ANNONSE
Grorud fikk Vålerenga

Publisert: - Oppdatert: 20.04.2018 kl 15:23

Groruds fotballherrer møter Vålerenga i 2. runde av cupen. Det ble klart etter at NFF i dag offentliggjorde kampoppsettet.

 
Gjorde jobben

Publisert:

Groruds fotballherrer tok første skritt på veien til Ullevaal med å sende ut 3. divisjonslaget Tønsberg i cupens første runde. Nå håper de å vise Årvoll hvordan man skal slå ut Vålerenga i den neste...

 
VIF holdt lekestue: Valset over Årvoll i cupen

Publisert:

Årvoll yppet seg den første halvtimen, men så slo Vålerenga på turboen og viste hvor stor forskjellen på eliteserien og 4. divisjon er.

 
Årvoll møter VIF i cupen

Publisert:

Årvoll IL kjempet seg på imponerende vis gjennom kvalifiseringen til første runde i Norgesmesterskapet, og der trakk de drømmemotstanderen, Vålerenga.

 
Milos kvalifiserte seg til ungdoms-OL

Publisert: - Oppdatert: 10.04.2018 kl 21:04

Fredag kveld kvalifiserte Milos Pilipovic (16) fra Grorud Taekwondo klubb seg til ungdoms-OL. Med det skrev han også historie. Milos er nemlig den aller første taekwondoutøveren fra Norge som har klart denne bragden.

 
Pangstart for Sutcu og Vestli IL

Publisert:

Mohammet Sutcu var i storform da Vestli snudde kampen og vant 4-2 i serieåpningen over Nesodden.

 

Publisert: - Oppdatert: 09.04.2018 kl 09:41

18. april kommer Vålerengas fotballherrer på besøk til Årvollbanen.

 

Publisert: - Oppdatert: 09.04.2018 kl 09:42

Grorud får besøk av Tønsberg 18. april. Laget spiller i 3. divisjon, divisjonen under Grorud. Trener Eirik Kjønø er fornøyd med trekningen.Grorud får besøk av Tønsberg 18. april. Laget spiller i 3. divisjon, divisjonen under Grorud. Trener Eirik Kjønø er fornøyd med trekningen.

 
 
- På med finstasen

Publisert: - Oppdatert: 15.03.2018 kl 20:48

I ettermiddag skal Grorud IL ned til rådhuset for å markere sine første 100 år, med alt det medfører av festtaler og mansjettknapper. Vi dro innom treningsfeltet for å sjekke at klubben hadde kontroll på Windsor-knutene og nervene.

 
Sjanseløse i Leikvollhallen

Publisert:

Ammeruds basketherrer fikk så hatten passet i det første kvartfinaleoppgjøret borte mot Asker. Returkampen i Apalløkka torsdag kveld skal være en ren formalitet for seriemesterne, som med 92-58 i utgangspunkt allerede har ett ben i semifinalene.

 
Bjarte Myrhol og Gudbrand Bakke er årets idrettsnavn

Publisert: - Oppdatert: 07.03.2018 kl 08:58

Bjarte Myrhols monstersesong ble kronet med å vinne «Årets idrettsutøver» i Groruddalen, mens Lillomarka-sjef Gudbrand Bakke ble hedret som «Årets idrettsleder». Dette ble klart da Groruddalens store idrettsgalla ble arrangert mandag kveld.

 
Reddet ett poeng

Publisert:

Idet kampuret blåste for aller siste gang satte Thomas Aleksander Anda inn Vestlis 31. mål borte mot Bravo i helgen. Med det reddet han ett viktig poeng i kampen om å overleve i divisjonen.

 
Gulldrømmen brast

Publisert:

Sveivas innebandyherrer må skrinlegge gulldrømmen etter å ha tapt seriefinalen hjemme mot Greåker.

 
Tapte i siste hjemmekamp

Publisert:

Forrige søndag var det duket for siste hjemmekamp i årets BLNO-serie da Fyllingen gjestet Apalløkkahallen.

 
Klar for svensk fotball

Publisert: - Oppdatert: 21.02.2018 kl 12:37

Fitim Kastrati har signert med Gefle IF i Superettan. Dermed forlater 23-åringen Grorud etter kun én sesong i klubben.

 
Maktdemonstrasjon!

Publisert:

Vestli holdt lekestue i Stovnerhallen da fortapte Skarphedin kom på besøk. Aller mest moro hadde Tormod Skogvoll, som banket inn ubeskjedne 22 mål!

 
Speed leverte på hjemmebane

Publisert:

Sportsklubben Speed vartet opp med svømmefest i Nordtvet bad da de arrangerte årsklassemønstring for landsdel øst denne helgen.

 
Knall og fall for Allan

Publisert:

Allan Dahl Johansson fikk ikke den OL-debuten man kunne drømme om. Allerede i andre sving var Pyeongchang-eventyret over for Tveita-gutten.

 
Ellingsruds første landslagsspiller

Publisert:

I 2010 scoret Veronika Kastrati det aller første målet i den nye Ellingsrudhallen. Nå blir hun historisk igjen. Som første håndballspiller fra Ellingsrud tar Kastrati steget opp til landslagsspill. Hun er nemlig tatt med i troppen til Kosovo U20 som skal møte Serbia, Slovakia og Norge i VM-kvalifise...

 
Kan Allan sjokkere igjen?

Publisert: - Oppdatert: 09.02.2018 kl 10:19

Tveita-løperen Allan Dahl Johansson er Groruddalens eneste individuelle utøver i Sør-Korea. Med vinterens resultater i mente, skal man ikke se bort fra at Allan kan sjokkere verdenseliten nok en gang.

 
Ida går til LSK

Publisert:

Etter at Lene Lauve valgte å gå til FL Fart etter forrige sesong, trengte LSK Kvinner en ny spiller i keeperteamet. Valget falt på Grei KEs Ida Norstrøm.

 
Frivillighet sørget for folkefest i Kollen

Publisert: - Oppdatert: 25.01.2018 kl 20:10

I 33 år har Høybråten og Stovners langrennsgruppe lagd skifest på nyåret. Årets utgave av Oslo skifestival var intet uttak.

 
Nedtur i Russland

Publisert:

Stig-André «Stigga» Berge fikk det tøft i Poddubney-turneringen.

 
- Viktig å være best i byen

Publisert:

Hasle/Løren rundet av byderbyene i hockeyens 1. divisjon med en tredjeperiode for evigheten. Og den var viktig, for det ligger mye prestisje i å være divisjonens beste Oslo-lag.

 
«Stigga» til topps i Finland

Publisert:

I fjor valgte Stig-André «Stigga» Berge å prioritere trening fremfor konkurransen. I helgen var han tilbake igjen under den finske Herman Kare-turneringen i Kouvalo, og der viste Norges beste bryter at han har lært en ting eller to gjennom fjorårets trening...

 
ANNONSE