400 elever løp stafett

400 elever løp stafett

 

For 22. gang arrangerte Haugenstua ungdomsskole «Haugenstua-stafetten», der elever fra Haugenstua, Haugen, Tokerud, Hovseter og Midtstuen løper mot hverandre.

 

Elevene deles inn i 40 lag, med omtrent 6-9 elever i hvert heat.

- Det er kjempegøy med en slik stafett. Jeg har selv løpt stafetten, forteller en av arrangørene, Glenn Ingwersen.

Han og inspektør Are Enger har arrangert stafetten i fire ar.

- Det har fungert veldig bra, og vi har flere klare mal til neste ar. Vi vil gjerne lage politilag, lærerlag og fa litt ekstra ut av det hele, opplyser Enger.

Han forteller at stafetten er noe elevene ser fram til.

- Jeg vet at mange gleder seg til a løpe, forteller han.

Aktivt

Elevene løper ti etapper rundt Haugenstua skole.

Etappene er alt fra 210 meter til 450 meter lange. Fjorarets løyperekord var pa 8,09 minutter og ble satt av klasse 10A fra Haugenstua. Det ble ingen rekord i ar, men arrangørene er likevel fornøyde.

- Det er utrolig flott med sa aktive elever som bidrar til et aktivt miljø. Idrett skaper mestringsfølelse, forteller Enger.

For a passe pa at alt gar riktig for seg, er politiførstebetjent Roy Cato Einarsen fra Stovner politistasjon pa plass.

- Det har gatt veldig bra sa langt, og ungdommene er rolige og positive. Jeg synes det er flott at man kan arrangere en slik stafett med fokus pa helse og læring, forteller han.

Reist langt

Elever fra Hovseter og Midtstuen reiser langt for a fa med seg stafetten.

Marie Hestenes Helgheim (14), Kristin Smith Jacobsen (13) og Marie Bolne (14) fra Midtstuen skole synes det er moro a besøke Haugenstua skole, selv om de ma reise langt.

- Vi har nettopp løpt og det gikk ganske bra. Det er veldig moro a løpe stafett mot andre skoler. Det er moro a delta, men vi haper sa

klart at vi vinner, ler Hestenes Helgheim.

- Jeg har aldri vært her før, og det har vært en litt lang reise. Men vi har møtt mange koselige elever. Det er hyggelig at skoler fra for- skjellige steder i Oslo kan komme sammen, smiler Bolne.

Jevnt

Fra Haugenstua skole var det 8B som løp inn til seier pa tiden 9.18.80. Pa 9. trinn regjerte Hov- seter 9B med tiden 9.08.70 og pa 10.

trinn kom Hovseter 10D rett foran Haugenstua 10A, med tiden 8.29.72. Rikke Andreassen fra 10A pa Haugenstua tok i mot pokalen for 2. plass av rektor Malfrid Sølv- berg.

- Andre plass er bra det, men vi skulle gjerne vunnet. Det var veldig jevnt, smiler Rikke Andreassen.

Rektor Malfrid Sølvberg delte ut pokalene, og var veldig stolt av alle elevene.

- Elevene er utrolig flinke, fra alle skolene, forteller hun.

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

 
Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

 
Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Klare for semifinale

Klare for semifinale

Først ble Sogndal slått i torsdagens 1/8-delsfinale, før det var Åkra sin tur til å kjenne på musklene til det røde maskineriet. Klokken fem i ettermiddag spiller jentene semifinale mot Blindheim.

 
Stormer videre i Norway Cup

Stormer videre i Norway Cup

Grei-maskineriet stormer videre i Norway Cup. På Abildsø ble Brumunddal slått 2-1. Dermed var Grei-jentene klare for byderby og Lyn i 16-delsfinalen. Der ble det jevnt...

Jibril klar for Start

Jibril klar for Start

Jibril Bojang (21) har signert for Tippeliga-klubben Start. Nå håper 21-åringen han kan legge skadene bak seg og fokusere på fotballen.

Flathaug går for tittelen

Flathaug går for tittelen

Roadracingføreren Henning Flathaug er i ferd med å gjennomføre en kanonsesong. I helgen sikret han seg en andreplass på den banen han fryktet mest, og nå har Stovners desidert raskeste mann norgesmestertittelen i sikte.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!