Adrian Thun hattrick-helt

Adrian Thun hattrick-helt

 

Adrian Thun var kampens store spiller mot Nordstrand. Da han gikk av banen seks minutter før slutt hadde han tre scoringer og tre stjerner i lomma.

Hasle/Løren tok imot Nordstrand til kamp på Lørenbanen fredag kveld, og det startet ikke helt etter planen.

De somlet og gjorde noen dumme feil, blant annet etter to minuter da Nordstrand tok ledelsen. Likevel fikk de opp dampen fremover, og Adrian Thun utliknet til 1-1.

Så var det duket for et komiskt øyeblikk på Lørenbanen. Magnus Hunemo tror dommern har blåst for offside, og tar opp ballen med henda. Dommern hadde aldri blåst for offside, og Nordstrand scoret på det påfølgende frisparket.

Fra da og kampen ut var det imidlertid ett lag på banen. Anført av en meget god Adrian Thun utliknet de til 2-2 før pause, før de maltrakterte Nordstrand i andreomgang.

Thun scoret sitt tredje for dagen, mens Lars Erik Nygård også bidro til at 4-2 seieren ble et faktum. Slik Hasle/Løren spilte i andreomgang var det likevel mye nærmere 6-2 enn Nordstrand var redusering.

- Etter pause spiller vi rimelig bra fotball for å si det forsiktig. Det har tatt en halv sesong, men nå utførte gutta de det skulle gjøre, og det var virkelig gøy å se på.

- Ballen gikk fort på en og to touch, og jeg er storfornøyd, sier trener Kai Arild Lund.

- Hva kan du si om stjernespilleren din, Adrian Thun?

- Han er fryktelig god.

- Slik han fremstår nå kunne han fort ha spilt et par nivåer høyere. Han er sterk, hurtig, og han jobber på alt.

- Nå skal det også sies at han får mange baller. Gutta har skjønt at han kan score mål, og han gjør det enkelt, sier Lund.

Hasle/Løren ligger da på tredjeplass i avdelingen sin.

- Vi skal prøve å fortsette dette spillet her. Plasseringen vår er jo ganske bra, spesielt med tanke på at vi er et nyopprykket lag, sier Lund.

Fotball, 3. div., avd. 4:

Hasle/Løren - Nordstrand 4-2 (2-2)

Lørenbanen

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Knut Ivar Strømstad

Mål for H/L: Adrian Thun 3, Lars Erik Nygård.

H/Ls lag (4-4-2): Terje Svenkerud, Aksel Guera, Tryge Hunemo, Magnus Hunemo, Fredrik Pettersen, Lars Erik Nygård, Tore Tveit, Jonas Skjerve, Magnus Nordstrand (Stig Brusegaard fra 75.), Adrian Thun (Fredrik Lied Larsen fra 84.), Eirik Lyssand (William Nygård fra 70.).

Stjernene:

 • ** Adrian Thun
 • *   Fredrik Pettersen
 •      Jonas Skjerve

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!