ANNONSE

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

INGEN JUBEL TIL HELGEN: I morgen, lørdag, skulle egentlig Greis innebandyherrer ønsket velkommen til lokaloppgjør mot Sveiva. Nå er kampen utsatt på ubestemt tid. FOTO: Rolf Wulff

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Se bildet større

ØDELAGT MOTOR: En basketkurv med en ødelagt motor er årsaken til at lokalderbyet i innebandy blir utsatt. Kurven lar seg ikke heve og kampen kan derfor ikke spilles. FOTO: Steinar Engebretsen

Det melder Norges Bandyforbund i en pressemelding fredag morgen.

Oppgjøret skulle egentlig spilles i Apalløkkahallen i morgen, lørdag, men er utsatt på ubestemt tidsunkt.

Årsaken til utsettelsen er at motoren på en av basketkurvene i hallen er ødelagt og har låst seg i nedre stilling over målområdet.

Norges Bandyforbund har fått bekreftet av driftsansvarlig i Apalløkka Idrettshall at dette ikke vil la seg ordne før helgen, og har dermed sett seg nødt til å utsette kampen inntil videre.

Det kreves, i henhold til retningslinjer, minimum syv meter fri takhøyde over hele spillebanen for at en innebandykamp kan gjennomføres.

Bandyforbundet kommer tilbake med ny dato for kampen når den er bestemt.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE