ANNONSE
«Stigga» til topps i Finland

Publisert:

I fjor valgte Stig-André «Stigga» Berge å prioritere trening fremfor konkurransen. I helgen var han tilbake igjen under den finske Herman Kare-turneringen i Kouvalo, og der viste Norges beste bryter at han har lært en ting eller to gjennom fjorårets trening...

 
BYM slukket lyset

Publisert: - Oppdatert: 16.01.2018 kl 20:30

Det er fremdeles full krig mellom Grorud IL og Bymiljøetaten etter at Grorud IL nektet å følge vedtaket om stopp i vinterdrift av fotballbanen og anmeldte kommunen. Nå har etaten svart med å slukke lyset på idrettsfeltet.

 
Status quo

Publisert:

Vestli-herrene fortsatte der de slapp før juleferien. Borte mot LFH09 scoret de ett mål i løpet av kampens siste 18 minutter. Da blir det vanskelig å vinne håndballkamper...

 
Svarer med sivil ulydighet og politianmeldelse

Publisert: - Oppdatert: 11.01.2018 kl 20:32

Bymiljøetaten nekter Grorud IL å drive vinterdrift på fotballbanen. Det får klubben og hovedleder Richard Pedersen til å frese. Han nekter å imøtegå kravet, og svarer med å anmelde hele etaten.

 
Vakkert og stemningsfullt i Rødtvet kirke

Publisert:

Rune Vidar Lauritzen hadde med seg sterke musikalske krefter da han nok en gang leverte en fremragende adventkonsert i Rødtvet kirke.

 
Bjartes supersesong

Publisert:

2017 har vært et drømmeår for Vestli-mannen Bjarte Myrhol, med VM-sølv, cupgull og kåring som verdens beste linjespiller. I dette intervjuet setter håndballstjernen ord på alle oppturene og litt til.

 
Jakter på nye rekorder

Publisert:

Å sette to verdensrekorder på under en uke burde være nok til å slå seg på brystet og være litt fornøyd med seg selv. Det gjelder imidlertid ikke for skøytetalentet Allan Dahl Johansson fra Tveita. Han er allerede i gang med jakta på flere...

 
Vestli tar ferie under streken

Publisert:

Det vil seg ikke for Vestlis skadeplagede håndballherrer. Søndag gikk de på et nytt tap da de reiste til Hedmarks dype skoger og møtte Elverum 2. Nå tar de juleferie under nedrykksstreken.

 
 
«Opptur» for Grei

Publisert:

Nei det ble ingen seier over Tunet denne gangen heller, men søndag ble det «bare» 6-16 tap i Apalløkkahallen.

 
Førjulstradisjon i Haugerudhallen

Publisert: - Oppdatert: 18.12.2017 kl 21:16

Det var mange gode prestasjoner da Haugerud badminton arrangerte sin tradisjonsrike desemberturnering på hjemmebane.

 
Tar ferie med god samvittighet

Publisert:

Høybråtens basketdamer imponerer videre. Da Gimle gjestet Furuset idrettshall i helgen ble groruddølene flere hakk for store. Nå kan Høybråten-damene ta juleferie med god samvittighet - som et topplag i Kvinneligaen.

 
Felles kamp for nye skoler og idrettsanlegg

Publisert: - Oppdatert: 12.12.2017 kl 21:19

Nærmiljøet på Haugerud og Trosterud er lei av å vente. Nå drar de i gang en politisk kampanje for å få fortgang i planene om nye skoler og idrettsanlegg.

 
Storløpsdag på Bjerke

Publisert:

Lørdag blir det storløpsdag med førjuls V75 på Bjerkebanen.

 
Høybråtens basketdamer er tilbake!

Publisert:

Etter flere år i sumpa er Høybråten basket tilbake i toppsjiktet av norsk kvinnebasket. Det fikk regjerende serie- og norgesmester Ullern kjenne på søndag kveld.

 
Medaljedryss til dalen i NM

Publisert:

Klubbene fra Groruddalen gjorde det godt i taekwondo-NM på Jessheim forrige uke med flere utøvere på medaljelisten.

 
Nå ser Vestli-herrene oppover på tabellen

Publisert: - Oppdatert: 28.11.2017 kl 16:23

Vestlis håndballherrer var klart best i helgens viktige bunnoppgjør mot Alta og tok sin andre strake seier. Nå ser man lysere på tilværelsen i Stovnerhallen, og tror man kan klatre raskt oppover tabellen.

 
Rå kraft sikret seier

Publisert:

Katrine Kvanvik Eriksen drev tidvis Ammeruds spillere til vanvidd med sin styrke og presise avslutninger da Ellingsrud vant lokaloppgjøret.

 
Celebert besøk på Hasle/Løren-trening

Publisert: - Oppdatert: 26.11.2017 kl 23:27

Som en av Eat Move Sleeps ambassadørklubber fikk Hasle/Lørens ungdomsspillere forrige uke besøk av Egil «Drillo» Olsens tidligere stopperkjempe.

 
Ny gruppe i Årvoll IL

Publisert:

Bjerke bydel har allerede flust av idrettstilbud. Nå har også Årvoll basket føyd seg inn i rekken.

 
Vestlis redningsmann?

Publisert:

Vestlis håndballherrer har hatt en tung sesonginnledning, men i helgen fikk de endelig en opptur igjen med en solid hjemmeseier over Bravo. Mye av æren for det får den gamle kjempen Vidar Braathen. Han var tilbake i Stovnerhallen igjen og viste lagkameratene hvordan man skal gjøre det...

 
Trente med Vålerenga

Publisert:

Solomon Owusu ble forrige uke observert på Vålerenga-trening, og nå forteller 22-åringen fra Romsås om prøvespillet med Ronny Deilas menn.

 
Nytt tap på hjemmebane

Publisert:

Ammeruds basketherrer var ute etter å revansjere forrige ukes hjemmetap for Bærum da trondheimslaget Nidaros gjestet Apaløkkahallen. Det gikk ikke helt etter planen...

 
Hockeyfest for de minste

Publisert: - Oppdatert: 14.11.2017 kl 21:36

På søndag gikk årets hockeybegivenhet for de yngste spillerne av stabelen i Furuset Forum. Botta Cup samlet 17 lag med hockeygærne sju- og åtteåringer, til en helg fylt til randen med knøttehockey og god stemning.

 
Tøff helg for Vestlis volleyballherrer

Publisert: - Oppdatert: 14.11.2017 kl 13:19

Etter en periode med mye framgang fikk Vestli en skikkelig vekker da volleyballsirkuset kom på besøk til Stovnerhallen.

 
Blir landslagstrener

Publisert: - Oppdatert: 14.11.2017 kl 13:36

Gjennom ni suksessfulle sesonger, med en haug av både nasjonale- og internasjonale titler, har Bård Børresen styrt skuta til Sveivas damelag. Nå er det imidlertid slutt. Børresen gir fra seg trenerjobben for å bli landslagstrener for U19-jentene.

 
ANNONSE