Burgerflipping før junior-VM

Burgerflipping før junior-VM

 

Denne uka reiser han til junior-VM i Italia, men under helgens O-festival fant vi Jonas Sommerstad Juveli i en noe spesiell situasjon.

Tekst:

Publisert:

Burgerflipping før junior-VM

Han sto nemlig i salgsteltet og flippet burgere; Lillomarka hadde ansvaret for alt salget under stevnet, og det gjorde at over 100 utøvere og ledere måtte rotere på oppgavene.

- Jeg kunne valgt å løpe rolig gjennom løypa i dag, men det klarer jeg ikke. Derfor er det like greit å ta det rolig inn mot VM her i grillen, smiler Juveli som gleder seg til Italia-turen.

Fra Lillomarka får han med seg Britt Ingunn Moian Nydal, men ikke nok med det: Ytterligere 1500 nordmenn skal være med til Italia, blant annet for å delta i publikumsløpet, i det samme terrenget som VM-deltagerne løper i. Over 30 av dem er fra Lillomarka O-lag, og de heier selvfølgelig på Jonas og Britt Ingunn.

20-åringen Juveli er ikke særlig nervøs foran verdensmesterskapet, i stedet gleder han seg enormt.

- Det er mange motbakker i terrenget der nede, og de er jeg glad i, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.