Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

INGEN JUBEL TIL HELGEN: I morgen, lørdag, skulle egentlig Greis innebandyherrer ønsket velkommen til lokaloppgjør mot Sveiva. Nå er kampen utsatt på ubestemt tid. FOTO: Rolf Wulff

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Se bildet større

ØDELAGT MOTOR: En basketkurv med en ødelagt motor er årsaken til at lokalderbyet i innebandy blir utsatt. Kurven lar seg ikke heve og kampen kan derfor ikke spilles. FOTO: Steinar Engebretsen

Det melder Norges Bandyforbund i en pressemelding fredag morgen.

Oppgjøret skulle egentlig spilles i Apalløkkahallen i morgen, lørdag, men er utsatt på ubestemt tidsunkt.

Årsaken til utsettelsen er at motoren på en av basketkurvene i hallen er ødelagt og har låst seg i nedre stilling over målområdet.

Norges Bandyforbund har fått bekreftet av driftsansvarlig i Apalløkka Idrettshall at dette ikke vil la seg ordne før helgen, og har dermed sett seg nødt til å utsette kampen inntil videre.

Det kreves, i henhold til retningslinjer, minimum syv meter fri takhøyde over hele spillebanen for at en innebandykamp kan gjennomføres.

Bandyforbundet kommer tilbake med ny dato for kampen når den er bestemt.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.