Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

SNUBLET I SISTE HINDER: Hasle/Lørens hockeyherrer hadde kvalik som mål før sesongen og holdt drømmen i live helt fram til siste serierunde.

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

– Vi var med hele veien inn, men akkurat nå føles det bare skuffende, innrømmer en smått slagen Hasle-trener Philippe Juell etter helga.

Premisset foran siste serierunde var ganske enkelt. Med to seire i Trondheim ville Hasle/Løren klatre forbi Comet Halden igjen og innta den siste kvalikplassen bak suverene Nidaros. De siste kampene har dette virket å tynge litt på Hasle-spillerne, men ifølge Juell hadde gutta ristet det av seg til seriefinalen.

– Vi spilte rett og slett en kjempematch på lørdag og dundra løs hele veien. Den kampen kunne kjapt «bikka» andre veien, og da tror jeg vi hadde klart det.

Dessverre for gjestene viste Nidaros seg verdige førsteplassen på tabellen og kriget inn en ettmålsseier.

– Da ble skuffelsen desto større, for alle gutta følte at vi var så innmari nær ved å klare det.

Skuffelse og refleksjon

Etter «knokkelhockey» og utladning på lørdag, var det et litt energiløst Hasle-lag som entret isen i Leangen Arena til sesongens aller siste match.

– På søndag var sesongen vår over. I teorien kunne vi kriga oss til en tredjeplass på tabellen, men det var helt tomt etter lørdagen.

Philippe Juell tror det kan ta noen dager å riste av seg den verste skuffelsen etter å ha snublet rett før mål, men klarer likevel å se forbi den siste smellen.

– Selv om det oppleves som veldig langt unna akkurat nå, så er det faktisk andre året på rad at vi henger med helt der oppe.

Juell tror samtidig at spillerne kommer styrket ut av de siste ukene.

– Dette er utrolig god lærdom. Hver eneste kamp har betydd mye, og vi har fått kjenne skikkelig på trykket.

– Det er synd at det ikke ble oss i kvaliken, men det er nå en gang de to beste lagene som går dit. Tabellen ljuger ikke.


Ishockey, 1. divisjon, herrer:
Nidaros - Hasle/Løren 3-2 (1-0, 0-1, 2-1)
Leangen Arena
Tilskuere: 821
Mål for Hasle/Løren: Fredrik Thinn, Gabriel Gervais
Utvisninger: Nidaros 8x2 min, Hasle/Løren 5x2 min
Skudd: 28-36

PUCKENE:
••• Fredrik Thinn
•• Fredrik Løvdahl
• Gabriel Gervais

Nidaros - Hasle/Løren 9-5 (4-3, 3-0, 2-2)

Leangen Arena
Tilskuere: 610
Mål for Hasle/Løren: Stian Uttakleiv, Peter S. Andersen, Fredrik Thinn, Tim Mørk, André Sørvik
Utvisninger: Nidaros 1x2 min, Hasle/Løren 2x1 min
Skudd: 55-23

PUCKENE:
••• Peter Steinbø Andersen
•• Stian Uttakleiv
• Fredrik Thinn

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!