Entusiasme i Grorud i oppkjøringen

Entusiasme i Grorud i oppkjøringen

 

Ett av fotballagene det forventes mest av i kommende sesong er Grorud. Ikke minst etter at tidligere GBK-sjef Rolf Teigen kom til klubben. Nå har han fått besøk av gamle venner, og forteller om et entusiastisk Grorud.

 

Grorud-trener Rolf Teigen var positiv i ordlaget på spørsmål om tingenes tilstand i oppkjøringsperioden før den kommende fotballsesongen.

- Jeg føler at vi har en stor entusiasme i klubben. Vi jobber med å inspirere alle aldersnivåene og samle klubben tettere ved å skape allianser over hele klubben. Richard Pedersen, Miguel Paulos og Knut Bakke Pedersen har alle jobbet utrettelig for å få til en god og fremtidsrettet styring av klubben. Den trioen legger ned et betydelig arbeid og er positive krefter, sier han.

- Hva slags inntrykk sitter du igjen med fra treningene så langt?

- Som forventet egentlig. Det finnes noen positive kvaliteter hos alle spillerne. Vi bruker tida til å tilrettelegge og utvikle en kultur som igjen skal fremme videre utvikling av spillerne. Jeg er ikke i tvil om at Grorud vil fremstå som et lag i fremgang til seriestart, slår Teigen fast.

- Da snakker vi i toppen av tabellen?

- Er vi dyktige nok har vi mulighet til å konkurrere på øverste plan. På sikt er det helt klart ønskelig at Grorud skal til 2. divisjon, men man må bygge kulturen først. Klarer man det er det mye spennende som kan skje, spår Teigen.

 

Inn og ut

Rune Gjertsen og Lars Gøran Engebråten har som kjent gått til Grei. Antonio Yambo har gått til Skeid, mens Morten Larssen har valgt å trappe noe ned.

Inn har det kommet flere kjente fjes. De tidligere GBK-erne Jøran Skogseide, Henning Jørgensen, Anders Hatlén, Faisel Sharif og Christian Thorbjørnsen har alle valgt å slutte seg til sin gamle mentor. I tillegg har Grorud hentet inn Henning Bunæs fra Grei, og tatt opp lovende juniorer.

Rolf Teigen er varm i ordene om sine gamle GBK-ere.

- Om disse gutta kan jeg si tre ting. De er flotte gutter som vil være gode rollemodeller og ambassadører for riktig mentalitet og verdier for de yngre spillerne. De er også gode fotballspillere som kjenner til hvordan jeg ønsker å fremstå. Både i forhold til profil, spillestil og omdømme. For det tredje er de positivt sterke gutter som har god integritet og vil være gode ambassadører for Grorud. Både på banen, og utenfor, sier han.

Ivar Sundsbø har også  blitt engasjert som fysioterapeut.

Spillerne Arne Endreson, Hakija Hrnic og Christen Seeberg sitter for øyeblikket på gjerdet og vurderer et tilbud fra Grei.

- Hva de velger tør jeg ikke svare på, sier Teigen.

- Avisen sitter på ferske rykter om at Lillestrøm-keeper André Hansen kan være aktuell for utlån til Grorud?

- Takk for tipset! Dette var nytt for meg, men i den grad det skulle være riktig hadde jeg sagt ja takk. Hadde vi fått André hadde jeg blitt glad, sier Teigen.

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!