Adrian Thun hattrick-helt

Adrian Thun hattrick-helt

 

Adrian Thun var kampens store spiller mot Nordstrand. Da han gikk av banen seks minutter før slutt hadde han tre scoringer og tre stjerner i lomma.

Skrevet av:

Hasle/Løren tok imot Nordstrand til kamp på Lørenbanen fredag kveld, og det startet ikke helt etter planen.

De somlet og gjorde noen dumme feil, blant annet etter to minuter da Nordstrand tok ledelsen. Likevel fikk de opp dampen fremover, og Adrian Thun utliknet til 1-1.

Så var det duket for et komiskt øyeblikk på Lørenbanen. Magnus Hunemo tror dommern har blåst for offside, og tar opp ballen med henda. Dommern hadde aldri blåst for offside, og Nordstrand scoret på det påfølgende frisparket.

Fra da og kampen ut var det imidlertid ett lag på banen. Anført av en meget god Adrian Thun utliknet de til 2-2 før pause, før de maltrakterte Nordstrand i andreomgang.

Thun scoret sitt tredje for dagen, mens Lars Erik Nygård også bidro til at 4-2 seieren ble et faktum. Slik Hasle/Løren spilte i andreomgang var det likevel mye nærmere 6-2 enn Nordstrand var redusering.

- Etter pause spiller vi rimelig bra fotball for å si det forsiktig. Det har tatt en halv sesong, men nå utførte gutta de det skulle gjøre, og det var virkelig gøy å se på.

- Ballen gikk fort på en og to touch, og jeg er storfornøyd, sier trener Kai Arild Lund.

- Hva kan du si om stjernespilleren din, Adrian Thun?

- Han er fryktelig god.

- Slik han fremstår nå kunne han fort ha spilt et par nivåer høyere. Han er sterk, hurtig, og han jobber på alt.

- Nå skal det også sies at han får mange baller. Gutta har skjønt at han kan score mål, og han gjør det enkelt, sier Lund.

Hasle/Løren ligger da på tredjeplass i avdelingen sin.

- Vi skal prøve å fortsette dette spillet her. Plasseringen vår er jo ganske bra, spesielt med tanke på at vi er et nyopprykket lag, sier Lund.

Fotball, 3. div., avd. 4:

Hasle/Løren - Nordstrand 4-2 (2-2)

Lørenbanen

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Knut Ivar Strømstad

Mål for H/L: Adrian Thun 3, Lars Erik Nygård.

H/Ls lag (4-4-2): Terje Svenkerud, Aksel Guera, Tryge Hunemo, Magnus Hunemo, Fredrik Pettersen, Lars Erik Nygård, Tore Tveit, Jonas Skjerve, Magnus Nordstrand (Stig Brusegaard fra 75.), Adrian Thun (Fredrik Lied Larsen fra 84.), Eirik Lyssand (William Nygård fra 70.).

Stjernene:

 • ** Adrian Thun
 • *   Fredrik Pettersen
 •      Jonas Skjerve

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!