ANNONSE

En fatal møkkaomgang

En fatal møkkaomgang

 

GBKs prestasjoner i førsteomgangen var langt under det man kan forvente seg av et andredivisjonslag. Nå er de nødt til å heve seg.

Førsteomgangen mot Lyn 2 er en omgang Groruddalen Ballklubb bør glemme fortest mulig. De ble regelrett rundtspilt og flere av spillerne viste heller ikke den innsatsen eller den riktige gløden man skal ha når man spiller for GBK.

I tillegg var kjemien mellom ballfører og mottaker omtrent fraværende. Samspillet her må skjerpes.

Slik det arter seg for GBK nå er det enten et dårlig løp, eller en dårlig pasning, gang etter gang i oppbyggingsfasen. Som en følge av dette kom Lyn 2 stadig på brudd.

GBK-spillerne gjorde rett og slett ikke jobben sin, og var ikke flinke nok til å omstille seg når dette skjedde. Vi kan også legge til at dødballer er et stort problem som groruddølene må ta tak i.

De opptrer ikke disiplinerte nok verken på direkte dødballer eller i fase to av dødballene. Her gjelder det å være 100 prosent konsentrerte.

Med duellspillerne Ivar André Anderssen og Kristian Høvring ute, var GBK blottet for struktur på dødballene mot Lyn 2. Vestkantlaget avgjorde kampen med sin tredje scoring etter en drøy halvtimes tid, og selv om GBK hevet seg til andreomgang, kunne de ikke gjøre noe med resultatet. Trener Danny Sannes legger ikke noe mellom fingrene til Akers Avis Groruddalen.

- Dette var skikkelig dårlig. Førsteomgangen er det dårligste vi har prestert. Vi vet at dette var langt under pari, sier han.

- Hva sa du til gutta i pausen?

- Det skal jeg ikke gjenta i avisa, men det er første gang jeg har vært ordentlig forbanna i pausen. Vi hevet oss også i andreomgang, og gutta fulgte den planen vi egentlig skulle gjort i første. Da opptrer vi kollektivt, sier han.

Sannes innrømmer at laget nå snart trenger flere poeng.

- Nå har vi ikke prestert bra nok, og dette må vi snu allerede til helga. Vi kan ikke gi bort så mange poeng som vi har gjort hittil. Vi vet selv at vi vil ta flest poeng på høsten, men vi er langt fra fornøyde med fem poeng på sju kamper. Det er vår egen feil. Vi har rota det bort og ikke vært disiplinerte nok, og nå må vi ta ansvar, sier han.

Det er mulig at Sannes også fortalte spillerne sine dette etter kamp. Farhad Abdulgani var uansett klar i talen når Akers Avis Groruddalen snakket med han.

- Dette går på konsentrasjon. Vi har slitt med dette i hele år, og det må vi gjøre noe med nå. Samtidig er det viktig at alle jobber sammen som et lag. Denne kampen var et tilbakeslag for oss, og nå må vi sette laget foran oss selv og jobbe hardere. Vi skal ordne dette, sier han.

Fotball, 2. div., avd. 2:

GBK - Lyn 2 0-3 (0-3)

Greibanen

Tilskuere: ca 140

GBKs lag (4-4-1-1): Mashood Fazal, Mohammed Mohoumed (Mohammed Armani fra 72.), Lamin Bojang , Cheik Niang, Rune Brekke, Jan Erik Gløpstad, Madjid Ghaderi Babei, Peter Hovelsrud, Farhad Abdulgani, Formose Pape Mendy, Christopher Perez (Abdi Abdullhai fra 57.)

Stjernene:

  • ** Lamin Bojang
  • *   Mashood Fazal
  •      Farhad Abdulgani

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE