Entusiasme i Grorud i oppkjøringen

Entusiasme i Grorud i oppkjøringen

 

Ett av fotballagene det forventes mest av i kommende sesong er Grorud. Ikke minst etter at tidligere GBK-sjef Rolf Teigen kom til klubben. Nå har han fått besøk av gamle venner, og forteller om et entusiastisk Grorud.

Skrevet av:

 

Grorud-trener Rolf Teigen var positiv i ordlaget på spørsmål om tingenes tilstand i oppkjøringsperioden før den kommende fotballsesongen.

- Jeg føler at vi har en stor entusiasme i klubben. Vi jobber med å inspirere alle aldersnivåene og samle klubben tettere ved å skape allianser over hele klubben. Richard Pedersen, Miguel Paulos og Knut Bakke Pedersen har alle jobbet utrettelig for å få til en god og fremtidsrettet styring av klubben. Den trioen legger ned et betydelig arbeid og er positive krefter, sier han.

- Hva slags inntrykk sitter du igjen med fra treningene så langt?

- Som forventet egentlig. Det finnes noen positive kvaliteter hos alle spillerne. Vi bruker tida til å tilrettelegge og utvikle en kultur som igjen skal fremme videre utvikling av spillerne. Jeg er ikke i tvil om at Grorud vil fremstå som et lag i fremgang til seriestart, slår Teigen fast.

- Da snakker vi i toppen av tabellen?

- Er vi dyktige nok har vi mulighet til å konkurrere på øverste plan. På sikt er det helt klart ønskelig at Grorud skal til 2. divisjon, men man må bygge kulturen først. Klarer man det er det mye spennende som kan skje, spår Teigen.

 

Inn og ut

Rune Gjertsen og Lars Gøran Engebråten har som kjent gått til Grei. Antonio Yambo har gått til Skeid, mens Morten Larssen har valgt å trappe noe ned.

Inn har det kommet flere kjente fjes. De tidligere GBK-erne Jøran Skogseide, Henning Jørgensen, Anders Hatlén, Faisel Sharif og Christian Thorbjørnsen har alle valgt å slutte seg til sin gamle mentor. I tillegg har Grorud hentet inn Henning Bunæs fra Grei, og tatt opp lovende juniorer.

Rolf Teigen er varm i ordene om sine gamle GBK-ere.

- Om disse gutta kan jeg si tre ting. De er flotte gutter som vil være gode rollemodeller og ambassadører for riktig mentalitet og verdier for de yngre spillerne. De er også gode fotballspillere som kjenner til hvordan jeg ønsker å fremstå. Både i forhold til profil, spillestil og omdømme. For det tredje er de positivt sterke gutter som har god integritet og vil være gode ambassadører for Grorud. Både på banen, og utenfor, sier han.

Ivar Sundsbø har også  blitt engasjert som fysioterapeut.

Spillerne Arne Endreson, Hakija Hrnic og Christen Seeberg sitter for øyeblikket på gjerdet og vurderer et tilbud fra Grei.

- Hva de velger tør jeg ikke svare på, sier Teigen.

- Avisen sitter på ferske rykter om at Lillestrøm-keeper André Hansen kan være aktuell for utlån til Grorud?

- Takk for tipset! Dette var nytt for meg, men i den grad det skulle være riktig hadde jeg sagt ja takk. Hadde vi fått André hadde jeg blitt glad, sier Teigen.

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!