Bra, men ikke bra nok

Bra, men ikke bra nok

 

GBK viste glimtvis spill fra øverste hylle. At hjemmekampen mot Steinkjer endte i et uavgjortresultat, kan de likevel ikke være fornøyde med.

Skrevet av:

Groruddalen Ballklubb tok imot Steinkjer til kamp 18. mai. Steinkjer hadde på sin side fått en dårlig seriestart, men en oppløftende 5-0-seier over Korsvoll samtidig som de gikk videre i cupen med 4-1 over Strindheim. Med andre ord, et lag i form.

Steinkjer kom best i gang og åpnet målkontoen allerede etter ti minutter. Det så ut til å tenne GBK som med en gang fant rytmen i spillet sitt.

Abdi Abdullhai utliknet på en korrekt idømt straffe, etter at Christopher Perez ble dratt ned i feltet.

GBK fikk blod på tann og banens bestemann, Abdurashid Ibrahim, markerte seg med elegant å slenge kula helt oppe i krysset. Senere i kampen kom også litt av potensialet som ligger innebygd i gutten til syne. Han dro av tre Steinkjer-spillere og serverte ballen nydelig videre.

Så god var prestasjonen at sittetribunen unisont klappet og ropte at han snart kunne spille for Chelsea. GBK fortsatte førsteomgangen med å presse, men det ble med de målene til pause.

I andreomgang håpet hjemmefansen på et aggressivt GBK-lag som ville drepe kampen med en tidlig scoring. I stedet fikk de mange misbrukte sjanser og et GBK som sakte,  men sikkert tapte grepet om kampen.

Da det gjensto 20 minutter av kampen utliknet Steinkjer på en straffe. Etter dette tok de tilbake initiativet i kampen, og GBK kan se seg heldige som ikke ble straffet med flere mål i sluttminuttene.

Et grått poeng på en GBK-dag som burde endt i tre.

- Vi er ikke fornøyde med ett poeng i den kampen her, men slik det utviklet seg burde vi kanskje være det. Alle poeng er verdifulle, og spesielt de vi tar på våren.

- Vi hadde fortjent tre poeng, jeg synes vi er spillmessig bedre i store perioder, men vi skulle punktert kampen. Minuset er at vi ikke setter flere enn to av åtte store sjanser, sier trener Danny Sannes.

GBK har da ikke tapt en seriekamp på tre kamper, og står med fem poeng på de tre siste kampene. Ifølge Sannes er de revansjesugne til borteoppgjøret mot Kjelsås.

- Gutta var skuffet etter kamp. Vi vil revansjere oss, og jeg lover at dette ikke er noe godt tidspunkt for Kjelsås og møte oss på, avslutter han.

Fotball, 2. div., avd. 2:

GBK - Steinkjer 2-2 (2-1)

Greibanen

Tilskuere: ca. 100

Gule kort: Lamin Bojang, Faisal Ahmed.

Mål for GBK: Abdi Abdullhai,  Abdurashid Ibrahim.

GBKS lag (4-4-1-1): Mashood Fazal, Rune Brekke, Lamin Bojang, Mohammed Mohamoud (Jan Erik Gløpstad fra 75), Abdi Abdullhai, Peter Hovelsrud, Majid Ghaderi Babei, Faisal Ahmed, Kristian Høvring, Abdurashid Ibrahim (Farhad Abdulgani fra 75.), Christopher Perez (Mohammed El Armani fra 70 .)

Stjernene:

 • ** Abdurashid Ibrahim
 • *   Peter Hovelsrud
 •      Lamin Bojang

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!