Entusiasme i Grorud i oppkjøringen

Entusiasme i Grorud i oppkjøringen

 

Ett av fotballagene det forventes mest av i kommende sesong er Grorud. Ikke minst etter at tidligere GBK-sjef Rolf Teigen kom til klubben. Nå har han fått besøk av gamle venner, og forteller om et entusiastisk Grorud.

Skrevet av:

 

Grorud-trener Rolf Teigen var positiv i ordlaget på spørsmål om tingenes tilstand i oppkjøringsperioden før den kommende fotballsesongen.

- Jeg føler at vi har en stor entusiasme i klubben. Vi jobber med å inspirere alle aldersnivåene og samle klubben tettere ved å skape allianser over hele klubben. Richard Pedersen, Miguel Paulos og Knut Bakke Pedersen har alle jobbet utrettelig for å få til en god og fremtidsrettet styring av klubben. Den trioen legger ned et betydelig arbeid og er positive krefter, sier han.

- Hva slags inntrykk sitter du igjen med fra treningene så langt?

- Som forventet egentlig. Det finnes noen positive kvaliteter hos alle spillerne. Vi bruker tida til å tilrettelegge og utvikle en kultur som igjen skal fremme videre utvikling av spillerne. Jeg er ikke i tvil om at Grorud vil fremstå som et lag i fremgang til seriestart, slår Teigen fast.

- Da snakker vi i toppen av tabellen?

- Er vi dyktige nok har vi mulighet til å konkurrere på øverste plan. På sikt er det helt klart ønskelig at Grorud skal til 2. divisjon, men man må bygge kulturen først. Klarer man det er det mye spennende som kan skje, spår Teigen.

 

Inn og ut

Rune Gjertsen og Lars Gøran Engebråten har som kjent gått til Grei. Antonio Yambo har gått til Skeid, mens Morten Larssen har valgt å trappe noe ned.

Inn har det kommet flere kjente fjes. De tidligere GBK-erne Jøran Skogseide, Henning Jørgensen, Anders Hatlén, Faisel Sharif og Christian Thorbjørnsen har alle valgt å slutte seg til sin gamle mentor. I tillegg har Grorud hentet inn Henning Bunæs fra Grei, og tatt opp lovende juniorer.

Rolf Teigen er varm i ordene om sine gamle GBK-ere.

- Om disse gutta kan jeg si tre ting. De er flotte gutter som vil være gode rollemodeller og ambassadører for riktig mentalitet og verdier for de yngre spillerne. De er også gode fotballspillere som kjenner til hvordan jeg ønsker å fremstå. Både i forhold til profil, spillestil og omdømme. For det tredje er de positivt sterke gutter som har god integritet og vil være gode ambassadører for Grorud. Både på banen, og utenfor, sier han.

Ivar Sundsbø har også  blitt engasjert som fysioterapeut.

Spillerne Arne Endreson, Hakija Hrnic og Christen Seeberg sitter for øyeblikket på gjerdet og vurderer et tilbud fra Grei.

- Hva de velger tør jeg ikke svare på, sier Teigen.

- Avisen sitter på ferske rykter om at Lillestrøm-keeper André Hansen kan være aktuell for utlån til Grorud?

- Takk for tipset! Dette var nytt for meg, men i den grad det skulle være riktig hadde jeg sagt ja takk. Hadde vi fått André hadde jeg blitt glad, sier Teigen.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!