Endelig våknet Furuset

Endelig våknet Furuset

 

Alt løsnet for Furuset borte mot serielederne. En 5-1 seier tyder på at gutta på isen nå har våknet og er klare til å slåss for sluttspillplassen.

Skrevet av:

Joda, Furuset har spilt bedre ishockey i det siste. De spilte jevnt mot både Storhamar og Vålerenga, uten at det ga de noen uttelling i form av poeng. Etter kampen mot Vålerenga uttalte Marius Mathisrud at laget var nødt til å plukke poeng i tillegg til å spille bra. Det finnes vel knapt noen bedre måte å gjøre det på enn å gruse serielederne med 5-1 på fremmed is.- Dette var utrolig deilig. Seieren er knallsterk. Selv om vi ble kjørt over de første 15 minuttene av kampen var vi disiplinerte, og vi satt sjansene våre. Jeg vil gå så langt å si at dette var et perfekt resultat, og jeg håper vi fortsetter i dette sporet, sier Andreas «Bogen» Bogstad.Også lagets trener Niklas Hudd var i godt humør. Han pratet fortere enn noen av gutta hans klarer å gå på skøyter.- Dette var sinnsykt moro, jeg har nesten ikke ord, men jeg har det sykt deilig nå.Vi var gode mot både Storhamar og Vålerenga uten å få betalt for det. Nå spilte vi med samme innsats og disiplin, og endelig fikk vi betaling. Vi spilte fantastisk godt, og lyktes i nesten alt vi gjorde. Både offensivt og defensivt var vi helt med. I tillegg holdt vi 100 prosent i undertall, sier han.- Hva er grunnen til at det plutselig løsnet målmessig?- Det tror jeg har med treningen å gjøre. Vi har trent masse på avslutninger, men også på viljen til å score. Vi har tatt tak og gjort noe med det i stedet for bare å prate om dett, sier han.Jobben er ikke gjortSelv om Furuset er høyt oppe etter tirsdagens seier, advarer Hudd mot selv-tilfredshet.- Det er viktig å huske på at dette bare var én seier, vi trenger fler av disse. Vi har seks kamper igjen, og det er mange poeng det skal spilles om. Stjernen kommer garantert til å plukke flere poeng, men de skal møte tøff motstand. De har blant annet oss i Forum, da kan jeg love deg en skikkelig krig. Alt ligger i våre hender, sier han.- Har dere tro på å komme til sluttspillet?- Jaja, selvsagt tror jeg på det. Vi må ha is i magen, spille disiplinert og gjøre de rette valgene. Det ser også lyst ut med tanke på de fire siste kampene. Da tror jeg vi skal ha alle spillere klare til fight igjen. Det var deilig å komme hjem fra seieren mot Sparta, men nå må vi bare jobbe videre og bygge stein på stein. Jeg skal sørge for at gutta tar med seg det positive fra denne kampen, sier han.Ishockey, GET-ligaen:Sparta - Furuset 1-5 (0-2, 0-2, 1-1)Sparta AmfiTilsk.: 1949Mål for FIF: Martin Hansen, Pete Suonpää, Marius Mathisrud, Juoni Kulonen, Christoffer Hanson.Utv.: 2x2 min Sparta, 7x2 min FurusetSkudd: 49-27.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!