Voldsom brann på Alnabru

Voldsom brann på Alnabru

 

Et verksted står i full fyr på Alnabru. Det er fare for eksplosjoner.

Tekst:

Publisert:

VG melder at brannvesenet er på plass med 10 biler og hele 27 mann.

- Det brenner i et bilverksted på Alnabru. Det er full fyr og spredningsfare, sier vaktkommandør Kai Hagberg i Oslo Brannvesen til VG Nett.

- Det er masse gassflasker og propanflasker så det er vi litt engstelige for. Derfor har vi heller ikke røykdykkere i bygget, fortsetter han.

Et forretningsbygg ligger vegg i vegg med verkstedet.

Siste nytt i Nyheter

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

 
Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.