Adrian knuste Rommen

Adrian knuste Rommen

 

Med fire scoringer, tre stjerner og en bøtte med superlativer var Adrian Thun dagens mann på Rommensletta lørdag. Han sørget for at Hasle/Løren fikk en optimal start på sesongen.

 

At Hasle/Løren ville få med seg et godt resultat borte mot Rommen hadde de fleste tippet. At det skulle bli såpass mye som 6-1 var det derimot ikke mange som hadde forestilt seg. Mye av fortjenesten for den store seieren skal gå til Adrian Thun, og hans fire scoringer. Gjennom to sesonger har han lekt med forsvar i 3. divisjon for Hasle/Løren. På lørdag startet han på sin tredje sesong på utsøkt vis.

- Når Adrian er i slikt slag er det vanskelig å få gjort noe. Han klarer å plassere seg riktig hele veien, i tillegg til at han er enormt sterk i duellspillet. Når også innleggene kommer fra kantene, er dette en suksessoppskrift.

- Jeg er kjempeglad for at han er i denne formen allerede, sier Hasle/Løren-trener Kai Arild Lund.

Også Rommens trener, Rune Gulbrandsen, hyller Thun.

- En notorisk måljeger. Han er stor og sterk i tillegg til å jobbe på alt og skape sjanser. Samtidig er han en god avslutter. Han er en av divisjonens beste spisser uten tvil, konstanterer Gulbrandsen.

 

- Start å spell

Kai Arild Lund hadde imidlertid ting å sette fingeren på, til tross for 6-1.

- Det var en grei skuring totalt sett, men første omgangen var ikke bra fra vår side. I pausen krevde jeg at gutta tok mer ansvar og startet å spille fotball. Den responsen jeg fikk var jeg godt fornøyd med, sier Lund.

For Hasle/Løren var heldige som ledet 3-1 til pause. Rommen hadde store sjanser og var med i store deler av omgangen. Bakover hadde de imidlertid problemer. Førstekeeper Dag Olav Dverseth hadde blitt skadet. Det betydde at Espen Myrbakken med skulderskade og to treninger i beina, måtte vokte Rommen-buret. Myrbakken spilte ikke til tre stjerner, men han fikk også lite hjelp fra passive Rommen-spillere som virket fraværende.

- Ja, vi hadde noen heldige mål i første omgang, men vi burde muligens scoret flere i andre. Summen blir nok riktig, oppsummer Kai Arild Lund.

 

Treneren er fornøyd med seriestarten.

- Det er klart det er en fordel å vinne 6-1 i første kamp. Det gir oss selvtillitt og glede til å drive videre. Det er fremdeles for tidlig å si hvordan vi ligger an, men ingen kan ta fra oss disse poengene, slår han fast.

Lund gir også en klapp på skulderen til Rommen.

- Jeg syntes Rommen hadde spillere som var gode. Jeg har tro på at de kan bite fra seg på sikt.

- Det forutsetter likevel at de konsentrerer seg om fotball i stedet for prating. Klarer de det kan de gjøre det brukbart. De var på ingen måter et dårlig fotballag, sier han.

 

Ikke fornøyd

Rommen-trener Rune Gulbrandsen var ikke fornøyd med seriestarten.

- Nei, dette var ikke mye å rope hurra for. Vi henger med i deler av førsteomgangen, men likevel er vi ikke tilstede. Vi er nok litt preget av stundens alvor, og mange av de unge hadde høye skuldre, sier han.

- Vi burde prestert bedre.

Gulbrandsen mener at Rommen må våkne.

- Vi kan ikke bare stå og se på ballen. Vi må gå i ballfører, være aggressive og fulle av innsats. Vi må brette opp ermene og revansjere dette fortest mulig, sier han.

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Rommen - Hasle/Løren 1-6 (1-3)

Rommensletta kunstgress

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Svein Ove Lyngbø

Gule kort: Murat Demirci, Kenneth Arvlund og Tony Avolio (Rommen), Henrik Torbjørnsen og Adrian Thun (Hasle/Løren).

Røde kort: ingen

Mål for Rommen: Abel Teckle.

Mål for Hasle/Løren: Adrian Thun 4, Henrik Haagensen og Daniel Hamnes.

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Faisan Ilias, Emre Uymaz, Tony Avolio, Ferhat Erman, Øzgur Demirci, Kenneth Arvlund, Abel Teckle, Denniz Erdogan (Øzkan Uymaz fra 67.), Murat Demirci, Ibrahim Mahnin.

Hasle/Lørens lag (4-4-2): Daniel Skrettingland, Axel Guerra (Magnus Hunemo fra 50.),  Trygve Hunemo, Ivar André Anderssen, Daniel Hamnes (Jonas Skjerve fra 65.), Fredrik Pettersen, Henrik Haagensen, Henrik Thorbjørnsen, Anders Mårdalen (Magnus Paulsen fra 73.), Adrian Thun og Lars Erik Nygård (Hasle/Løren).

Stjernene:

 • ** Adrian Thun (H/L)
 • * Anders Mårdalen (H/L)
 • Lars Erik Nygård (H/L)

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste seier

– Årets morsomste seier

 • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!