- Vinmonopol, ja takk

Når Vinmonopolet i disse dager diskuterer hvor i Oslo de skal legge et nytt vinmonopolutsalg, sendte leder i Grorud Venstre, Linn Beate Kaald Thoresen brev til Vinmonopolet med et sterkt ønske om Vinmonopol i Grorud bydel.

Tekst:

Publisert:

Kaald Thoresen sendte brevet til på vegne av Grorud Venstre som lenge har kjempet for å få vinmonopol til bydelen. Vinmonopolet takket for innspillet og lover å vurdere saken. - Vi er den eneste bydelen i Oslo som ikke har vinmonopol, så det er jo et stort marked her. Det virker som det er bred politisk enighet i Grorud bydel om at vi vil ha vinmonopol, sier Kaald Thoresen, som mener alle bydeler bør ha Vinmonopol.Vinmonopolet vurdererVinmonopolet har foreløpig ikke falt på noen endelig avgjørelse, men regner med å være nærmere et svar ut i neste måned. - Grorud bydel er absolutt en av kandidatene, men det er for tidlig å si hvilken bydel butikken kommer til å ligge i, sier rådgiver i Vinmonopolet, Jens Nordahl.

Siste nytt i Nyheter

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

 
Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.