Bra, men ikke bra nok

Bra, men ikke bra nok

 

GBK viste glimtvis spill fra øverste hylle. At hjemmekampen mot Steinkjer endte i et uavgjortresultat, kan de likevel ikke være fornøyde med.

Groruddalen Ballklubb tok imot Steinkjer til kamp 18. mai. Steinkjer hadde på sin side fått en dårlig seriestart, men en oppløftende 5-0-seier over Korsvoll samtidig som de gikk videre i cupen med 4-1 over Strindheim. Med andre ord, et lag i form.

Steinkjer kom best i gang og åpnet målkontoen allerede etter ti minutter. Det så ut til å tenne GBK som med en gang fant rytmen i spillet sitt.

Abdi Abdullhai utliknet på en korrekt idømt straffe, etter at Christopher Perez ble dratt ned i feltet.

GBK fikk blod på tann og banens bestemann, Abdurashid Ibrahim, markerte seg med elegant å slenge kula helt oppe i krysset. Senere i kampen kom også litt av potensialet som ligger innebygd i gutten til syne. Han dro av tre Steinkjer-spillere og serverte ballen nydelig videre.

Så god var prestasjonen at sittetribunen unisont klappet og ropte at han snart kunne spille for Chelsea. GBK fortsatte førsteomgangen med å presse, men det ble med de målene til pause.

I andreomgang håpet hjemmefansen på et aggressivt GBK-lag som ville drepe kampen med en tidlig scoring. I stedet fikk de mange misbrukte sjanser og et GBK som sakte,  men sikkert tapte grepet om kampen.

Da det gjensto 20 minutter av kampen utliknet Steinkjer på en straffe. Etter dette tok de tilbake initiativet i kampen, og GBK kan se seg heldige som ikke ble straffet med flere mål i sluttminuttene.

Et grått poeng på en GBK-dag som burde endt i tre.

- Vi er ikke fornøyde med ett poeng i den kampen her, men slik det utviklet seg burde vi kanskje være det. Alle poeng er verdifulle, og spesielt de vi tar på våren.

- Vi hadde fortjent tre poeng, jeg synes vi er spillmessig bedre i store perioder, men vi skulle punktert kampen. Minuset er at vi ikke setter flere enn to av åtte store sjanser, sier trener Danny Sannes.

GBK har da ikke tapt en seriekamp på tre kamper, og står med fem poeng på de tre siste kampene. Ifølge Sannes er de revansjesugne til borteoppgjøret mot Kjelsås.

- Gutta var skuffet etter kamp. Vi vil revansjere oss, og jeg lover at dette ikke er noe godt tidspunkt for Kjelsås og møte oss på, avslutter han.

Fotball, 2. div., avd. 2:

GBK - Steinkjer 2-2 (2-1)

Greibanen

Tilskuere: ca. 100

Gule kort: Lamin Bojang, Faisal Ahmed.

Mål for GBK: Abdi Abdullhai,  Abdurashid Ibrahim.

GBKS lag (4-4-1-1): Mashood Fazal, Rune Brekke, Lamin Bojang, Mohammed Mohamoud (Jan Erik Gløpstad fra 75), Abdi Abdullhai, Peter Hovelsrud, Majid Ghaderi Babei, Faisal Ahmed, Kristian Høvring, Abdurashid Ibrahim (Farhad Abdulgani fra 75.), Christopher Perez (Mohammed El Armani fra 70 .)

Stjernene:

  • ** Abdurashid Ibrahim
  • *   Peter Hovelsrud
  •      Lamin Bojang

 

Siste nytt i Sport

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.