Vil til Høybråten

Vil til Høybråten

 

I forbindelse med Skolebehovsplanen 2012-2021 som nå er ute på høring, er Liv Synstad bekymret fordi barna i Stovnerbakken 2 Borettslag ikke er en del av inntaksområdet til Høybråten skole.

Liv Synstad ytret bekymring under åpen halvtime på vegne av borettslaget som består av 18 enheter.

- Alle nåværende skolebarn i borettslaget går på Høybråten skole. Beboerne i borettslaget har en tett tilknytning til hverandre, og barna leker mye sammen. Det vil derfor være uheldig at barna blir splittet i skolesituasjonen, mener Synstad.

Til innspillet er det samlet inn underskrifter fra borettslaget, og som Stovner bydeladministrasjon oversender Utdanningsetaten som en høringsuttalelse.

- Hvis vi ikke blir inkludert i utvidelsen er vi redd for at det også blir vanskeligere for oss å søke barna våre til Høybråten skole, der nabobarna går, selv om det i teorien er fritt skolevalg, fortsatte Synstad i åpen halvtime under bydelsutvalgsmøtet på Stovner torsdag.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.