Banket tredjeplassen

Banket tredjeplassen

 

Grei har for alvor fått opp dampen, og skremmer toppklubbene i rad og rekke for tiden. På søndag fikk bronseplasserte Fredrikstad juling i Apalløkka.

Skrevet av:

Greis innebandyherrer leverer varene for tiden. På søndag ble bronseplasserte Fredrikstad skremt bleke av et uslåelig Grei-lag. Det er trener Mattias Ringwall fornøyd med.

- Vi viser at vi er et godt lag, og i denne kampen var vi mye bedre enn dem. Jeg trodde faktisk de skulle ha mer å by på, men vi spilte dem dårlige. De er kun farlige på powerplay. Bortsett fra det så har vi fullstendig kontroll på kampen, sier han.

For dem som lurer på hva seiersformelen i innebandy er, forklarer Ringwall det hele til Akers Avis Groruddalen.

- Hvis alle jobber 100 prosent gjennom hele kampen så vinner du til slutt. Det er så enkelt. Jeg er kjempestolt av gutta etter dette. Alle gjør jobben sin, sier han.

Ringwall tror også seieren setter et skremselskudd i Nor 92, som Grei møter mens denne avisen er i trykken.

- Vi drar ned med massevis av selvtilitt og krutt i støvla. Spiller vi slik som vi har gjort i det siste har vi en kjempesjanse til å slå dem, og også hjelpe Målløs. Nor 92 må få førsterekka til å levere varene om de skal ha noen sjanse i det hele tatt, slår han fast.

Innebandy, 1. div., Østl., herrer:

Grei - Fredrikstad 10-6

(2-0, 1-2, 7-4)

Apalløkka

Tilskuere: 32

Dommere: Andersson/ Henriksen

Mål for Grei: Paul A. Hermansen 4, Thomas Zaal 2, Alexander Markussen 2,Ola Teigen, Carl Bacolod.

Utv.: 3x2 min Grei, 1x2 min Fredrikstad.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!