Dramatisk lokaloppgjør

Dramatisk lokaloppgjør

 

Det ble en høydramatisk avslutning på en svært spennende kamp mellom Rommen og Grorud i helgen.

Skrevet av:

Espen Myrbakken hadde lovet fest dersom Rommen tok tre poeng, mens Grorud-trener Knut Bakke Pedersen på forhånd fleipet med at han heller ville være med på festen enn å sette en stopper for den.

Utgangspunktet var greit: Rommen måtte ta poeng for å ha et lite overtak på de andre lagene i bunnstriden, mens Grorud på sin side lå mer enn trygt plassert høyt på tabellen.

Kampen gikk ut i et meget høyt tempo. På den bløte Rommensletta bølget spillet fram og tilbake, og allerede etter ni minutter satte Rommen sin første scoring for dagen, da Thomas Karlaug sendte ballen i krysset bak en sjanseløs Daniel Tomulevski i Grorud-buret.

Kampen var likevel åpen og Grorud svarte hurtig med et mål som så mistenkelig ut som offside.

Etter en forrykende avslutning på første omgang, kunne lagene gå til pause med 2-2.

Andre omgang kunne by på mer temperatur. Heftige taklinger ble satt inn i hytt og pine, noe som førte til fire gule kort. Kanskje skulle det også vært flere.

Etter at Rommen hadde gått opp til 3-2 og kampen så ut til å renne ut med tre meget viktige poeng for hjemmelaget, dukket Grorud-spiller Deniz Erdogan opp ,og utliknet ett minutt før ordinær tid.

Dette stoppet imidlertid ikke Rommen, som kriget seg tilbake og scoret sekunder før dommeren blåste av kampen.

Dermed kunne Rommen sikre seg en seier over naboene, og ikke minst fikk de tre kjærkomne poeng i bunnstriden.

Fest ble det

Espen Myrbakken var naturligvis meget fornøyd over seiren, og holdt løftet om fest etter kampslutt.

- Vi holdt vel på til firetiden den natta, da vi feiret på klubbhuset. Selvsagt er jeg fornøyd med at vi slo Grorud, og det var herlig at vi kom tilbake etter smellen vi fikk minuttet før slutt.

- Denne kampen hadde alt et lokaloppgjør skal ha: Temperatur, dramatikk og flotte scoringer, sier han og legger til:

- Selvsagt ble det gledesscener etter kampen. Spesielt moro var det at det var såpass mange og så på.

I skrivende stund krysser Myrbakken fingrene for at Vollen skal gå på en smell mot Korsvoll2, og dermed sikre Rommen enda en fordel i nedrykksstriden.

Rommen et kult lag

Grorud-trener Knut Bakke Pedersen var ingen slagen mann etter tapet for rivalen.

- Vi lagde vår egen fest. Kan jo ikke være noe dårligere enn Rommen, fleiper han.

- Vi kunne godt tatt ett poeng. Det er tull å slippe inn mål på overtid, og slikt må vi luke bort.

Det er en kjent sak at Grorud sliter på skadefronten for tida. Mot Rommen ble to uprøvde midtstoppere prøvd og Pedersen var fornøyd med innsatsen:

- Vi har mange urutinerte i laget, og at Rune Gjertsen måtte ut til pause hjalp ikke akkurat.

- Jeg ser positivt på sjansene for å avslutte med stil mot Bøler i siste seriekamp. Uansett er jeg ikke spesielt skuffet over tapet, Rommen er et kult lag som jeg unner alt godt.

 • Torsdag spiller Grorud treningskamp mot Årvoll, for å holde formen oppe i den 10 dagers lange pausen fram til siste seriekamp.

Fotball 3.divisjon, avd.5:

Rommen - Grorud 4-3 (2-2)

Rommensletta

Tilskuere: ca. 60

Dommer: Bjørn Oddvar Strøm

Gule kort Rommen: Tor Arne Schei,  Sondre Olsen.

Gule kort Grorud: Lars Gøran Engebråten, Anders Frogner.

Mål for Rommen: Thomas Karlaug, Sondre Olsen(2), Deniz Erdogan.

Mål for Grorud: Håvard Hegre(2), Simen Kongshaug.

Rommens lag (4-4-2): Thor Erik Dahlberg; Tor Arne Schei, Tony Avolio, Robin Haugan Ødegaard (Abel Teckle inn 65) Ferat Ermann; Deniz Erdogan, Thomas Karlaug (Håvard Nilsen fra 55), Ali Abounouar, Kenneth Arvelund; Rune Sundborg (Rune Guldbrandsen fra 80), Sondre Olsen.

Groruds lag(4-4-2): Daniel Tomulevski; Anders Frogner, Rune Gjertsen (Mads Wold fra 45), Fillip Drottenberg, Johnny Kvernes (Richard Heatley fra 72); Simen Kongshaug, Arib Maazozui, Emrah Mutlu, Zacaria Maazozui; Håvard Hegre, André Gursel (Lars Gøran Engebråten fra 45).

STJERNENE:

 • ** Sondre Olsen (Rommen),

      Håvard Hegre (Grorud)

 • *  Thomas Karlaug (Rommen),

      Rune Gjertsen (Grorud)

 •     Ali Abounouar

     (Rommen), Fillip

      Drottenberg(Grorud)

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!