Adrian knuste Rommen

Adrian knuste Rommen

 

Med fire scoringer, tre stjerner og en bøtte med superlativer var Adrian Thun dagens mann på Rommensletta lørdag. Han sørget for at Hasle/Løren fikk en optimal start på sesongen.

 

At Hasle/Løren ville få med seg et godt resultat borte mot Rommen hadde de fleste tippet. At det skulle bli såpass mye som 6-1 var det derimot ikke mange som hadde forestilt seg. Mye av fortjenesten for den store seieren skal gå til Adrian Thun, og hans fire scoringer. Gjennom to sesonger har han lekt med forsvar i 3. divisjon for Hasle/Løren. På lørdag startet han på sin tredje sesong på utsøkt vis.

- Når Adrian er i slikt slag er det vanskelig å få gjort noe. Han klarer å plassere seg riktig hele veien, i tillegg til at han er enormt sterk i duellspillet. Når også innleggene kommer fra kantene, er dette en suksessoppskrift.

- Jeg er kjempeglad for at han er i denne formen allerede, sier Hasle/Løren-trener Kai Arild Lund.

Også Rommens trener, Rune Gulbrandsen, hyller Thun.

- En notorisk måljeger. Han er stor og sterk i tillegg til å jobbe på alt og skape sjanser. Samtidig er han en god avslutter. Han er en av divisjonens beste spisser uten tvil, konstanterer Gulbrandsen.

 

- Start å spell

Kai Arild Lund hadde imidlertid ting å sette fingeren på, til tross for 6-1.

- Det var en grei skuring totalt sett, men første omgangen var ikke bra fra vår side. I pausen krevde jeg at gutta tok mer ansvar og startet å spille fotball. Den responsen jeg fikk var jeg godt fornøyd med, sier Lund.

For Hasle/Løren var heldige som ledet 3-1 til pause. Rommen hadde store sjanser og var med i store deler av omgangen. Bakover hadde de imidlertid problemer. Førstekeeper Dag Olav Dverseth hadde blitt skadet. Det betydde at Espen Myrbakken med skulderskade og to treninger i beina, måtte vokte Rommen-buret. Myrbakken spilte ikke til tre stjerner, men han fikk også lite hjelp fra passive Rommen-spillere som virket fraværende.

- Ja, vi hadde noen heldige mål i første omgang, men vi burde muligens scoret flere i andre. Summen blir nok riktig, oppsummer Kai Arild Lund.

 

Treneren er fornøyd med seriestarten.

- Det er klart det er en fordel å vinne 6-1 i første kamp. Det gir oss selvtillitt og glede til å drive videre. Det er fremdeles for tidlig å si hvordan vi ligger an, men ingen kan ta fra oss disse poengene, slår han fast.

Lund gir også en klapp på skulderen til Rommen.

- Jeg syntes Rommen hadde spillere som var gode. Jeg har tro på at de kan bite fra seg på sikt.

- Det forutsetter likevel at de konsentrerer seg om fotball i stedet for prating. Klarer de det kan de gjøre det brukbart. De var på ingen måter et dårlig fotballag, sier han.

 

Ikke fornøyd

Rommen-trener Rune Gulbrandsen var ikke fornøyd med seriestarten.

- Nei, dette var ikke mye å rope hurra for. Vi henger med i deler av førsteomgangen, men likevel er vi ikke tilstede. Vi er nok litt preget av stundens alvor, og mange av de unge hadde høye skuldre, sier han.

- Vi burde prestert bedre.

Gulbrandsen mener at Rommen må våkne.

- Vi kan ikke bare stå og se på ballen. Vi må gå i ballfører, være aggressive og fulle av innsats. Vi må brette opp ermene og revansjere dette fortest mulig, sier han.

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Rommen - Hasle/Løren 1-6 (1-3)

Rommensletta kunstgress

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Svein Ove Lyngbø

Gule kort: Murat Demirci, Kenneth Arvlund og Tony Avolio (Rommen), Henrik Torbjørnsen og Adrian Thun (Hasle/Løren).

Røde kort: ingen

Mål for Rommen: Abel Teckle.

Mål for Hasle/Løren: Adrian Thun 4, Henrik Haagensen og Daniel Hamnes.

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Faisan Ilias, Emre Uymaz, Tony Avolio, Ferhat Erman, Øzgur Demirci, Kenneth Arvlund, Abel Teckle, Denniz Erdogan (Øzkan Uymaz fra 67.), Murat Demirci, Ibrahim Mahnin.

Hasle/Lørens lag (4-4-2): Daniel Skrettingland, Axel Guerra (Magnus Hunemo fra 50.),  Trygve Hunemo, Ivar André Anderssen, Daniel Hamnes (Jonas Skjerve fra 65.), Fredrik Pettersen, Henrik Haagensen, Henrik Thorbjørnsen, Anders Mårdalen (Magnus Paulsen fra 73.), Adrian Thun og Lars Erik Nygård (Hasle/Løren).

Stjernene:

  • ** Adrian Thun (H/L)
  • * Anders Mårdalen (H/L)
  • Lars Erik Nygård (H/L)

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.