En verdensartist vender tilbake til Bjerkebanen

En verdensartist vender tilbake til Bjerkebanen

 

Steinlager gjorde rent bord under 2005-sesongen. Verdensartisten lekte med konkurrentene i VG Oslo Grand Prix, Elitloppet og Copenhagen Cup. Nå kommer norsk travsports store profil tilbake til Bjerkebanen som master for årets OGP.

Skrevet av:

- Det er med stor glede vi ønsker Steinlager velkommen som master for årets OGP. Sammen med Per Oleg Midtfjeld ga han oss en enorm opplevelse maidagen i 2005. --

- Like stor stemning blir det nok ikke nå, men jeg kan love at Bjerke-publikummet kommer til å ta imot verdensartisten som en konge, smiler en fornøyd adm. direktør ved Bjerke travbane, Arnlioth Heltberg.

Steinlager vant ni av fjorten løp, og tjente over seks millioner kroner i løpet av eventyrsesongen. Dessverre satte skader en stopper året etter, og de fleste trodde den aktive karrieren var over.

Eier Knut Olausson levde i håpet om et mulig comeback, og på denne tiden i fjor var det duket for retur til løpsbanen.

Good As Gold-sønnen viste litt av gammel storhet, men nådde aldri helt opp i verdenstoppen. Nå har stjernetraveren lagt skoene på hylla for godt og nyter glade dager som avlshingst på heltid. Totalt tjente Steinlager over 12 millioner kroner i sin aktive karriere.

I fjor avla 11-åringen sin avlsplikt i Sverige, men nå har eier Knut Olausson flyttet sin kjæledegge hjem til Norge.

- Steinlager gleder hoppene på Holtan Gård i Vestfold. Vi er utrolig glade for at Knut og hingsteholder Per-Ole Tysland tar med seg sin stjerne til Bjerkebanen i mai.

- Steinlager kommer garantert til å vekke mange gode minner hos Bjerke-publikummet, mimrer Heltberg. 

VG Oslo Grand Prix er Norges største travløp.

- Vi lokker med en premiepott på over 2,8 millioner kroner. Vi mangler en norsk kandidat av Steinlagers kaliber i år, men store deler av verdenseliten ventes til Bjerke. Meaulnes du Corta har vært den store slageren på kontinentet i vinter. Den franske supertraveren vant blant annet verdens tøffeste travløp, Prix d'Amerique. 10. mai håper og tror vi det franske «monsteret» står på startstreken på Bjerke travbane.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!