Burgerflipping før junior-VM

Burgerflipping før junior-VM

 

Denne uka reiser han til junior-VM i Italia, men under helgens O-festival fant vi Jonas Sommerstad Juveli i en noe spesiell situasjon.

Tekst:

Publisert:

Burgerflipping før junior-VM

Han sto nemlig i salgsteltet og flippet burgere; Lillomarka hadde ansvaret for alt salget under stevnet, og det gjorde at over 100 utøvere og ledere måtte rotere på oppgavene.

- Jeg kunne valgt å løpe rolig gjennom løypa i dag, men det klarer jeg ikke. Derfor er det like greit å ta det rolig inn mot VM her i grillen, smiler Juveli som gleder seg til Italia-turen.

Fra Lillomarka får han med seg Britt Ingunn Moian Nydal, men ikke nok med det: Ytterligere 1500 nordmenn skal være med til Italia, blant annet for å delta i publikumsløpet, i det samme terrenget som VM-deltagerne løper i. Over 30 av dem er fra Lillomarka O-lag, og de heier selvfølgelig på Jonas og Britt Ingunn.

20-åringen Juveli er ikke særlig nervøs foran verdensmesterskapet, i stedet gleder han seg enormt.

- Det er mange motbakker i terrenget der nede, og de er jeg glad i, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

 
Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Grorud går for gull!

Etter omleggingen av seriesystemet er konkurransen i PostNord-ligaen hardere enn noensinne. Det skremmer imidlertid ikke Groruds fotballherrer. De er klare i sin tale og går for gull og opprykk til OBOS-ligaen.