Banket tredjeplassen

Banket tredjeplassen

 

Grei har for alvor fått opp dampen, og skremmer toppklubbene i rad og rekke for tiden. På søndag fikk bronseplasserte Fredrikstad juling i Apalløkka.

Skrevet av:

Greis innebandyherrer leverer varene for tiden. På søndag ble bronseplasserte Fredrikstad skremt bleke av et uslåelig Grei-lag. Det er trener Mattias Ringwall fornøyd med.

- Vi viser at vi er et godt lag, og i denne kampen var vi mye bedre enn dem. Jeg trodde faktisk de skulle ha mer å by på, men vi spilte dem dårlige. De er kun farlige på powerplay. Bortsett fra det så har vi fullstendig kontroll på kampen, sier han.

For dem som lurer på hva seiersformelen i innebandy er, forklarer Ringwall det hele til Akers Avis Groruddalen.

- Hvis alle jobber 100 prosent gjennom hele kampen så vinner du til slutt. Det er så enkelt. Jeg er kjempestolt av gutta etter dette. Alle gjør jobben sin, sier han.

Ringwall tror også seieren setter et skremselskudd i Nor 92, som Grei møter mens denne avisen er i trykken.

- Vi drar ned med massevis av selvtilitt og krutt i støvla. Spiller vi slik som vi har gjort i det siste har vi en kjempesjanse til å slå dem, og også hjelpe Målløs. Nor 92 må få førsterekka til å levere varene om de skal ha noen sjanse i det hele tatt, slår han fast.

Innebandy, 1. div., Østl., herrer:

Grei - Fredrikstad 10-6

(2-0, 1-2, 7-4)

Apalløkka

Tilskuere: 32

Dommere: Andersson/ Henriksen

Mål for Grei: Paul A. Hermansen 4, Thomas Zaal 2, Alexander Markussen 2,Ola Teigen, Carl Bacolod.

Utv.: 3x2 min Grei, 1x2 min Fredrikstad.

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!