Del din Norway Cup-historie med oss

Del din Norway Cup-historie med oss

 

Akers Avis Groruddalen ønsker at så mange som mulig av våre lokale lag i Norway Cup skal få oppmerksomhet. Avisens sportsredaksjon kommer til å være p...

Akers Avis Groruddalen ønsker at så mange som mulig av våre lokale lag i Norway Cup skal få oppmerksomhet. Avisens sportsredaksjon kommer til å være på «sletta» gjennom hele uka, men det er vanskelig å fange opp alle de gode historiene. Vi oppfordrer derfor spillere, trenere, lagledere, foreldre og familie til å sende inn bilder og historier fra sine lag under turneringen. E-posten vår er sporten@groruddalen.no eller redaksjonen@groruddalen.no.

Siste nytt i Sport

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

 
45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.