Adrian Thun hattrick-helt

Adrian Thun hattrick-helt

 

Adrian Thun var kampens store spiller mot Nordstrand. Da han gikk av banen seks minutter før slutt hadde han tre scoringer og tre stjerner i lomma.

Hasle/Løren tok imot Nordstrand til kamp på Lørenbanen fredag kveld, og det startet ikke helt etter planen.

De somlet og gjorde noen dumme feil, blant annet etter to minuter da Nordstrand tok ledelsen. Likevel fikk de opp dampen fremover, og Adrian Thun utliknet til 1-1.

Så var det duket for et komiskt øyeblikk på Lørenbanen. Magnus Hunemo tror dommern har blåst for offside, og tar opp ballen med henda. Dommern hadde aldri blåst for offside, og Nordstrand scoret på det påfølgende frisparket.

Fra da og kampen ut var det imidlertid ett lag på banen. Anført av en meget god Adrian Thun utliknet de til 2-2 før pause, før de maltrakterte Nordstrand i andreomgang.

Thun scoret sitt tredje for dagen, mens Lars Erik Nygård også bidro til at 4-2 seieren ble et faktum. Slik Hasle/Løren spilte i andreomgang var det likevel mye nærmere 6-2 enn Nordstrand var redusering.

- Etter pause spiller vi rimelig bra fotball for å si det forsiktig. Det har tatt en halv sesong, men nå utførte gutta de det skulle gjøre, og det var virkelig gøy å se på.

- Ballen gikk fort på en og to touch, og jeg er storfornøyd, sier trener Kai Arild Lund.

- Hva kan du si om stjernespilleren din, Adrian Thun?

- Han er fryktelig god.

- Slik han fremstår nå kunne han fort ha spilt et par nivåer høyere. Han er sterk, hurtig, og han jobber på alt.

- Nå skal det også sies at han får mange baller. Gutta har skjønt at han kan score mål, og han gjør det enkelt, sier Lund.

Hasle/Løren ligger da på tredjeplass i avdelingen sin.

- Vi skal prøve å fortsette dette spillet her. Plasseringen vår er jo ganske bra, spesielt med tanke på at vi er et nyopprykket lag, sier Lund.

Fotball, 3. div., avd. 4:

Hasle/Løren - Nordstrand 4-2 (2-2)

Lørenbanen

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Knut Ivar Strømstad

Mål for H/L: Adrian Thun 3, Lars Erik Nygård.

H/Ls lag (4-4-2): Terje Svenkerud, Aksel Guera, Tryge Hunemo, Magnus Hunemo, Fredrik Pettersen, Lars Erik Nygård, Tore Tveit, Jonas Skjerve, Magnus Nordstrand (Stig Brusegaard fra 75.), Adrian Thun (Fredrik Lied Larsen fra 84.), Eirik Lyssand (William Nygård fra 70.).

Stjernene:

  • ** Adrian Thun
  • *   Fredrik Pettersen
  •      Jonas Skjerve

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.