Blodig seier

Blodig seier

 

Thomas Hansvoll var tilbake igjen i bokseringen på lørdag. Her viste han at han fremdeles har krutt i nevene. Det ble en blodig, men klar poengseier mot Juan Manuel Garay.

Et år etter det bitre nederlaget mot cubanske Yoan Pablo Hernandez var Thomas Hansvoll tilbake i bokseringen igjen på lørdag. Stedet var Brøndbyhallen hvor Hansvoll knocket ut Ole Klemetsen i 2001. Nå var motstander argentinske Juan Manuel Garay, som hadde 13 seire og seks tap fra før.

Kampen ble en meget blodig affære, og Hansvoll fikk ingenting gratis. Garay var liten og ukontrollerbar, og fikk inn noen slag som sang godt enkelte ganger.

Matchen ble til slutt avgjort etter seks runder med dommerstemmene 59-56, 59-55 og 59-55 i favør Hansvoll. Selv er han godt fornøyd med å ha tatt sin 26. proffseier i sin 32. proffkamp.

- Det ble ingen vakker kamp, men alt i alt er jeg fornøyd. Det var aldri noen fare for seieren, men Garay var en vanskelig utfordrer, sier han.

- På hvilken måte?

- Han er fra Sør Amerika, og der nede har veldig mange en spesiell stil. Vi pleier å kalle de for «spoilere». De prøver å ødelegge stilen din, og er veldig uryddige.

- Slik var Garay også.  Han var dirty, og prøvde å skalle meg mye for få meg ut av rytmen slik at han kunne slå til når jeg var uoppmerksom. Derfor ble det mer slåssing enn boksing i kampen, men noen ganger er det bare sånn, sier Hansvoll, som forteller at han var forbedredt på akkurat dette.

- Jeg var klar for denne stilen. Det er et helvete å møte sånne boksere, men det gjelder å ta igjen med samme medisin. Det ble til slutt viktig å bare gjennomføre kampen, og at den ble som den ble driter jeg i. Det var deilig å komme tibake med en seier, sier han.

Var nervøs

Hansvoll forteller at det var deilig å stå i ringen igjen, men at tiden før kampen startet var vanskelig.

- Jeg må innrømme at jeg var ganske nervøs, og jeg har nok ikke vært så nervøs før en kamp før noen gang. Mest på grunn av det som skjedde i siste kampen min mot Hernandez, og lite fordi jeg var redd for at Garay kunne ta meg.

- Presset var på meg, men heldigvis slapp det med en gang jeg startet kampen. Da glemte jeg nervøsiteten, og var bare fokusert på oppgaven min, forteller han.

Bokser videre?

Hvor veien videre går nå vet ikke Hansvoll enda.

- Si det? Jeg kommer vel til å bruke sommeren til å finne ut hva jeg vil, men det er ingen tvil om at jeg burde inn i ringen igjen så fort som mulig. Man er alltid gira på å bokse videre med en gang etter en seier, men jeg skal bruke sommeren på å tenke igjennom først. Skal jeg bokse videre er det en fordel at jeg kommer meg i ringen fortest mulig, sier han.

Hansvoll har altså ikke tatt et endelig standpunkt på saken ennå. Han sier likevel noe som kan avsløre hvor veien heller:

- Det var jo et stort pluss at Kessler også vant. Da kommer promotoren min, Mogens Palle, til å ha stevner oftere, og der får jeg alltid innpass. Det kan være en fordel for meg. Jeg hørte at han skulle ha et stevne i september, og det er ikke utenkelig for meg å være med på det.

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!