Vil ha Prableen på Stortinget

Vil ha Prableen  på Stortinget

 

Romsås Arbeiderpartilag ønsker at deres egen Prableen Kaur (19) skal være Oslo Aps ungdomskandidat til stortingsvalget i 2013.

Tekst:

Publisert:

- Hun vil være en god representant for oss. Hun har et stort engasjement, sier Anders Røberg-Larsen.

- Hun er også ung og veldig uredd, supplerer Siri Fossheim, som er leder i Romsås Arbeiderpartilag.

Prableen Kaur har raskt fått innflytelse i Oslo-politikken. Akers Avis Groruddalen skrev om henne allerede for to år siden. Den gang var hun 17 år og nettopp valgt til leder av Grorud AUF. Allerede den gang var hun mer reflektert og engasjert enn de fleste på sin alder, men de færreste visste hvem hun var.

 

God kandidat

Nå to år senere vet de aller fleste hvem ungjenta er. I 2011 ble hun kåret til årets nordmann, og hun ble den yngste bystyrerepresentanten i Oslo noen gang. I tillegg var hun nestleder i AUF i Oslo hele fjoråret.

- Hun er også en veldig god skribent, og aktiv i samfunnsdebatten, sier Fossheim.

- Vi mener hun vil være en veldig god kandidat. Hun kan fint fylle rollen som stortingsrepresentant, mener Røberg-Larsen.

Selv om stortingsvalget ikke er før høsten 2013 begynner arbeidet med å finne kandidater allerede nå.

Både Fossheim og Røberg-Larsen håper hele Oslo Ap samles bak Kaur som deres ungdomskandidat.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.