ANNONSE

400 elever løp stafett

400 elever løp stafett

 

For 22. gang arrangerte Haugenstua ungdomsskole «Haugenstua-stafetten», der elever fra Haugenstua, Haugen, Tokerud, Hovseter og Midtstuen løper mot hverandre.

 

Elevene deles inn i 40 lag, med omtrent 6-9 elever i hvert heat.

- Det er kjempegøy med en slik stafett. Jeg har selv løpt stafetten, forteller en av arrangørene, Glenn Ingwersen.

Han og inspektør Are Enger har arrangert stafetten i fire ar.

- Det har fungert veldig bra, og vi har flere klare mal til neste ar. Vi vil gjerne lage politilag, lærerlag og fa litt ekstra ut av det hele, opplyser Enger.

Han forteller at stafetten er noe elevene ser fram til.

- Jeg vet at mange gleder seg til a løpe, forteller han.

Aktivt

Elevene løper ti etapper rundt Haugenstua skole.

Etappene er alt fra 210 meter til 450 meter lange. Fjorarets løyperekord var pa 8,09 minutter og ble satt av klasse 10A fra Haugenstua. Det ble ingen rekord i ar, men arrangørene er likevel fornøyde.

- Det er utrolig flott med sa aktive elever som bidrar til et aktivt miljø. Idrett skaper mestringsfølelse, forteller Enger.

For a passe pa at alt gar riktig for seg, er politiførstebetjent Roy Cato Einarsen fra Stovner politistasjon pa plass.

- Det har gatt veldig bra sa langt, og ungdommene er rolige og positive. Jeg synes det er flott at man kan arrangere en slik stafett med fokus pa helse og læring, forteller han.

Reist langt

Elever fra Hovseter og Midtstuen reiser langt for a fa med seg stafetten.

Marie Hestenes Helgheim (14), Kristin Smith Jacobsen (13) og Marie Bolne (14) fra Midtstuen skole synes det er moro a besøke Haugenstua skole, selv om de ma reise langt.

- Vi har nettopp løpt og det gikk ganske bra. Det er veldig moro a løpe stafett mot andre skoler. Det er moro a delta, men vi haper sa

klart at vi vinner, ler Hestenes Helgheim.

- Jeg har aldri vært her før, og det har vært en litt lang reise. Men vi har møtt mange koselige elever. Det er hyggelig at skoler fra for- skjellige steder i Oslo kan komme sammen, smiler Bolne.

Jevnt

Fra Haugenstua skole var det 8B som løp inn til seier pa tiden 9.18.80. Pa 9. trinn regjerte Hov- seter 9B med tiden 9.08.70 og pa 10.

trinn kom Hovseter 10D rett foran Haugenstua 10A, med tiden 8.29.72. Rikke Andreassen fra 10A pa Haugenstua tok i mot pokalen for 2. plass av rektor Malfrid Sølv- berg.

- Andre plass er bra det, men vi skulle gjerne vunnet. Det var veldig jevnt, smiler Rikke Andreassen.

Rektor Malfrid Sølvberg delte ut pokalene, og var veldig stolt av alle elevene.

- Elevene er utrolig flinke, fra alle skolene, forteller hun.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE