«Bor» på sletta

«Bor» på sletta

 

HSIL-trener Rasmus Olstad Semmerud overlater ingenting til tilfeldighetene. Han bruker NC-dagene til å kartlegge alle motstanderne.

Rasmus Olstad Semmerud trener både HSIL J97 og HSILs juniorjenter. Mellom slagene går han fra kamp til kamp for å få meg seg sine lags utfordrere.

- Det er viktig å kartlegge alle nøye slik at vi har en plan når vi skal møte dem. Jeg prøver å få med meg mest mulig utenom mine egne kamper. Det er alltid interessant å se på andre lag. Kanskje jeg også kan lære noe, sier han.

20-åringen, som har store ambisjoner om å utvikle seg som trener, mener også at lommeboka spiller en rolle i at han velger å bli igjen på sletta mest mulig.

- Det er alt for dyrt å dra i gjennom bommen etter hver kamp. Da blir jeg heller her oppe, ler han.

Siste nytt i Sport

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.