Bronse til veteranene i samlagsskytingen

Bronse til veteranene i samlagsskytingen

 

Ankermannen Arne Grøtting skjøt fullt hus med 100 poeng i samlagsskytingen for veteraner og sikret bronsen. På laget skjøt Øivind Mørk, Arne Engejordet og Arne Grøtting fra Oslo Østre, samt Lars Indergård fra Skarpskytten.

Skrevet av:

På Landskytterstevnet var dagen i dag (torsdag) forbeholdt finfeltfinaler og samlagsskytinger. I samlags-skytingen for senior kom ikke Oslo skyttersamlag opp mot sitt beste. Seniorene ble utslått allerede i kvalifiseringen, men veteranene viste hvordan det skal gjøres.

Lars Indergård fra Skarpskytten var startmann og skjøt 10 skudd liggende. Indergård skyter i klassen for veteraner over 73 år, han gjorde ingen feil og 100 poeng med mange innnertiere. Andre etappe skjøt Arne Engejordet fra klasse veteran over 65 år. Engejordet skjøt også veldig mange innertiere på sine 10 skudd liggende, men fikk én nier. Laget hadde altså 199 når liggende skytterne var ferdig. På tredje etappe skjøt Øivind Mørk som i en alder av 70+ fortsatt skyter i klasse veteran over 55 år. Det betyr seks kneskudd og fire liggende på fire minutter. Mørk gjorde en god jobb og endte på 97 poeng, totalt 396 og delt 13. plass av 41 lag før siste skyting. Avstanden opp til leder var 3 poeng.

Presset på ankermennene er stort, men Oslo skyttersamlag stilte her med Oslo Østres Arne Grøtting som vant landskytterstevnet 2007 for veteran 55 på bane og som har mange medaljer fra både bane og felt de siste fire årene. Grøtting gjorde ingen feil, skjøt 100 poeng og laget avanserte raskt oppover listene. Til slutt ble det 3. plass og bronse, kun ett poeng bak vinneren Sunnhordland. Østfold ble nummer to.

Eldre rekruttene Didrik Løveid, Robin Berget og Aslak Hollund skjøt finfeltfinale i dag. Best ble Didrik Løveid med 12/9 i finalen og totalt 42/9. Denne klassen er steinhard og du må ha minst 12/11 og dermed 42/11 for medalje. Løveid endte til slutt på delt 29. plass av cirka 450 skyttere.

Juniorene skjøt også sin finfeltfinale i dag. Best fra Oslo Østre ble Jens-Kristian Larsen med en 38.plass av cirka 400 skyttere. Veteranskytteren Arne Engejordet skjøt finfeltfinale i klassen over 65 år før samlagsskytingen torsdag. Det ble 31. plass.

I morgen, fredag, er det grovfeltfinaler og texas på Landskytterstevnet med finaler i stang og felthurtigskyting. De to sistnevnte finalene blir sendt på NRK1 fredag kveld. Oslo Østres Kurt Eirik Bekkevold er kvalifisert for alle tre finalene.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!