ANNONSE

Er du dalens beste skater?

Er du dalens beste skater?

 

Om du er mellom 10 og 15 år, bor i Groruddalen og trives på et skateboard, bør du møte opp i Furuset Forum på fredag.

Tekst:

Publisert:

Oslo Games inviterer juniorskatere til å konkurrere om to wildcards - disse gir innpass i finalen dagen etter. Wildcard-konkurransen arrangeres mellom kl. 16.00 og 18.00 fredag ettermiddag og er forbeholdt ungdommer mellom 10 og 15 år. Oslo Games krever at det brukes hjelm.

-  Det skates best trick på to elementer, der de to beste triksene vinner wildcard og muligheten til å konkurrere med forbildene sine, sier Morten Johansen i Nordic Arena, som arrangerer Oslo Games.

Under konkurransen vil den beste skateren med bostedsadresse i Groruddalen få en stor overraskelse - uavhengig om han eller hun vinner et wildcard eller ei.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE