Ammerud lekte seg til seriemesterskapet

Ammerud lekte seg til seriemesterskapet

 

Ammeruds håndballdamer er klare for 3. divisjon til neste år. Tirsdag kveld spikret de seriemesterskapet i 4. divisjon, avd. 2 med brakseier over Høland 2.

Skrevet av:

 

Allerede før oppgjøret mot Høland 2 var Ammeruds håndballdamer klare vinnere av 4. divisjon, avd. 2 og klare for opprykk til 3. divisjon. Stemningen var derfor god da Akers Avis Groruddalen fikk noen minutter med trener John Stenberg før kampstart.

- I kveld skal vi bare vise oss fram, og avslutte sesongen med stil. Vi vil gjerne showe litt for publikum, slo han fast.

Som sagt så gjort. Ammerud tok tak i kampen fra start, og så seg aldri tilbake. Det resulterte i en solid seier, 38-18.

- Dette ble lett motstand. Jeg tror jentene tok seieren på forskudd ettersom det første kvarteret var litt laber fra vår side. Da vi fikk i gang forsvaret og beina på jentene løp de likevel fra Høland veldig lett, sier Stenberg.

Han syntes det var en passende måte å krone jubelsesongen på.

- Det er deilig å avslutte serien på denne måten. Seriemesterskapet var sikret allerede forrige søndag, men det gir en god følelse å avslutte den på denne måten, slår Stenberg fast.

 

Fin utvikling

Med seieren endte Ammerud øverst på tabellen med 32 poeng. Nærmeste utfordrer var Fjellhammer 3 med 30 poeng.

- Vi har hatt en kjempesesong. Målsettingen vår var å rykke opp, og det har vi klart. Da vi så at vi hadde sjanse til å ta seriemesterskapet rundt juletider bestemte vi oss for å gå for det.

- Vi har hatt en veldig fin utvikling i den andre delen av sesongen, sier Stenberg.

 

Ser fremover

Ammerud skal dermed prøve seg i 3. divisjon neste år, men de gruer seg ikke til å gå opp ett nivå.

- Nei, tvert imot så gleder vi oss til neste sesong. Det blir spennende for hele laget å spille i 3. divisjon, sier John Stenberg.

Han håper likevel at laget, som har en gjennomsnittsalder rett over 20 år, vil bli noe forsterket før seriestart neste år.

­- Vi vil prøve å skaffe forsterkninger. Primært vil vi ha spillere fra Groruddalen og nærmiljøet. De vil lettere skli inn i miljøet. Vi har noen spillere på blokka vi gjerne vil gå etter, slår han fast.

Stenberg forteller også om håndballmiljøet i Ammerud.

- Det er et fantastisk samhold i klubben, og spesielt i laget vårt. Normalt er det «klikker» blant jente- og dameidrett, men her er alle samlet, sier han.

 

Håndball, 4. divisjon, avd. 2, kvinner:

Ammerud - Høland 2 38-18 (18-10)

Apalløkka

Tilskuere: ca. 40

Dommere: Nils Hallan og Tom Erik Søreide

Ammeruds lag: Therese Vibekk, Stine Vibekk, Ada Tveter Lysvik, Tonje Strøm­men, Mette Jeremiassen, Ida Johansen, Lene Johansen, Jambay Kassama, Michelle Karlsson, Lene Aasen, Benedikte Gamst Rostad, Ida Gerø og Maiken Ødegård.

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!