Bronse til veteranene i samlagsskytingen

Bronse til veteranene i samlagsskytingen

 

Ankermannen Arne Grøtting skjøt fullt hus med 100 poeng i samlagsskytingen for veteraner og sikret bronsen. På laget skjøt Øivind Mørk, Arne Engejordet og Arne Grøtting fra Oslo Østre, samt Lars Indergård fra Skarpskytten.

Skrevet av:

På Landskytterstevnet var dagen i dag (torsdag) forbeholdt finfeltfinaler og samlagsskytinger. I samlags-skytingen for senior kom ikke Oslo skyttersamlag opp mot sitt beste. Seniorene ble utslått allerede i kvalifiseringen, men veteranene viste hvordan det skal gjøres.

Lars Indergård fra Skarpskytten var startmann og skjøt 10 skudd liggende. Indergård skyter i klassen for veteraner over 73 år, han gjorde ingen feil og 100 poeng med mange innnertiere. Andre etappe skjøt Arne Engejordet fra klasse veteran over 65 år. Engejordet skjøt også veldig mange innertiere på sine 10 skudd liggende, men fikk én nier. Laget hadde altså 199 når liggende skytterne var ferdig. På tredje etappe skjøt Øivind Mørk som i en alder av 70+ fortsatt skyter i klasse veteran over 55 år. Det betyr seks kneskudd og fire liggende på fire minutter. Mørk gjorde en god jobb og endte på 97 poeng, totalt 396 og delt 13. plass av 41 lag før siste skyting. Avstanden opp til leder var 3 poeng.

Presset på ankermennene er stort, men Oslo skyttersamlag stilte her med Oslo Østres Arne Grøtting som vant landskytterstevnet 2007 for veteran 55 på bane og som har mange medaljer fra både bane og felt de siste fire årene. Grøtting gjorde ingen feil, skjøt 100 poeng og laget avanserte raskt oppover listene. Til slutt ble det 3. plass og bronse, kun ett poeng bak vinneren Sunnhordland. Østfold ble nummer to.

Eldre rekruttene Didrik Løveid, Robin Berget og Aslak Hollund skjøt finfeltfinale i dag. Best ble Didrik Løveid med 12/9 i finalen og totalt 42/9. Denne klassen er steinhard og du må ha minst 12/11 og dermed 42/11 for medalje. Løveid endte til slutt på delt 29. plass av cirka 450 skyttere.

Juniorene skjøt også sin finfeltfinale i dag. Best fra Oslo Østre ble Jens-Kristian Larsen med en 38.plass av cirka 400 skyttere. Veteranskytteren Arne Engejordet skjøt finfeltfinale i klassen over 65 år før samlagsskytingen torsdag. Det ble 31. plass.

I morgen, fredag, er det grovfeltfinaler og texas på Landskytterstevnet med finaler i stang og felthurtigskyting. De to sistnevnte finalene blir sendt på NRK1 fredag kveld. Oslo Østres Kurt Eirik Bekkevold er kvalifisert for alle tre finalene.

Siste nytt i Sport

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!