Endelig våknet Furuset

Endelig våknet Furuset

 

Alt løsnet for Furuset borte mot serielederne. En 5-1 seier tyder på at gutta på isen nå har våknet og er klare til å slåss for sluttspillplassen.

Joda, Furuset har spilt bedre ishockey i det siste. De spilte jevnt mot både Storhamar og Vålerenga, uten at det ga de noen uttelling i form av poeng. Etter kampen mot Vålerenga uttalte Marius Mathisrud at laget var nødt til å plukke poeng i tillegg til å spille bra. Det finnes vel knapt noen bedre måte å gjøre det på enn å gruse serielederne med 5-1 på fremmed is.- Dette var utrolig deilig. Seieren er knallsterk. Selv om vi ble kjørt over de første 15 minuttene av kampen var vi disiplinerte, og vi satt sjansene våre. Jeg vil gå så langt å si at dette var et perfekt resultat, og jeg håper vi fortsetter i dette sporet, sier Andreas «Bogen» Bogstad.Også lagets trener Niklas Hudd var i godt humør. Han pratet fortere enn noen av gutta hans klarer å gå på skøyter.- Dette var sinnsykt moro, jeg har nesten ikke ord, men jeg har det sykt deilig nå.Vi var gode mot både Storhamar og Vålerenga uten å få betalt for det. Nå spilte vi med samme innsats og disiplin, og endelig fikk vi betaling. Vi spilte fantastisk godt, og lyktes i nesten alt vi gjorde. Både offensivt og defensivt var vi helt med. I tillegg holdt vi 100 prosent i undertall, sier han.- Hva er grunnen til at det plutselig løsnet målmessig?- Det tror jeg har med treningen å gjøre. Vi har trent masse på avslutninger, men også på viljen til å score. Vi har tatt tak og gjort noe med det i stedet for bare å prate om dett, sier han.Jobben er ikke gjortSelv om Furuset er høyt oppe etter tirsdagens seier, advarer Hudd mot selv-tilfredshet.- Det er viktig å huske på at dette bare var én seier, vi trenger fler av disse. Vi har seks kamper igjen, og det er mange poeng det skal spilles om. Stjernen kommer garantert til å plukke flere poeng, men de skal møte tøff motstand. De har blant annet oss i Forum, da kan jeg love deg en skikkelig krig. Alt ligger i våre hender, sier han.- Har dere tro på å komme til sluttspillet?- Jaja, selvsagt tror jeg på det. Vi må ha is i magen, spille disiplinert og gjøre de rette valgene. Det ser også lyst ut med tanke på de fire siste kampene. Da tror jeg vi skal ha alle spillere klare til fight igjen. Det var deilig å komme hjem fra seieren mot Sparta, men nå må vi bare jobbe videre og bygge stein på stein. Jeg skal sørge for at gutta tar med seg det positive fra denne kampen, sier han.Ishockey, GET-ligaen:Sparta - Furuset 1-5 (0-2, 0-2, 1-1)Sparta AmfiTilsk.: 1949Mål for FIF: Martin Hansen, Pete Suonpää, Marius Mathisrud, Juoni Kulonen, Christoffer Hanson.Utv.: 2x2 min Sparta, 7x2 min FurusetSkudd: 49-27.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.