Blodig seier

Blodig seier

 

Thomas Hansvoll var tilbake igjen i bokseringen på lørdag. Her viste han at han fremdeles har krutt i nevene. Det ble en blodig, men klar poengseier mot Juan Manuel Garay.

Skrevet av:

Et år etter det bitre nederlaget mot cubanske Yoan Pablo Hernandez var Thomas Hansvoll tilbake i bokseringen igjen på lørdag. Stedet var Brøndbyhallen hvor Hansvoll knocket ut Ole Klemetsen i 2001. Nå var motstander argentinske Juan Manuel Garay, som hadde 13 seire og seks tap fra før.

Kampen ble en meget blodig affære, og Hansvoll fikk ingenting gratis. Garay var liten og ukontrollerbar, og fikk inn noen slag som sang godt enkelte ganger.

Matchen ble til slutt avgjort etter seks runder med dommerstemmene 59-56, 59-55 og 59-55 i favør Hansvoll. Selv er han godt fornøyd med å ha tatt sin 26. proffseier i sin 32. proffkamp.

- Det ble ingen vakker kamp, men alt i alt er jeg fornøyd. Det var aldri noen fare for seieren, men Garay var en vanskelig utfordrer, sier han.

- På hvilken måte?

- Han er fra Sør Amerika, og der nede har veldig mange en spesiell stil. Vi pleier å kalle de for «spoilere». De prøver å ødelegge stilen din, og er veldig uryddige.

- Slik var Garay også.  Han var dirty, og prøvde å skalle meg mye for få meg ut av rytmen slik at han kunne slå til når jeg var uoppmerksom. Derfor ble det mer slåssing enn boksing i kampen, men noen ganger er det bare sånn, sier Hansvoll, som forteller at han var forbedredt på akkurat dette.

- Jeg var klar for denne stilen. Det er et helvete å møte sånne boksere, men det gjelder å ta igjen med samme medisin. Det ble til slutt viktig å bare gjennomføre kampen, og at den ble som den ble driter jeg i. Det var deilig å komme tibake med en seier, sier han.

Var nervøs

Hansvoll forteller at det var deilig å stå i ringen igjen, men at tiden før kampen startet var vanskelig.

- Jeg må innrømme at jeg var ganske nervøs, og jeg har nok ikke vært så nervøs før en kamp før noen gang. Mest på grunn av det som skjedde i siste kampen min mot Hernandez, og lite fordi jeg var redd for at Garay kunne ta meg.

- Presset var på meg, men heldigvis slapp det med en gang jeg startet kampen. Da glemte jeg nervøsiteten, og var bare fokusert på oppgaven min, forteller han.

Bokser videre?

Hvor veien videre går nå vet ikke Hansvoll enda.

- Si det? Jeg kommer vel til å bruke sommeren til å finne ut hva jeg vil, men det er ingen tvil om at jeg burde inn i ringen igjen så fort som mulig. Man er alltid gira på å bokse videre med en gang etter en seier, men jeg skal bruke sommeren på å tenke igjennom først. Skal jeg bokse videre er det en fordel at jeg kommer meg i ringen fortest mulig, sier han.

Hansvoll har altså ikke tatt et endelig standpunkt på saken ennå. Han sier likevel noe som kan avsløre hvor veien heller:

- Det var jo et stort pluss at Kessler også vant. Da kommer promotoren min, Mogens Palle, til å ha stevner oftere, og der får jeg alltid innpass. Det kan være en fordel for meg. Jeg hørte at han skulle ha et stevne i september, og det er ikke utenkelig for meg å være med på det.

 

Siste nytt i Sport

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

 
Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

 
Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

 
Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!