Adrian Thun hattrick-helt

Adrian Thun hattrick-helt

 

Adrian Thun var kampens store spiller mot Nordstrand. Da han gikk av banen seks minutter før slutt hadde han tre scoringer og tre stjerner i lomma.

Skrevet av:

Hasle/Løren tok imot Nordstrand til kamp på Lørenbanen fredag kveld, og det startet ikke helt etter planen.

De somlet og gjorde noen dumme feil, blant annet etter to minuter da Nordstrand tok ledelsen. Likevel fikk de opp dampen fremover, og Adrian Thun utliknet til 1-1.

Så var det duket for et komiskt øyeblikk på Lørenbanen. Magnus Hunemo tror dommern har blåst for offside, og tar opp ballen med henda. Dommern hadde aldri blåst for offside, og Nordstrand scoret på det påfølgende frisparket.

Fra da og kampen ut var det imidlertid ett lag på banen. Anført av en meget god Adrian Thun utliknet de til 2-2 før pause, før de maltrakterte Nordstrand i andreomgang.

Thun scoret sitt tredje for dagen, mens Lars Erik Nygård også bidro til at 4-2 seieren ble et faktum. Slik Hasle/Løren spilte i andreomgang var det likevel mye nærmere 6-2 enn Nordstrand var redusering.

- Etter pause spiller vi rimelig bra fotball for å si det forsiktig. Det har tatt en halv sesong, men nå utførte gutta de det skulle gjøre, og det var virkelig gøy å se på.

- Ballen gikk fort på en og to touch, og jeg er storfornøyd, sier trener Kai Arild Lund.

- Hva kan du si om stjernespilleren din, Adrian Thun?

- Han er fryktelig god.

- Slik han fremstår nå kunne han fort ha spilt et par nivåer høyere. Han er sterk, hurtig, og han jobber på alt.

- Nå skal det også sies at han får mange baller. Gutta har skjønt at han kan score mål, og han gjør det enkelt, sier Lund.

Hasle/Løren ligger da på tredjeplass i avdelingen sin.

- Vi skal prøve å fortsette dette spillet her. Plasseringen vår er jo ganske bra, spesielt med tanke på at vi er et nyopprykket lag, sier Lund.

Fotball, 3. div., avd. 4:

Hasle/Løren - Nordstrand 4-2 (2-2)

Lørenbanen

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Knut Ivar Strømstad

Mål for H/L: Adrian Thun 3, Lars Erik Nygård.

H/Ls lag (4-4-2): Terje Svenkerud, Aksel Guera, Tryge Hunemo, Magnus Hunemo, Fredrik Pettersen, Lars Erik Nygård, Tore Tveit, Jonas Skjerve, Magnus Nordstrand (Stig Brusegaard fra 75.), Adrian Thun (Fredrik Lied Larsen fra 84.), Eirik Lyssand (William Nygård fra 70.).

Stjernene:

  • ** Adrian Thun
  • *   Fredrik Pettersen
  •      Jonas Skjerve

 

Siste nytt i Sport

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

 
VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!