Er du dalens beste skater?

Er du dalens beste skater?

 

Om du er mellom 10 og 15 år, bor i Groruddalen og trives på et skateboard, bør du møte opp i Furuset Forum på fredag.

Tekst:

Publisert:

Oslo Games inviterer juniorskatere til å konkurrere om to wildcards - disse gir innpass i finalen dagen etter. Wildcard-konkurransen arrangeres mellom kl. 16.00 og 18.00 fredag ettermiddag og er forbeholdt ungdommer mellom 10 og 15 år. Oslo Games krever at det brukes hjelm.

-  Det skates best trick på to elementer, der de to beste triksene vinner wildcard og muligheten til å konkurrere med forbildene sine, sier Morten Johansen i Nordic Arena, som arrangerer Oslo Games.

Under konkurransen vil den beste skateren med bostedsadresse i Groruddalen få en stor overraskelse - uavhengig om han eller hun vinner et wildcard eller ei.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde.

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.