Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

SNUBLET I SISTE HINDER: Hasle/Lørens hockeyherrer hadde kvalik som mål før sesongen og holdt drømmen i live helt fram til siste serierunde.

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

– Vi var med hele veien inn, men akkurat nå føles det bare skuffende, innrømmer en smått slagen Hasle-trener Philippe Juell etter helga.

Premisset foran siste serierunde var ganske enkelt. Med to seire i Trondheim ville Hasle/Løren klatre forbi Comet Halden igjen og innta den siste kvalikplassen bak suverene Nidaros. De siste kampene har dette virket å tynge litt på Hasle-spillerne, men ifølge Juell hadde gutta ristet det av seg til seriefinalen.

– Vi spilte rett og slett en kjempematch på lørdag og dundra løs hele veien. Den kampen kunne kjapt «bikka» andre veien, og da tror jeg vi hadde klart det.

Dessverre for gjestene viste Nidaros seg verdige førsteplassen på tabellen og kriget inn en ettmålsseier.

– Da ble skuffelsen desto større, for alle gutta følte at vi var så innmari nær ved å klare det.

Skuffelse og refleksjon

Etter «knokkelhockey» og utladning på lørdag, var det et litt energiløst Hasle-lag som entret isen i Leangen Arena til sesongens aller siste match.

– På søndag var sesongen vår over. I teorien kunne vi kriga oss til en tredjeplass på tabellen, men det var helt tomt etter lørdagen.

Philippe Juell tror det kan ta noen dager å riste av seg den verste skuffelsen etter å ha snublet rett før mål, men klarer likevel å se forbi den siste smellen.

– Selv om det oppleves som veldig langt unna akkurat nå, så er det faktisk andre året på rad at vi henger med helt der oppe.

Juell tror samtidig at spillerne kommer styrket ut av de siste ukene.

– Dette er utrolig god lærdom. Hver eneste kamp har betydd mye, og vi har fått kjenne skikkelig på trykket.

– Det er synd at det ikke ble oss i kvaliken, men det er nå en gang de to beste lagene som går dit. Tabellen ljuger ikke.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:
Nidaros - Hasle/Løren 3-2 (1-0, 0-1, 2-1)
Leangen Arena
Tilskuere: 821
Mål for Hasle/Løren: Fredrik Thinn, Gabriel Gervais
Utvisninger: Nidaros 8x2 min, Hasle/Løren 5x2 min
Skudd: 28-36

PUCKENE:
••• Fredrik Thinn
•• Fredrik Løvdahl
• Gabriel Gervais

Nidaros - Hasle/Løren 9-5 (4-3, 3-0, 2-2)

Leangen Arena
Tilskuere: 610
Mål for Hasle/Løren: Stian Uttakleiv, Peter S. Andersen, Fredrik Thinn, Tim Mørk, André Sørvik
Utvisninger: Nidaros 1x2 min, Hasle/Løren 2x1 min
Skudd: 55-23

PUCKENE:
••• Peter Steinbø Andersen
•• Stian Uttakleiv
• Fredrik Thinn

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.