ANNONSE

Slått sammen troppene

Slått sammen troppene

TRENERTEAMET: Her er gutta som skal lede Groruds fotballherrer i Oddsenligaen og 3. divisjon denne sesongen. Danny Mankowitz, Richard Pedersen, Mathias Haugaasen, Eirik Kjønø og Rolf Teigen.

I fjor kjørte Grorud et førstelag i 2. divisjon og et rekruttlag i 3. divisjon som trente noe sammen og noe for seg selv. I år er det et nytt system.

– Vi har slått sammen lagene og fått én treningsgruppe. Dette gir en bedre praktisk spillerlogistikk og vil styrke mulighetene ytterligere for en del av de unge spillerne våre til å ta steget opp til 2. divisjon, sier Rolf Teigen.

Totalt råder han over en spillertropp på 28 mann pluss noen jokere og gamle travere, som Anders Hatlen og Jørand Skogseide. Disse trener mindre enn resten av gruppa, men er jokere som Teigen kan dra opp av hatten hvis det blir behov for dem.

– Kamptroppene til både 2. divisjon og 3. divisjon blir bestemt utfra treningene hver uke.

Flerkulturell frodighet

Det er også interessant å se hvilke spillere Grorud har i troppen. Der andre lag både henter fra utlandet og reiser land og strand rundt for å finne forsterkninger, har Grorud fokusert på å hente spillere fra nærmiljøet. I årets tropp er det én fra Skjetten, én fra Holmlia og én fra Drammen. Resten er fra dalen.

– Av 31 spillere (inkludert Joker-poolen) er 28 fra Groruddalen. Alle har de spennende ferdigheter, bra attitude, gode verdier og kulturell frodighet. Både på og utenfor banen ønsker vi å være et tydelig og rikt uttrykk for det flerkulturelle møtet. Gjennom dette håper vi å synliggjøre positive sider ved Groruddalen rundt omkring i landet, sier Rolf Teigen.

ANNONSE