En verdensartist vender tilbake til Bjerkebanen

En verdensartist vender tilbake til Bjerkebanen

 

Steinlager gjorde rent bord under 2005-sesongen. Verdensartisten lekte med konkurrentene i VG Oslo Grand Prix, Elitloppet og Copenhagen Cup. Nå kommer norsk travsports store profil tilbake til Bjerkebanen som master for årets OGP.

Skrevet av:

- Det er med stor glede vi ønsker Steinlager velkommen som master for årets OGP. Sammen med Per Oleg Midtfjeld ga han oss en enorm opplevelse maidagen i 2005. --

- Like stor stemning blir det nok ikke nå, men jeg kan love at Bjerke-publikummet kommer til å ta imot verdensartisten som en konge, smiler en fornøyd adm. direktør ved Bjerke travbane, Arnlioth Heltberg.

Steinlager vant ni av fjorten løp, og tjente over seks millioner kroner i løpet av eventyrsesongen. Dessverre satte skader en stopper året etter, og de fleste trodde den aktive karrieren var over.

Eier Knut Olausson levde i håpet om et mulig comeback, og på denne tiden i fjor var det duket for retur til løpsbanen.

Good As Gold-sønnen viste litt av gammel storhet, men nådde aldri helt opp i verdenstoppen. Nå har stjernetraveren lagt skoene på hylla for godt og nyter glade dager som avlshingst på heltid. Totalt tjente Steinlager over 12 millioner kroner i sin aktive karriere.

I fjor avla 11-åringen sin avlsplikt i Sverige, men nå har eier Knut Olausson flyttet sin kjæledegge hjem til Norge.

- Steinlager gleder hoppene på Holtan Gård i Vestfold. Vi er utrolig glade for at Knut og hingsteholder Per-Ole Tysland tar med seg sin stjerne til Bjerkebanen i mai.

- Steinlager kommer garantert til å vekke mange gode minner hos Bjerke-publikummet, mimrer Heltberg. 

VG Oslo Grand Prix er Norges største travløp.

- Vi lokker med en premiepott på over 2,8 millioner kroner. Vi mangler en norsk kandidat av Steinlagers kaliber i år, men store deler av verdenseliten ventes til Bjerke. Meaulnes du Corta har vært den store slageren på kontinentet i vinter. Den franske supertraveren vant blant annet verdens tøffeste travløp, Prix d'Amerique. 10. mai håper og tror vi det franske «monsteret» står på startstreken på Bjerke travbane.

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!