ANNONSE

Exit i cupen

Exit i cupen

UTE: Mesut Can og Grorud røyk ut av NM mot Elverum. FOTO: Kay Grue Thorsen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.05.2017 kl 20:53

– Synd at vi ikke fikk en scoring. Det synes jeg vi hadde fortjent. Vi var nære på i andre omgang, sier Morten-André Slorby.

I kveld var Grorud-kapteinen og lagkameratene i aksjon under cupens andre runde hjemme i Grorud idrettspark. Motstander var Elverum fra OBOS-ligaen. Det var gjestene som startet oppgjøret best. I den første omgangen kom de til flere farligheter etter stadig å ha kapret ballen på midten. Lønn for strevet fikk de etter 24 minutter da Elmahdi Bellhcen fikk skrudd et mål opp i hjørnet bak Grorud keeper Kamil Olsztynski. Grorud var igjennom et par ganger i løpet av omgangen, men ble stadig avblåst for offside.

Presset hardt

I andre omgang snudde matchbildet. Den omgangen var det Grorud som styrte, og groruddølene var nær en utlikning. Nærmest av dem alle var Mesut Can. Mannen som senket Skeid for noen dager siden fikk sjansen fra straffemerket, men Karl Fredrik Tervaniemi i Elverum-buret reddet skuddet. På returen var Can kun én centimeter unna å score. Grorud forsøkte det de kunne å få et mål mot sluttminuttene, men lyktes ikke. Dermed er det Elverum som går videre til den tredje runden.

Les mer om kampen i fredagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
ANNONSE