En fatal møkkaomgang

En fatal møkkaomgang

 

GBKs prestasjoner i førsteomgangen var langt under det man kan forvente seg av et andredivisjonslag. Nå er de nødt til å heve seg.

Førsteomgangen mot Lyn 2 er en omgang Groruddalen Ballklubb bør glemme fortest mulig. De ble regelrett rundtspilt og flere av spillerne viste heller ikke den innsatsen eller den riktige gløden man skal ha når man spiller for GBK.

I tillegg var kjemien mellom ballfører og mottaker omtrent fraværende. Samspillet her må skjerpes.

Slik det arter seg for GBK nå er det enten et dårlig løp, eller en dårlig pasning, gang etter gang i oppbyggingsfasen. Som en følge av dette kom Lyn 2 stadig på brudd.

GBK-spillerne gjorde rett og slett ikke jobben sin, og var ikke flinke nok til å omstille seg når dette skjedde. Vi kan også legge til at dødballer er et stort problem som groruddølene må ta tak i.

De opptrer ikke disiplinerte nok verken på direkte dødballer eller i fase to av dødballene. Her gjelder det å være 100 prosent konsentrerte.

Med duellspillerne Ivar André Anderssen og Kristian Høvring ute, var GBK blottet for struktur på dødballene mot Lyn 2. Vestkantlaget avgjorde kampen med sin tredje scoring etter en drøy halvtimes tid, og selv om GBK hevet seg til andreomgang, kunne de ikke gjøre noe med resultatet. Trener Danny Sannes legger ikke noe mellom fingrene til Akers Avis Groruddalen.

- Dette var skikkelig dårlig. Førsteomgangen er det dårligste vi har prestert. Vi vet at dette var langt under pari, sier han.

- Hva sa du til gutta i pausen?

- Det skal jeg ikke gjenta i avisa, men det er første gang jeg har vært ordentlig forbanna i pausen. Vi hevet oss også i andreomgang, og gutta fulgte den planen vi egentlig skulle gjort i første. Da opptrer vi kollektivt, sier han.

Sannes innrømmer at laget nå snart trenger flere poeng.

- Nå har vi ikke prestert bra nok, og dette må vi snu allerede til helga. Vi kan ikke gi bort så mange poeng som vi har gjort hittil. Vi vet selv at vi vil ta flest poeng på høsten, men vi er langt fra fornøyde med fem poeng på sju kamper. Det er vår egen feil. Vi har rota det bort og ikke vært disiplinerte nok, og nå må vi ta ansvar, sier han.

Det er mulig at Sannes også fortalte spillerne sine dette etter kamp. Farhad Abdulgani var uansett klar i talen når Akers Avis Groruddalen snakket med han.

- Dette går på konsentrasjon. Vi har slitt med dette i hele år, og det må vi gjøre noe med nå. Samtidig er det viktig at alle jobber sammen som et lag. Denne kampen var et tilbakeslag for oss, og nå må vi sette laget foran oss selv og jobbe hardere. Vi skal ordne dette, sier han.Fotball, 2. div., avd. 2:


GBK - Lyn 2 0-3 (0-3)

Greibanen

Tilskuere: ca 140

GBKs lag (4-4-1-1): Mashood Fazal, Mohammed Mohoumed (Mohammed Armani fra 72.), Lamin Bojang , Cheik Niang, Rune Brekke, Jan Erik Gløpstad, Madjid Ghaderi Babei, Peter Hovelsrud, Farhad Abdulgani, Formose Pape Mendy, Christopher Perez (Abdi Abdullhai fra 57.)

Stjernene:

 • ** Lamin Bojang
 • *   Mashood Fazal
 •      Farhad Abdulgani

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!