En fatal møkkaomgang

En fatal møkkaomgang

 

GBKs prestasjoner i førsteomgangen var langt under det man kan forvente seg av et andredivisjonslag. Nå er de nødt til å heve seg.

Skrevet av:

Førsteomgangen mot Lyn 2 er en omgang Groruddalen Ballklubb bør glemme fortest mulig. De ble regelrett rundtspilt og flere av spillerne viste heller ikke den innsatsen eller den riktige gløden man skal ha når man spiller for GBK.

I tillegg var kjemien mellom ballfører og mottaker omtrent fraværende. Samspillet her må skjerpes.

Slik det arter seg for GBK nå er det enten et dårlig løp, eller en dårlig pasning, gang etter gang i oppbyggingsfasen. Som en følge av dette kom Lyn 2 stadig på brudd.

GBK-spillerne gjorde rett og slett ikke jobben sin, og var ikke flinke nok til å omstille seg når dette skjedde. Vi kan også legge til at dødballer er et stort problem som groruddølene må ta tak i.

De opptrer ikke disiplinerte nok verken på direkte dødballer eller i fase to av dødballene. Her gjelder det å være 100 prosent konsentrerte.

Med duellspillerne Ivar André Anderssen og Kristian Høvring ute, var GBK blottet for struktur på dødballene mot Lyn 2. Vestkantlaget avgjorde kampen med sin tredje scoring etter en drøy halvtimes tid, og selv om GBK hevet seg til andreomgang, kunne de ikke gjøre noe med resultatet. Trener Danny Sannes legger ikke noe mellom fingrene til Akers Avis Groruddalen.

- Dette var skikkelig dårlig. Førsteomgangen er det dårligste vi har prestert. Vi vet at dette var langt under pari, sier han.

- Hva sa du til gutta i pausen?

- Det skal jeg ikke gjenta i avisa, men det er første gang jeg har vært ordentlig forbanna i pausen. Vi hevet oss også i andreomgang, og gutta fulgte den planen vi egentlig skulle gjort i første. Da opptrer vi kollektivt, sier han.

Sannes innrømmer at laget nå snart trenger flere poeng.

- Nå har vi ikke prestert bra nok, og dette må vi snu allerede til helga. Vi kan ikke gi bort så mange poeng som vi har gjort hittil. Vi vet selv at vi vil ta flest poeng på høsten, men vi er langt fra fornøyde med fem poeng på sju kamper. Det er vår egen feil. Vi har rota det bort og ikke vært disiplinerte nok, og nå må vi ta ansvar, sier han.

Det er mulig at Sannes også fortalte spillerne sine dette etter kamp. Farhad Abdulgani var uansett klar i talen når Akers Avis Groruddalen snakket med han.

- Dette går på konsentrasjon. Vi har slitt med dette i hele år, og det må vi gjøre noe med nå. Samtidig er det viktig at alle jobber sammen som et lag. Denne kampen var et tilbakeslag for oss, og nå må vi sette laget foran oss selv og jobbe hardere. Vi skal ordne dette, sier han.

Fotball, 2. div., avd. 2:

GBK - Lyn 2 0-3 (0-3)

Greibanen

Tilskuere: ca 140

GBKs lag (4-4-1-1): Mashood Fazal, Mohammed Mohoumed (Mohammed Armani fra 72.), Lamin Bojang , Cheik Niang, Rune Brekke, Jan Erik Gløpstad, Madjid Ghaderi Babei, Peter Hovelsrud, Farhad Abdulgani, Formose Pape Mendy, Christopher Perez (Abdi Abdullhai fra 57.)

Stjernene:

  • ** Lamin Bojang
  • *   Mashood Fazal
  •      Farhad Abdulgani

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!