400 elever løp stafett

400 elever løp stafett

 

For 22. gang arrangerte Haugenstua ungdomsskole «Haugenstua-stafetten», der elever fra Haugenstua, Haugen, Tokerud, Hovseter og Midtstuen løper mot hverandre.

 

Elevene deles inn i 40 lag, med omtrent 6-9 elever i hvert heat.

- Det er kjempegøy med en slik stafett. Jeg har selv løpt stafetten, forteller en av arrangørene, Glenn Ingwersen.

Han og inspektør Are Enger har arrangert stafetten i fire ar.

- Det har fungert veldig bra, og vi har flere klare mal til neste ar. Vi vil gjerne lage politilag, lærerlag og fa litt ekstra ut av det hele, opplyser Enger.


Han forteller at stafetten er noe elevene ser fram til.

- Jeg vet at mange gleder seg til a løpe, forteller han.

Aktivt

Elevene løper ti etapper rundt Haugenstua skole.

Etappene er alt fra 210 meter til 450 meter lange. Fjorarets løyperekord var pa 8,09 minutter og ble satt av klasse 10A fra Haugenstua. Det ble ingen rekord i ar, men arrangørene er likevel fornøyde.


- Det er utrolig flott med sa aktive elever som bidrar til et aktivt miljø. Idrett skaper mestringsfølelse, forteller Enger.

For a passe pa at alt gar riktig for seg, er politiførstebetjent Roy Cato Einarsen fra Stovner politistasjon pa plass.

- Det har gatt veldig bra sa langt, og ungdommene er rolige og positive. Jeg synes det er flott at man kan arrangere en slik stafett med fokus pa helse og læring, forteller han.

Reist langt

Elever fra Hovseter og Midtstuen reiser langt for a fa med seg stafetten.

Marie Hestenes Helgheim (14), Kristin Smith Jacobsen (13) og Marie Bolne (14) fra Midtstuen skole synes det er moro a besøke Haugenstua skole, selv om de ma reise langt.

- Vi har nettopp løpt og det gikk ganske bra. Det er veldig moro a løpe stafett mot andre skoler. Det er moro a delta, men vi haper sa

klart at vi vinner, ler Hestenes Helgheim.


- Jeg har aldri vært her før, og det har vært en litt lang reise. Men vi har møtt mange koselige elever. Det er hyggelig at skoler fra for- skjellige steder i Oslo kan komme sammen, smiler Bolne.

Jevnt

Fra Haugenstua skole var det 8B som løp inn til seier pa tiden 9.18.80. Pa 9. trinn regjerte Hov- seter 9B med tiden 9.08.70 og pa 10.

trinn kom Hovseter 10D rett foran Haugenstua 10A, med tiden 8.29.72. Rikke Andreassen fra 10A pa Haugenstua tok i mot pokalen for 2. plass av rektor Malfrid Sølv- berg.


- Andre plass er bra det, men vi skulle gjerne vunnet. Det var veldig jevnt, smiler Rikke Andreassen.

Rektor Malfrid Sølvberg delte ut pokalene, og var veldig stolt av alle elevene.

- Elevene er utrolig flinke, fra alle skolene, forteller hun.

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!