ANNONSE

Endelig våknet Furuset

Endelig våknet Furuset

 

Alt løsnet for Furuset borte mot serielederne. En 5-1 seier tyder på at gutta på isen nå har våknet og er klare til å slåss for sluttspillplassen.

Joda, Furuset har spilt bedre ishockey i det siste. De spilte jevnt mot både Storhamar og Vålerenga, uten at det ga de noen uttelling i form av poeng. Etter kampen mot Vålerenga uttalte Marius Mathisrud at laget var nødt til å plukke poeng i tillegg til å spille bra. Det finnes vel knapt noen bedre måte å gjøre det på enn å gruse serielederne med 5-1 på fremmed is.- Dette var utrolig deilig. Seieren er knallsterk. Selv om vi ble kjørt over de første 15 minuttene av kampen var vi disiplinerte, og vi satt sjansene våre. Jeg vil gå så langt å si at dette var et perfekt resultat, og jeg håper vi fortsetter i dette sporet, sier Andreas «Bogen» Bogstad.Også lagets trener Niklas Hudd var i godt humør. Han pratet fortere enn noen av gutta hans klarer å gå på skøyter.- Dette var sinnsykt moro, jeg har nesten ikke ord, men jeg har det sykt deilig nå.Vi var gode mot både Storhamar og Vålerenga uten å få betalt for det. Nå spilte vi med samme innsats og disiplin, og endelig fikk vi betaling. Vi spilte fantastisk godt, og lyktes i nesten alt vi gjorde. Både offensivt og defensivt var vi helt med. I tillegg holdt vi 100 prosent i undertall, sier han.- Hva er grunnen til at det plutselig løsnet målmessig?- Det tror jeg har med treningen å gjøre. Vi har trent masse på avslutninger, men også på viljen til å score. Vi har tatt tak og gjort noe med det i stedet for bare å prate om dett, sier han.Jobben er ikke gjortSelv om Furuset er høyt oppe etter tirsdagens seier, advarer Hudd mot selv-tilfredshet.- Det er viktig å huske på at dette bare var én seier, vi trenger fler av disse. Vi har seks kamper igjen, og det er mange poeng det skal spilles om. Stjernen kommer garantert til å plukke flere poeng, men de skal møte tøff motstand. De har blant annet oss i Forum, da kan jeg love deg en skikkelig krig. Alt ligger i våre hender, sier han.- Har dere tro på å komme til sluttspillet?- Jaja, selvsagt tror jeg på det. Vi må ha is i magen, spille disiplinert og gjøre de rette valgene. Det ser også lyst ut med tanke på de fire siste kampene. Da tror jeg vi skal ha alle spillere klare til fight igjen. Det var deilig å komme hjem fra seieren mot Sparta, men nå må vi bare jobbe videre og bygge stein på stein. Jeg skal sørge for at gutta tar med seg det positive fra denne kampen, sier han.Ishockey, GET-ligaen:Sparta - Furuset 1-5 (0-2, 0-2, 1-1)Sparta AmfiTilsk.: 1949Mål for FIF: Martin Hansen, Pete Suonpää, Marius Mathisrud, Juoni Kulonen, Christoffer Hanson.Utv.: 2x2 min Sparta, 7x2 min FurusetSkudd: 49-27.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE