Ammerud lekte seg til seriemesterskapet

Ammerud lekte seg til seriemesterskapet

 

Ammeruds håndballdamer er klare for 3. divisjon til neste år. Tirsdag kveld spikret de seriemesterskapet i 4. divisjon, avd. 2 med brakseier over Høland 2.

Skrevet av:

 

Allerede før oppgjøret mot Høland 2 var Ammeruds håndballdamer klare vinnere av 4. divisjon, avd. 2 og klare for opprykk til 3. divisjon. Stemningen var derfor god da Akers Avis Groruddalen fikk noen minutter med trener John Stenberg før kampstart.

- I kveld skal vi bare vise oss fram, og avslutte sesongen med stil. Vi vil gjerne showe litt for publikum, slo han fast.

Som sagt så gjort. Ammerud tok tak i kampen fra start, og så seg aldri tilbake. Det resulterte i en solid seier, 38-18.

- Dette ble lett motstand. Jeg tror jentene tok seieren på forskudd ettersom det første kvarteret var litt laber fra vår side. Da vi fikk i gang forsvaret og beina på jentene løp de likevel fra Høland veldig lett, sier Stenberg.

Han syntes det var en passende måte å krone jubelsesongen på.

- Det er deilig å avslutte serien på denne måten. Seriemesterskapet var sikret allerede forrige søndag, men det gir en god følelse å avslutte den på denne måten, slår Stenberg fast.

 

Fin utvikling

Med seieren endte Ammerud øverst på tabellen med 32 poeng. Nærmeste utfordrer var Fjellhammer 3 med 30 poeng.

- Vi har hatt en kjempesesong. Målsettingen vår var å rykke opp, og det har vi klart. Da vi så at vi hadde sjanse til å ta seriemesterskapet rundt juletider bestemte vi oss for å gå for det.

- Vi har hatt en veldig fin utvikling i den andre delen av sesongen, sier Stenberg.

 

Ser fremover

Ammerud skal dermed prøve seg i 3. divisjon neste år, men de gruer seg ikke til å gå opp ett nivå.

- Nei, tvert imot så gleder vi oss til neste sesong. Det blir spennende for hele laget å spille i 3. divisjon, sier John Stenberg.

Han håper likevel at laget, som har en gjennomsnittsalder rett over 20 år, vil bli noe forsterket før seriestart neste år.

­- Vi vil prøve å skaffe forsterkninger. Primært vil vi ha spillere fra Groruddalen og nærmiljøet. De vil lettere skli inn i miljøet. Vi har noen spillere på blokka vi gjerne vil gå etter, slår han fast.

Stenberg forteller også om håndballmiljøet i Ammerud.

- Det er et fantastisk samhold i klubben, og spesielt i laget vårt. Normalt er det «klikker» blant jente- og dameidrett, men her er alle samlet, sier han.

 

Håndball, 4. divisjon, avd. 2, kvinner:

Ammerud - Høland 2 38-18 (18-10)

Apalløkka

Tilskuere: ca. 40

Dommere: Nils Hallan og Tom Erik Søreide

Ammeruds lag: Therese Vibekk, Stine Vibekk, Ada Tveter Lysvik, Tonje Strøm­men, Mette Jeremiassen, Ida Johansen, Lene Johansen, Jambay Kassama, Michelle Karlsson, Lene Aasen, Benedikte Gamst Rostad, Ida Gerø og Maiken Ødegård.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!