Voldsom brann på Alnabru

Voldsom brann på Alnabru

 

Et verksted står i full fyr på Alnabru. Det er fare for eksplosjoner.

Tekst:

Publisert:

VG melder at brannvesenet er på plass med 10 biler og hele 27 mann.

- Det brenner i et bilverksted på Alnabru. Det er full fyr og spredningsfare, sier vaktkommandør Kai Hagberg i Oslo Brannvesen til VG Nett.

- Det er masse gassflasker og propanflasker så det er vi litt engstelige for. Derfor har vi heller ikke røykdykkere i bygget, fortsetter han.

Et forretningsbygg ligger vegg i vegg med verkstedet.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.