Adrian knuste Rommen

Adrian knuste Rommen

 

Med fire scoringer, tre stjerner og en bøtte med superlativer var Adrian Thun dagens mann på Rommensletta lørdag. Han sørget for at Hasle/Løren fikk en optimal start på sesongen.

Skrevet av:

 

At Hasle/Løren ville få med seg et godt resultat borte mot Rommen hadde de fleste tippet. At det skulle bli såpass mye som 6-1 var det derimot ikke mange som hadde forestilt seg. Mye av fortjenesten for den store seieren skal gå til Adrian Thun, og hans fire scoringer. Gjennom to sesonger har han lekt med forsvar i 3. divisjon for Hasle/Løren. På lørdag startet han på sin tredje sesong på utsøkt vis.

- Når Adrian er i slikt slag er det vanskelig å få gjort noe. Han klarer å plassere seg riktig hele veien, i tillegg til at han er enormt sterk i duellspillet. Når også innleggene kommer fra kantene, er dette en suksessoppskrift.

- Jeg er kjempeglad for at han er i denne formen allerede, sier Hasle/Løren-trener Kai Arild Lund.

Også Rommens trener, Rune Gulbrandsen, hyller Thun.

- En notorisk måljeger. Han er stor og sterk i tillegg til å jobbe på alt og skape sjanser. Samtidig er han en god avslutter. Han er en av divisjonens beste spisser uten tvil, konstanterer Gulbrandsen.

 

- Start å spell

Kai Arild Lund hadde imidlertid ting å sette fingeren på, til tross for 6-1.

- Det var en grei skuring totalt sett, men første omgangen var ikke bra fra vår side. I pausen krevde jeg at gutta tok mer ansvar og startet å spille fotball. Den responsen jeg fikk var jeg godt fornøyd med, sier Lund.

For Hasle/Løren var heldige som ledet 3-1 til pause. Rommen hadde store sjanser og var med i store deler av omgangen. Bakover hadde de imidlertid problemer. Førstekeeper Dag Olav Dverseth hadde blitt skadet. Det betydde at Espen Myrbakken med skulderskade og to treninger i beina, måtte vokte Rommen-buret. Myrbakken spilte ikke til tre stjerner, men han fikk også lite hjelp fra passive Rommen-spillere som virket fraværende.

- Ja, vi hadde noen heldige mål i første omgang, men vi burde muligens scoret flere i andre. Summen blir nok riktig, oppsummer Kai Arild Lund.

 

Treneren er fornøyd med seriestarten.

- Det er klart det er en fordel å vinne 6-1 i første kamp. Det gir oss selvtillitt og glede til å drive videre. Det er fremdeles for tidlig å si hvordan vi ligger an, men ingen kan ta fra oss disse poengene, slår han fast.

Lund gir også en klapp på skulderen til Rommen.

- Jeg syntes Rommen hadde spillere som var gode. Jeg har tro på at de kan bite fra seg på sikt.

- Det forutsetter likevel at de konsentrerer seg om fotball i stedet for prating. Klarer de det kan de gjøre det brukbart. De var på ingen måter et dårlig fotballag, sier han.

 

Ikke fornøyd

Rommen-trener Rune Gulbrandsen var ikke fornøyd med seriestarten.

- Nei, dette var ikke mye å rope hurra for. Vi henger med i deler av førsteomgangen, men likevel er vi ikke tilstede. Vi er nok litt preget av stundens alvor, og mange av de unge hadde høye skuldre, sier han.

- Vi burde prestert bedre.

Gulbrandsen mener at Rommen må våkne.

- Vi kan ikke bare stå og se på ballen. Vi må gå i ballfører, være aggressive og fulle av innsats. Vi må brette opp ermene og revansjere dette fortest mulig, sier han.

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Rommen - Hasle/Løren 1-6 (1-3)

Rommensletta kunstgress

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Svein Ove Lyngbø

Gule kort: Murat Demirci, Kenneth Arvlund og Tony Avolio (Rommen), Henrik Torbjørnsen og Adrian Thun (Hasle/Løren).

Røde kort: ingen

Mål for Rommen: Abel Teckle.

Mål for Hasle/Løren: Adrian Thun 4, Henrik Haagensen og Daniel Hamnes.

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Faisan Ilias, Emre Uymaz, Tony Avolio, Ferhat Erman, Øzgur Demirci, Kenneth Arvlund, Abel Teckle, Denniz Erdogan (Øzkan Uymaz fra 67.), Murat Demirci, Ibrahim Mahnin.

Hasle/Lørens lag (4-4-2): Daniel Skrettingland, Axel Guerra (Magnus Hunemo fra 50.),  Trygve Hunemo, Ivar André Anderssen, Daniel Hamnes (Jonas Skjerve fra 65.), Fredrik Pettersen, Henrik Haagensen, Henrik Thorbjørnsen, Anders Mårdalen (Magnus Paulsen fra 73.), Adrian Thun og Lars Erik Nygård (Hasle/Løren).

Stjernene:

 • ** Adrian Thun (H/L)
 • * Anders Mårdalen (H/L)
 • Lars Erik Nygård (H/L)

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!