ANNONSE

Anne Guro drillet seg til EM

Anne Guro drillet seg til EM

 

Under Norges Musikkorps Forbunds (NMF) norgesmesterskap i korpsdrill tok Anne Guro Storhaug Reinås (17) fra Vestli en 3. plass i Drilldans solo senior. Hun er nå tatt ut til å delta i EM i Edinburgh i Skottland, som avholdes i påsken 2010.

Tekst:

Publisert:

- Det var kjempegøy å bli tatt ut. Det betyr mye for det er det jeg har jobbet mot, sier  Reinås, som skal til EM for andre gang.

Sist kom hun på 17. plass.

- Jeg skal trene mye i høst og helt fram til påske. Det blir også mye trening i helgene, sier hun.

Reinås er også glad for tredje plassen i norgesmesterskapet.

Totalt stilte 35 solister i seniordivisjonen.

Norgesmesterskapet gikk av stabelen i Tønsberg. Storhaug Reinås er med i Oslo Drill, som også stakk av med seieren i kategorien Show.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE