Ammerud lekte seg til seriemesterskapet

Ammerud lekte seg til seriemesterskapet

 

Ammeruds håndballdamer er klare for 3. divisjon til neste år. Tirsdag kveld spikret de seriemesterskapet i 4. divisjon, avd. 2 med brakseier over Høland 2.

Skrevet av:

 

Allerede før oppgjøret mot Høland 2 var Ammeruds håndballdamer klare vinnere av 4. divisjon, avd. 2 og klare for opprykk til 3. divisjon. Stemningen var derfor god da Akers Avis Groruddalen fikk noen minutter med trener John Stenberg før kampstart.

- I kveld skal vi bare vise oss fram, og avslutte sesongen med stil. Vi vil gjerne showe litt for publikum, slo han fast.

Som sagt så gjort. Ammerud tok tak i kampen fra start, og så seg aldri tilbake. Det resulterte i en solid seier, 38-18.

- Dette ble lett motstand. Jeg tror jentene tok seieren på forskudd ettersom det første kvarteret var litt laber fra vår side. Da vi fikk i gang forsvaret og beina på jentene løp de likevel fra Høland veldig lett, sier Stenberg.

Han syntes det var en passende måte å krone jubelsesongen på.

- Det er deilig å avslutte serien på denne måten. Seriemesterskapet var sikret allerede forrige søndag, men det gir en god følelse å avslutte den på denne måten, slår Stenberg fast.

 

Fin utvikling

Med seieren endte Ammerud øverst på tabellen med 32 poeng. Nærmeste utfordrer var Fjellhammer 3 med 30 poeng.

- Vi har hatt en kjempesesong. Målsettingen vår var å rykke opp, og det har vi klart. Da vi så at vi hadde sjanse til å ta seriemesterskapet rundt juletider bestemte vi oss for å gå for det.

- Vi har hatt en veldig fin utvikling i den andre delen av sesongen, sier Stenberg.

 

Ser fremover

Ammerud skal dermed prøve seg i 3. divisjon neste år, men de gruer seg ikke til å gå opp ett nivå.

- Nei, tvert imot så gleder vi oss til neste sesong. Det blir spennende for hele laget å spille i 3. divisjon, sier John Stenberg.

Han håper likevel at laget, som har en gjennomsnittsalder rett over 20 år, vil bli noe forsterket før seriestart neste år.

­- Vi vil prøve å skaffe forsterkninger. Primært vil vi ha spillere fra Groruddalen og nærmiljøet. De vil lettere skli inn i miljøet. Vi har noen spillere på blokka vi gjerne vil gå etter, slår han fast.

Stenberg forteller også om håndballmiljøet i Ammerud.

- Det er et fantastisk samhold i klubben, og spesielt i laget vårt. Normalt er det «klikker» blant jente- og dameidrett, men her er alle samlet, sier han.

 

Håndball, 4. divisjon, avd. 2, kvinner:

Ammerud - Høland 2 38-18 (18-10)

Apalløkka

Tilskuere: ca. 40

Dommere: Nils Hallan og Tom Erik Søreide

Ammeruds lag: Therese Vibekk, Stine Vibekk, Ada Tveter Lysvik, Tonje Strøm­men, Mette Jeremiassen, Ida Johansen, Lene Johansen, Jambay Kassama, Michelle Karlsson, Lene Aasen, Benedikte Gamst Rostad, Ida Gerø og Maiken Ødegård.

Siste nytt i Sport

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!