Bra, men ikke bra nok

Bra, men ikke bra nok

 

GBK viste glimtvis spill fra øverste hylle. At hjemmekampen mot Steinkjer endte i et uavgjortresultat, kan de likevel ikke være fornøyde med.

Skrevet av:

Groruddalen Ballklubb tok imot Steinkjer til kamp 18. mai. Steinkjer hadde på sin side fått en dårlig seriestart, men en oppløftende 5-0-seier over Korsvoll samtidig som de gikk videre i cupen med 4-1 over Strindheim. Med andre ord, et lag i form.

Steinkjer kom best i gang og åpnet målkontoen allerede etter ti minutter. Det så ut til å tenne GBK som med en gang fant rytmen i spillet sitt.

Abdi Abdullhai utliknet på en korrekt idømt straffe, etter at Christopher Perez ble dratt ned i feltet.

GBK fikk blod på tann og banens bestemann, Abdurashid Ibrahim, markerte seg med elegant å slenge kula helt oppe i krysset. Senere i kampen kom også litt av potensialet som ligger innebygd i gutten til syne. Han dro av tre Steinkjer-spillere og serverte ballen nydelig videre.

Så god var prestasjonen at sittetribunen unisont klappet og ropte at han snart kunne spille for Chelsea. GBK fortsatte førsteomgangen med å presse, men det ble med de målene til pause.

I andreomgang håpet hjemmefansen på et aggressivt GBK-lag som ville drepe kampen med en tidlig scoring. I stedet fikk de mange misbrukte sjanser og et GBK som sakte,  men sikkert tapte grepet om kampen.

Da det gjensto 20 minutter av kampen utliknet Steinkjer på en straffe. Etter dette tok de tilbake initiativet i kampen, og GBK kan se seg heldige som ikke ble straffet med flere mål i sluttminuttene.

Et grått poeng på en GBK-dag som burde endt i tre.

- Vi er ikke fornøyde med ett poeng i den kampen her, men slik det utviklet seg burde vi kanskje være det. Alle poeng er verdifulle, og spesielt de vi tar på våren.

- Vi hadde fortjent tre poeng, jeg synes vi er spillmessig bedre i store perioder, men vi skulle punktert kampen. Minuset er at vi ikke setter flere enn to av åtte store sjanser, sier trener Danny Sannes.

GBK har da ikke tapt en seriekamp på tre kamper, og står med fem poeng på de tre siste kampene. Ifølge Sannes er de revansjesugne til borteoppgjøret mot Kjelsås.

- Gutta var skuffet etter kamp. Vi vil revansjere oss, og jeg lover at dette ikke er noe godt tidspunkt for Kjelsås og møte oss på, avslutter han.

Fotball, 2. div., avd. 2:

GBK - Steinkjer 2-2 (2-1)

Greibanen

Tilskuere: ca. 100

Gule kort: Lamin Bojang, Faisal Ahmed.

Mål for GBK: Abdi Abdullhai,  Abdurashid Ibrahim.

GBKS lag (4-4-1-1): Mashood Fazal, Rune Brekke, Lamin Bojang, Mohammed Mohamoud (Jan Erik Gløpstad fra 75), Abdi Abdullhai, Peter Hovelsrud, Majid Ghaderi Babei, Faisal Ahmed, Kristian Høvring, Abdurashid Ibrahim (Farhad Abdulgani fra 75.), Christopher Perez (Mohammed El Armani fra 70 .)

Stjernene:

  • ** Abdurashid Ibrahim
  • *   Peter Hovelsrud
  •      Lamin Bojang

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!