Endelig våknet Furuset

Endelig våknet Furuset

 

Alt løsnet for Furuset borte mot serielederne. En 5-1 seier tyder på at gutta på isen nå har våknet og er klare til å slåss for sluttspillplassen.

Skrevet av:

Joda, Furuset har spilt bedre ishockey i det siste. De spilte jevnt mot både Storhamar og Vålerenga, uten at det ga de noen uttelling i form av poeng. Etter kampen mot Vålerenga uttalte Marius Mathisrud at laget var nødt til å plukke poeng i tillegg til å spille bra. Det finnes vel knapt noen bedre måte å gjøre det på enn å gruse serielederne med 5-1 på fremmed is.- Dette var utrolig deilig. Seieren er knallsterk. Selv om vi ble kjørt over de første 15 minuttene av kampen var vi disiplinerte, og vi satt sjansene våre. Jeg vil gå så langt å si at dette var et perfekt resultat, og jeg håper vi fortsetter i dette sporet, sier Andreas «Bogen» Bogstad.Også lagets trener Niklas Hudd var i godt humør. Han pratet fortere enn noen av gutta hans klarer å gå på skøyter.- Dette var sinnsykt moro, jeg har nesten ikke ord, men jeg har det sykt deilig nå.Vi var gode mot både Storhamar og Vålerenga uten å få betalt for det. Nå spilte vi med samme innsats og disiplin, og endelig fikk vi betaling. Vi spilte fantastisk godt, og lyktes i nesten alt vi gjorde. Både offensivt og defensivt var vi helt med. I tillegg holdt vi 100 prosent i undertall, sier han.- Hva er grunnen til at det plutselig løsnet målmessig?- Det tror jeg har med treningen å gjøre. Vi har trent masse på avslutninger, men også på viljen til å score. Vi har tatt tak og gjort noe med det i stedet for bare å prate om dett, sier han.Jobben er ikke gjortSelv om Furuset er høyt oppe etter tirsdagens seier, advarer Hudd mot selv-tilfredshet.- Det er viktig å huske på at dette bare var én seier, vi trenger fler av disse. Vi har seks kamper igjen, og det er mange poeng det skal spilles om. Stjernen kommer garantert til å plukke flere poeng, men de skal møte tøff motstand. De har blant annet oss i Forum, da kan jeg love deg en skikkelig krig. Alt ligger i våre hender, sier han.- Har dere tro på å komme til sluttspillet?- Jaja, selvsagt tror jeg på det. Vi må ha is i magen, spille disiplinert og gjøre de rette valgene. Det ser også lyst ut med tanke på de fire siste kampene. Da tror jeg vi skal ha alle spillere klare til fight igjen. Det var deilig å komme hjem fra seieren mot Sparta, men nå må vi bare jobbe videre og bygge stein på stein. Jeg skal sørge for at gutta tar med seg det positive fra denne kampen, sier han.Ishockey, GET-ligaen:Sparta - Furuset 1-5 (0-2, 0-2, 1-1)Sparta AmfiTilsk.: 1949Mål for FIF: Martin Hansen, Pete Suonpää, Marius Mathisrud, Juoni Kulonen, Christoffer Hanson.Utv.: 2x2 min Sparta, 7x2 min FurusetSkudd: 49-27.

Siste nytt i Sport

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!