Blodig seier

Blodig seier

 

Thomas Hansvoll var tilbake igjen i bokseringen på lørdag. Her viste han at han fremdeles har krutt i nevene. Det ble en blodig, men klar poengseier mot Juan Manuel Garay.

Skrevet av:

Et år etter det bitre nederlaget mot cubanske Yoan Pablo Hernandez var Thomas Hansvoll tilbake i bokseringen igjen på lørdag. Stedet var Brøndbyhallen hvor Hansvoll knocket ut Ole Klemetsen i 2001. Nå var motstander argentinske Juan Manuel Garay, som hadde 13 seire og seks tap fra før.

Kampen ble en meget blodig affære, og Hansvoll fikk ingenting gratis. Garay var liten og ukontrollerbar, og fikk inn noen slag som sang godt enkelte ganger.

Matchen ble til slutt avgjort etter seks runder med dommerstemmene 59-56, 59-55 og 59-55 i favør Hansvoll. Selv er han godt fornøyd med å ha tatt sin 26. proffseier i sin 32. proffkamp.

- Det ble ingen vakker kamp, men alt i alt er jeg fornøyd. Det var aldri noen fare for seieren, men Garay var en vanskelig utfordrer, sier han.

- På hvilken måte?

- Han er fra Sør Amerika, og der nede har veldig mange en spesiell stil. Vi pleier å kalle de for «spoilere». De prøver å ødelegge stilen din, og er veldig uryddige.

- Slik var Garay også.  Han var dirty, og prøvde å skalle meg mye for få meg ut av rytmen slik at han kunne slå til når jeg var uoppmerksom. Derfor ble det mer slåssing enn boksing i kampen, men noen ganger er det bare sånn, sier Hansvoll, som forteller at han var forbedredt på akkurat dette.

- Jeg var klar for denne stilen. Det er et helvete å møte sånne boksere, men det gjelder å ta igjen med samme medisin. Det ble til slutt viktig å bare gjennomføre kampen, og at den ble som den ble driter jeg i. Det var deilig å komme tibake med en seier, sier han.

Var nervøs

Hansvoll forteller at det var deilig å stå i ringen igjen, men at tiden før kampen startet var vanskelig.

- Jeg må innrømme at jeg var ganske nervøs, og jeg har nok ikke vært så nervøs før en kamp før noen gang. Mest på grunn av det som skjedde i siste kampen min mot Hernandez, og lite fordi jeg var redd for at Garay kunne ta meg.

- Presset var på meg, men heldigvis slapp det med en gang jeg startet kampen. Da glemte jeg nervøsiteten, og var bare fokusert på oppgaven min, forteller han.

Bokser videre?

Hvor veien videre går nå vet ikke Hansvoll enda.

- Si det? Jeg kommer vel til å bruke sommeren til å finne ut hva jeg vil, men det er ingen tvil om at jeg burde inn i ringen igjen så fort som mulig. Man er alltid gira på å bokse videre med en gang etter en seier, men jeg skal bruke sommeren på å tenke igjennom først. Skal jeg bokse videre er det en fordel at jeg kommer meg i ringen fortest mulig, sier han.

Hansvoll har altså ikke tatt et endelig standpunkt på saken ennå. Han sier likevel noe som kan avsløre hvor veien heller:

- Det var jo et stort pluss at Kessler også vant. Da kommer promotoren min, Mogens Palle, til å ha stevner oftere, og der får jeg alltid innpass. Det kan være en fordel for meg. Jeg hørte at han skulle ha et stevne i september, og det er ikke utenkelig for meg å være med på det.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!