Endelig våknet Furuset

Endelig våknet Furuset

 

Alt løsnet for Furuset borte mot serielederne. En 5-1 seier tyder på at gutta på isen nå har våknet og er klare til å slåss for sluttspillplassen.

Skrevet av:

Joda, Furuset har spilt bedre ishockey i det siste. De spilte jevnt mot både Storhamar og Vålerenga, uten at det ga de noen uttelling i form av poeng. Etter kampen mot Vålerenga uttalte Marius Mathisrud at laget var nødt til å plukke poeng i tillegg til å spille bra. Det finnes vel knapt noen bedre måte å gjøre det på enn å gruse serielederne med 5-1 på fremmed is.- Dette var utrolig deilig. Seieren er knallsterk. Selv om vi ble kjørt over de første 15 minuttene av kampen var vi disiplinerte, og vi satt sjansene våre. Jeg vil gå så langt å si at dette var et perfekt resultat, og jeg håper vi fortsetter i dette sporet, sier Andreas «Bogen» Bogstad.Også lagets trener Niklas Hudd var i godt humør. Han pratet fortere enn noen av gutta hans klarer å gå på skøyter.- Dette var sinnsykt moro, jeg har nesten ikke ord, men jeg har det sykt deilig nå.Vi var gode mot både Storhamar og Vålerenga uten å få betalt for det. Nå spilte vi med samme innsats og disiplin, og endelig fikk vi betaling. Vi spilte fantastisk godt, og lyktes i nesten alt vi gjorde. Både offensivt og defensivt var vi helt med. I tillegg holdt vi 100 prosent i undertall, sier han.- Hva er grunnen til at det plutselig løsnet målmessig?- Det tror jeg har med treningen å gjøre. Vi har trent masse på avslutninger, men også på viljen til å score. Vi har tatt tak og gjort noe med det i stedet for bare å prate om dett, sier han.Jobben er ikke gjortSelv om Furuset er høyt oppe etter tirsdagens seier, advarer Hudd mot selv-tilfredshet.- Det er viktig å huske på at dette bare var én seier, vi trenger fler av disse. Vi har seks kamper igjen, og det er mange poeng det skal spilles om. Stjernen kommer garantert til å plukke flere poeng, men de skal møte tøff motstand. De har blant annet oss i Forum, da kan jeg love deg en skikkelig krig. Alt ligger i våre hender, sier han.- Har dere tro på å komme til sluttspillet?- Jaja, selvsagt tror jeg på det. Vi må ha is i magen, spille disiplinert og gjøre de rette valgene. Det ser også lyst ut med tanke på de fire siste kampene. Da tror jeg vi skal ha alle spillere klare til fight igjen. Det var deilig å komme hjem fra seieren mot Sparta, men nå må vi bare jobbe videre og bygge stein på stein. Jeg skal sørge for at gutta tar med seg det positive fra denne kampen, sier han.Ishockey, GET-ligaen:Sparta - Furuset 1-5 (0-2, 0-2, 1-1)Sparta AmfiTilsk.: 1949Mål for FIF: Martin Hansen, Pete Suonpää, Marius Mathisrud, Juoni Kulonen, Christoffer Hanson.Utv.: 2x2 min Sparta, 7x2 min FurusetSkudd: 49-27.

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!