ANNONSE

Ammerud lekte seg til seriemesterskapet

Ammerud lekte seg til seriemesterskapet

 

Ammeruds håndballdamer er klare for 3. divisjon til neste år. Tirsdag kveld spikret de seriemesterskapet i 4. divisjon, avd. 2 med brakseier over Høland 2.

 

Allerede før oppgjøret mot Høland 2 var Ammeruds håndballdamer klare vinnere av 4. divisjon, avd. 2 og klare for opprykk til 3. divisjon. Stemningen var derfor god da Akers Avis Groruddalen fikk noen minutter med trener John Stenberg før kampstart.

- I kveld skal vi bare vise oss fram, og avslutte sesongen med stil. Vi vil gjerne showe litt for publikum, slo han fast.

Som sagt så gjort. Ammerud tok tak i kampen fra start, og så seg aldri tilbake. Det resulterte i en solid seier, 38-18.

- Dette ble lett motstand. Jeg tror jentene tok seieren på forskudd ettersom det første kvarteret var litt laber fra vår side. Da vi fikk i gang forsvaret og beina på jentene løp de likevel fra Høland veldig lett, sier Stenberg.

Han syntes det var en passende måte å krone jubelsesongen på.

- Det er deilig å avslutte serien på denne måten. Seriemesterskapet var sikret allerede forrige søndag, men det gir en god følelse å avslutte den på denne måten, slår Stenberg fast.

 

Fin utvikling

Med seieren endte Ammerud øverst på tabellen med 32 poeng. Nærmeste utfordrer var Fjellhammer 3 med 30 poeng.

- Vi har hatt en kjempesesong. Målsettingen vår var å rykke opp, og det har vi klart. Da vi så at vi hadde sjanse til å ta seriemesterskapet rundt juletider bestemte vi oss for å gå for det.

- Vi har hatt en veldig fin utvikling i den andre delen av sesongen, sier Stenberg.

 

Ser fremover

Ammerud skal dermed prøve seg i 3. divisjon neste år, men de gruer seg ikke til å gå opp ett nivå.

- Nei, tvert imot så gleder vi oss til neste sesong. Det blir spennende for hele laget å spille i 3. divisjon, sier John Stenberg.

Han håper likevel at laget, som har en gjennomsnittsalder rett over 20 år, vil bli noe forsterket før seriestart neste år.

­- Vi vil prøve å skaffe forsterkninger. Primært vil vi ha spillere fra Groruddalen og nærmiljøet. De vil lettere skli inn i miljøet. Vi har noen spillere på blokka vi gjerne vil gå etter, slår han fast.

Stenberg forteller også om håndballmiljøet i Ammerud.

- Det er et fantastisk samhold i klubben, og spesielt i laget vårt. Normalt er det «klikker» blant jente- og dameidrett, men her er alle samlet, sier han.

 

Håndball, 4. divisjon, avd. 2, kvinner:

Ammerud - Høland 2 38-18 (18-10)

Apalløkka

Tilskuere: ca. 40

Dommere: Nils Hallan og Tom Erik Søreide

Ammeruds lag: Therese Vibekk, Stine Vibekk, Ada Tveter Lysvik, Tonje Strøm­men, Mette Jeremiassen, Ida Johansen, Lene Johansen, Jambay Kassama, Michelle Karlsson, Lene Aasen, Benedikte Gamst Rostad, Ida Gerø og Maiken Ødegård.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE