ANNONSE

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

FULL STOPP: Thomas Vangen og Ammerud møtte veggen mot Kongsberg Miners. FOTO: Bjørn Moe

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.12.2016 kl 21:39

Det var to lag i hver sin ende av tabellen som møttes til dyst i Apalløkka. Kongsberg ville innta serietoppen med seier, mens Ammerud kjemper om å holde seg over streken. Sist lagene møttes var Ammerud i ferd med å sikre seg seriegullet, så kontrasten er stor til årets sesong.

Dessverre viste tabellen seg tidlig å være en god indikator på styrkeforholdet mellom lagene, for Kongsberg tok en tidlig sjupoengsledelse. Ammerud reduserte forspranget til to poeng, før gjestene fra sølvbyen igjen dro ifra mot slutten av perioden.

Holdt avstanden

I andre omgang fortsatte Kongsberg-skytterne å prikke inn skudd, mens Ammerud slet med uttellingen på sine forsøk. Da signalet gikk for halvspilt kamp, ledet gjestene med 15 poeng, og ting så kjørt ut for de grønnkledde vertene. Etter hvilen kom likevel Ammerud ut med fornyet håp og begynte opphentingen. Dessverre var bortelaget veldig skjerpet til kampen og svarte raskt på offensiven. Før siste omgang sto det 36-59 på Apalløkka, og i de avsluttende ti minuttene hadde gruvegutta fra Kongsberg skrudd på cruisekontrollen og styrte det hele inn til 60-80.

Få med deg trener Kelvin Woods tanker om oppgjøret og les hele artikkelen i vår papirutgave og i vår eAvis.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE