Bronse til veteranene i samlagsskytingen

Bronse til veteranene i samlagsskytingen

 

Ankermannen Arne Grøtting skjøt fullt hus med 100 poeng i samlagsskytingen for veteraner og sikret bronsen. På laget skjøt Øivind Mørk, Arne Engejordet og Arne Grøtting fra Oslo Østre, samt Lars Indergård fra Skarpskytten.

Skrevet av:

På Landskytterstevnet var dagen i dag (torsdag) forbeholdt finfeltfinaler og samlagsskytinger. I samlags-skytingen for senior kom ikke Oslo skyttersamlag opp mot sitt beste. Seniorene ble utslått allerede i kvalifiseringen, men veteranene viste hvordan det skal gjøres.

Lars Indergård fra Skarpskytten var startmann og skjøt 10 skudd liggende. Indergård skyter i klassen for veteraner over 73 år, han gjorde ingen feil og 100 poeng med mange innnertiere. Andre etappe skjøt Arne Engejordet fra klasse veteran over 65 år. Engejordet skjøt også veldig mange innertiere på sine 10 skudd liggende, men fikk én nier. Laget hadde altså 199 når liggende skytterne var ferdig. På tredje etappe skjøt Øivind Mørk som i en alder av 70+ fortsatt skyter i klasse veteran over 55 år. Det betyr seks kneskudd og fire liggende på fire minutter. Mørk gjorde en god jobb og endte på 97 poeng, totalt 396 og delt 13. plass av 41 lag før siste skyting. Avstanden opp til leder var 3 poeng.

Presset på ankermennene er stort, men Oslo skyttersamlag stilte her med Oslo Østres Arne Grøtting som vant landskytterstevnet 2007 for veteran 55 på bane og som har mange medaljer fra både bane og felt de siste fire årene. Grøtting gjorde ingen feil, skjøt 100 poeng og laget avanserte raskt oppover listene. Til slutt ble det 3. plass og bronse, kun ett poeng bak vinneren Sunnhordland. Østfold ble nummer to.

Eldre rekruttene Didrik Løveid, Robin Berget og Aslak Hollund skjøt finfeltfinale i dag. Best ble Didrik Løveid med 12/9 i finalen og totalt 42/9. Denne klassen er steinhard og du må ha minst 12/11 og dermed 42/11 for medalje. Løveid endte til slutt på delt 29. plass av cirka 450 skyttere.

Juniorene skjøt også sin finfeltfinale i dag. Best fra Oslo Østre ble Jens-Kristian Larsen med en 38.plass av cirka 400 skyttere. Veteranskytteren Arne Engejordet skjøt finfeltfinale i klassen over 65 år før samlagsskytingen torsdag. Det ble 31. plass.

I morgen, fredag, er det grovfeltfinaler og texas på Landskytterstevnet med finaler i stang og felthurtigskyting. De to sistnevnte finalene blir sendt på NRK1 fredag kveld. Oslo Østres Kurt Eirik Bekkevold er kvalifisert for alle tre finalene.

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!