- Vinmonopol, ja takk

Når Vinmonopolet i disse dager diskuterer hvor i Oslo de skal legge et nytt vinmonopolutsalg, sendte leder i Grorud Venstre, Linn Beate Kaald Thoresen brev til Vinmonopolet med et sterkt ønske om Vinmonopol i Grorud bydel.

Tekst:

Publisert:

Kaald Thoresen sendte brevet til på vegne av Grorud Venstre som lenge har kjempet for å få vinmonopol til bydelen. Vinmonopolet takket for innspillet og lover å vurdere saken. - Vi er den eneste bydelen i Oslo som ikke har vinmonopol, så det er jo et stort marked her. Det virker som det er bred politisk enighet i Grorud bydel om at vi vil ha vinmonopol, sier Kaald Thoresen, som mener alle bydeler bør ha Vinmonopol.Vinmonopolet vurdererVinmonopolet har foreløpig ikke falt på noen endelig avgjørelse, men regner med å være nærmere et svar ut i neste måned. - Grorud bydel er absolutt en av kandidatene, men det er for tidlig å si hvilken bydel butikken kommer til å ligge i, sier rådgiver i Vinmonopolet, Jens Nordahl.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.