- Vil Jan Bøhler ha mer politi så bør han melde overgang til Frp

- Vil Jan Bøhler ha mer politi så bør han melde overgang til Frp

 

- Bøhler gir Groruddalen falske forhåpninger. Nestleder i Frps bystyregruppe, Mazyar Keshvari, liker ikke at Jan Bøhler (Ap) ytrer ønske om ny politipost på Furuset.

Tekst:

Publisert:

- Bøhler må ta seg sammen og slutte å gi groruddøler falske forhåpninger, sier bystyrepolitiker Mazyar Keshvari (Frp).

Selv om den rødgrønne regjeringen foreslår å øke bevilgningene til Oslo politidistrikt med 32 millioner i neste års statsbudsjettet er det langt fra nok, ifølge Frp-politikeren.

- Ser du på våre alternative budsjett, så ser du hvem som vil sette av penger til politiet, sier han.

- Vil Bøhler ha mer politi så bør han melde overgang til Frp.

- Bøhler følger ikke opp

- I forslaget til statsbudsjett er det foreslått to nye politiposter. Har ikke du tro på at en av dem kan komme til Furuset?

- Det er vanskelig å si om en av dem kommer til Furuset. Jeg mener det er en fordel med lokale politiposter. Poenget mitt er at Bøhler sier ting til groruddøler uten å følge opp.

- Satsing bærer frukter

Keshvari er selv vokst opp i området. Han har vært elev ved Haugen skole og bor nå på Ellingsrud. Han synes denne ukas gjengopprør på Furuset er svært beklagelig og trist, men han mener satsingen på barn og unge i området bærer frukter.

- Jeg mener blant annet det er viktig at barn og ungdom rekrutteres til idrett. Det finnes alle former for idrett i byen vår. Det må man bli flinkere til å selge til ungdom, mener han.

Samtidig mener han det er viktig å satse på politiet.

- Vi må ta tak i problemene på flere måter og sørge for at politiet ikke må skjære ytterligere ned, sier han.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.