ANNONSE

Entusiasme i Grorud i oppkjøringen

Entusiasme i Grorud i oppkjøringen

 

Ett av fotballagene det forventes mest av i kommende sesong er Grorud. Ikke minst etter at tidligere GBK-sjef Rolf Teigen kom til klubben. Nå har han fått besøk av gamle venner, og forteller om et entusiastisk Grorud.

 

Grorud-trener Rolf Teigen var positiv i ordlaget på spørsmål om tingenes tilstand i oppkjøringsperioden før den kommende fotballsesongen.

- Jeg føler at vi har en stor entusiasme i klubben. Vi jobber med å inspirere alle aldersnivåene og samle klubben tettere ved å skape allianser over hele klubben. Richard Pedersen, Miguel Paulos og Knut Bakke Pedersen har alle jobbet utrettelig for å få til en god og fremtidsrettet styring av klubben. Den trioen legger ned et betydelig arbeid og er positive krefter, sier han.

- Hva slags inntrykk sitter du igjen med fra treningene så langt?

- Som forventet egentlig. Det finnes noen positive kvaliteter hos alle spillerne. Vi bruker tida til å tilrettelegge og utvikle en kultur som igjen skal fremme videre utvikling av spillerne. Jeg er ikke i tvil om at Grorud vil fremstå som et lag i fremgang til seriestart, slår Teigen fast.

- Da snakker vi i toppen av tabellen?

- Er vi dyktige nok har vi mulighet til å konkurrere på øverste plan. På sikt er det helt klart ønskelig at Grorud skal til 2. divisjon, men man må bygge kulturen først. Klarer man det er det mye spennende som kan skje, spår Teigen.

 

Inn og ut

Rune Gjertsen og Lars Gøran Engebråten har som kjent gått til Grei. Antonio Yambo har gått til Skeid, mens Morten Larssen har valgt å trappe noe ned.

Inn har det kommet flere kjente fjes. De tidligere GBK-erne Jøran Skogseide, Henning Jørgensen, Anders Hatlén, Faisel Sharif og Christian Thorbjørnsen har alle valgt å slutte seg til sin gamle mentor. I tillegg har Grorud hentet inn Henning Bunæs fra Grei, og tatt opp lovende juniorer.

Rolf Teigen er varm i ordene om sine gamle GBK-ere.

- Om disse gutta kan jeg si tre ting. De er flotte gutter som vil være gode rollemodeller og ambassadører for riktig mentalitet og verdier for de yngre spillerne. De er også gode fotballspillere som kjenner til hvordan jeg ønsker å fremstå. Både i forhold til profil, spillestil og omdømme. For det tredje er de positivt sterke gutter som har god integritet og vil være gode ambassadører for Grorud. Både på banen, og utenfor, sier han.

Ivar Sundsbø har også  blitt engasjert som fysioterapeut.

Spillerne Arne Endreson, Hakija Hrnic og Christen Seeberg sitter for øyeblikket på gjerdet og vurderer et tilbud fra Grei.

- Hva de velger tør jeg ikke svare på, sier Teigen.

- Avisen sitter på ferske rykter om at Lillestrøm-keeper André Hansen kan være aktuell for utlån til Grorud?

- Takk for tipset! Dette var nytt for meg, men i den grad det skulle være riktig hadde jeg sagt ja takk. Hadde vi fått André hadde jeg blitt glad, sier Teigen.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE