Bra, men ikke bra nok

Bra, men ikke bra nok

 

GBK viste glimtvis spill fra øverste hylle. At hjemmekampen mot Steinkjer endte i et uavgjortresultat, kan de likevel ikke være fornøyde med.

Skrevet av:

Groruddalen Ballklubb tok imot Steinkjer til kamp 18. mai. Steinkjer hadde på sin side fått en dårlig seriestart, men en oppløftende 5-0-seier over Korsvoll samtidig som de gikk videre i cupen med 4-1 over Strindheim. Med andre ord, et lag i form.

Steinkjer kom best i gang og åpnet målkontoen allerede etter ti minutter. Det så ut til å tenne GBK som med en gang fant rytmen i spillet sitt.

Abdi Abdullhai utliknet på en korrekt idømt straffe, etter at Christopher Perez ble dratt ned i feltet.

GBK fikk blod på tann og banens bestemann, Abdurashid Ibrahim, markerte seg med elegant å slenge kula helt oppe i krysset. Senere i kampen kom også litt av potensialet som ligger innebygd i gutten til syne. Han dro av tre Steinkjer-spillere og serverte ballen nydelig videre.

Så god var prestasjonen at sittetribunen unisont klappet og ropte at han snart kunne spille for Chelsea. GBK fortsatte førsteomgangen med å presse, men det ble med de målene til pause.

I andreomgang håpet hjemmefansen på et aggressivt GBK-lag som ville drepe kampen med en tidlig scoring. I stedet fikk de mange misbrukte sjanser og et GBK som sakte,  men sikkert tapte grepet om kampen.

Da det gjensto 20 minutter av kampen utliknet Steinkjer på en straffe. Etter dette tok de tilbake initiativet i kampen, og GBK kan se seg heldige som ikke ble straffet med flere mål i sluttminuttene.

Et grått poeng på en GBK-dag som burde endt i tre.

- Vi er ikke fornøyde med ett poeng i den kampen her, men slik det utviklet seg burde vi kanskje være det. Alle poeng er verdifulle, og spesielt de vi tar på våren.

- Vi hadde fortjent tre poeng, jeg synes vi er spillmessig bedre i store perioder, men vi skulle punktert kampen. Minuset er at vi ikke setter flere enn to av åtte store sjanser, sier trener Danny Sannes.

GBK har da ikke tapt en seriekamp på tre kamper, og står med fem poeng på de tre siste kampene. Ifølge Sannes er de revansjesugne til borteoppgjøret mot Kjelsås.

- Gutta var skuffet etter kamp. Vi vil revansjere oss, og jeg lover at dette ikke er noe godt tidspunkt for Kjelsås og møte oss på, avslutter han.

Fotball, 2. div., avd. 2:

GBK - Steinkjer 2-2 (2-1)

Greibanen

Tilskuere: ca. 100

Gule kort: Lamin Bojang, Faisal Ahmed.

Mål for GBK: Abdi Abdullhai,  Abdurashid Ibrahim.

GBKS lag (4-4-1-1): Mashood Fazal, Rune Brekke, Lamin Bojang, Mohammed Mohamoud (Jan Erik Gløpstad fra 75), Abdi Abdullhai, Peter Hovelsrud, Majid Ghaderi Babei, Faisal Ahmed, Kristian Høvring, Abdurashid Ibrahim (Farhad Abdulgani fra 75.), Christopher Perez (Mohammed El Armani fra 70 .)

Stjernene:

  • ** Abdurashid Ibrahim
  • *   Peter Hovelsrud
  •      Lamin Bojang

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!