400 elever løp stafett

400 elever løp stafett

 

For 22. gang arrangerte Haugenstua ungdomsskole «Haugenstua-stafetten», der elever fra Haugenstua, Haugen, Tokerud, Hovseter og Midtstuen løper mot hverandre.

Skrevet av:

 

Elevene deles inn i 40 lag, med omtrent 6-9 elever i hvert heat.

- Det er kjempegøy med en slik stafett. Jeg har selv løpt stafetten, forteller en av arrangørene, Glenn Ingwersen.

Han og inspektør Are Enger har arrangert stafetten i fire ar.

- Det har fungert veldig bra, og vi har flere klare mal til neste ar. Vi vil gjerne lage politilag, lærerlag og fa litt ekstra ut av det hele, opplyser Enger.

Han forteller at stafetten er noe elevene ser fram til.

- Jeg vet at mange gleder seg til a løpe, forteller han.

Aktivt

Elevene løper ti etapper rundt Haugenstua skole.

Etappene er alt fra 210 meter til 450 meter lange. Fjorarets løyperekord var pa 8,09 minutter og ble satt av klasse 10A fra Haugenstua. Det ble ingen rekord i ar, men arrangørene er likevel fornøyde.

- Det er utrolig flott med sa aktive elever som bidrar til et aktivt miljø. Idrett skaper mestringsfølelse, forteller Enger.

For a passe pa at alt gar riktig for seg, er politiførstebetjent Roy Cato Einarsen fra Stovner politistasjon pa plass.

- Det har gatt veldig bra sa langt, og ungdommene er rolige og positive. Jeg synes det er flott at man kan arrangere en slik stafett med fokus pa helse og læring, forteller han.

Reist langt

Elever fra Hovseter og Midtstuen reiser langt for a fa med seg stafetten.

Marie Hestenes Helgheim (14), Kristin Smith Jacobsen (13) og Marie Bolne (14) fra Midtstuen skole synes det er moro a besøke Haugenstua skole, selv om de ma reise langt.

- Vi har nettopp løpt og det gikk ganske bra. Det er veldig moro a løpe stafett mot andre skoler. Det er moro a delta, men vi haper sa

klart at vi vinner, ler Hestenes Helgheim.

- Jeg har aldri vært her før, og det har vært en litt lang reise. Men vi har møtt mange koselige elever. Det er hyggelig at skoler fra for- skjellige steder i Oslo kan komme sammen, smiler Bolne.

Jevnt

Fra Haugenstua skole var det 8B som løp inn til seier pa tiden 9.18.80. Pa 9. trinn regjerte Hov- seter 9B med tiden 9.08.70 og pa 10.

trinn kom Hovseter 10D rett foran Haugenstua 10A, med tiden 8.29.72. Rikke Andreassen fra 10A pa Haugenstua tok i mot pokalen for 2. plass av rektor Malfrid Sølv- berg.

- Andre plass er bra det, men vi skulle gjerne vunnet. Det var veldig jevnt, smiler Rikke Andreassen.

Rektor Malfrid Sølvberg delte ut pokalene, og var veldig stolt av alle elevene.

- Elevene er utrolig flinke, fra alle skolene, forteller hun.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!