Vil til Høybråten

Vil til Høybråten

 

I forbindelse med Skolebehovsplanen 2012-2021 som nå er ute på høring, er Liv Synstad bekymret fordi barna i Stovnerbakken 2 Borettslag ikke er en del av inntaksområdet til Høybråten skole.

Liv Synstad ytret bekymring under åpen halvtime på vegne av borettslaget som består av 18 enheter.

- Alle nåværende skolebarn i borettslaget går på Høybråten skole. Beboerne i borettslaget har en tett tilknytning til hverandre, og barna leker mye sammen. Det vil derfor være uheldig at barna blir splittet i skolesituasjonen, mener Synstad.

Til innspillet er det samlet inn underskrifter fra borettslaget, og som Stovner bydeladministrasjon oversender Utdanningsetaten som en høringsuttalelse.

- Hvis vi ikke blir inkludert i utvidelsen er vi redd for at det også blir vanskeligere for oss å søke barna våre til Høybråten skole, der nabobarna går, selv om det i teorien er fritt skolevalg, fortsatte Synstad i åpen halvtime under bydelsutvalgsmøtet på Stovner torsdag.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.