Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

FULL STOPP: Thomas Vangen og Ammerud møtte veggen mot Kongsberg Miners. FOTO: Bjørn Moe

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.12.2016 kl 21:39

Det var to lag i hver sin ende av tabellen som møttes til dyst i Apalløkka. Kongsberg ville innta serietoppen med seier, mens Ammerud kjemper om å holde seg over streken. Sist lagene møttes var Ammerud i ferd med å sikre seg seriegullet, så kontrasten er stor til årets sesong.

Dessverre viste tabellen seg tidlig å være en god indikator på styrkeforholdet mellom lagene, for Kongsberg tok en tidlig sjupoengsledelse. Ammerud reduserte forspranget til to poeng, før gjestene fra sølvbyen igjen dro ifra mot slutten av perioden.

Holdt avstanden

I andre omgang fortsatte Kongsberg-skytterne å prikke inn skudd, mens Ammerud slet med uttellingen på sine forsøk. Da signalet gikk for halvspilt kamp, ledet gjestene med 15 poeng, og ting så kjørt ut for de grønnkledde vertene. Etter hvilen kom likevel Ammerud ut med fornyet håp og begynte opphentingen. Dessverre var bortelaget veldig skjerpet til kampen og svarte raskt på offensiven. Før siste omgang sto det 36-59 på Apalløkka, og i de avsluttende ti minuttene hadde gruvegutta fra Kongsberg skrudd på cruisekontrollen og styrte det hele inn til 60-80.

Få med deg trener Kelvin Woods tanker om oppgjøret og les hele artikkelen i vår papirutgave og i vår eAvis.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.