Få, men ambisiøse

Få, men ambisiøse

 

Etter mye om og men i sommer skal Grei-herrene stille lag til årets 1. divisjon, Østlandet. Selv om det har vært mye surr, forhindrer ikke det klubben fra å ta mål av seg å vinne divisjonen.

Skrevet av:

Da Akers Avis Groruddalen spurte Grei-herrene hvordan de lå an foran årets innebandysesong fikk vi et ærlig svar fra trener Mattias Ringwall.

- Vi får i hvert fall laget med. Det er en bra begynnelse. Det har vært mye surr i sommer, og vi har for liten spillertropp, men vi har i det minste et lag, sier han.

Såpass få spillere er det i Grei at de sliter med å ha 15 mann på treningene.

- Vi er altfor få. De foregående årene hadde vi én målvakt. Nå har vi tre målvakter og nesten ingen utespillere. Det drar ting nedover på treningene, sier han.

 

- Hvorfor er Grei i denne situasjonen?

- Til dels for at foreningen ikke har gjort jobben med å jakte på nye spillere, og til dels for at vi er inne i et mellomår. Når 4-5 spillere forsvinner etter en sesong kan det bli tøft. Slik har det vært de tre siste årene i Grei. Det har blitt litt for mye.

I år er fem av fjorårets spillere borte fra Grei.

- De kjipeste å miste var backene våre. Inn har vi kun fått tre nye utespillere og to målvakter, sier Ringwall.

- Hvem blir stjernene i årets Grei-stall?

- Det er spillere i stallen vår som har vært gode gjennom lengre tid. Noen av dem er pr. dags dato litt for dårlig trente, så jeg avventer det svaret til jeg ser hvor god form de kommer i. Kommer de i form blir de gode, sier Ringwall.

 

Satser høyt

Uansett om Grei har få menn til å gjøre jobben på parketten, skorter det ikke på ambisjonene i Apalløkka.

- Spillerne har satt et mål om at vi går for serieseier, så det er det vi går etter. Vi får se hvor langt det holder. Vi har et urutinert lag, men jeg synes målsettingen er offensiv og grei. Vi skal gjøre vårt beste, lover Mattias Ringwall.

- Er det realistisk å gå for serieseier denne sesongen?

- Det er ikke urealistisk, nei. Om vi starter serien som i fjor med tap på tap kommer vi til å slite. Om vi derimot begynner med å vinne, kan vi fort være med å kjempe i toppen, sier han.

 

Gleder seg til lokaloppgjørene

Selv om Ringwall har lyst til å gjøre det godt med Grei innrømmer han at lokalrivalene fra Målløs ser sterke ut.

- Javisst ser de gode ut. De er en av favorittene til å vinne serien. Hvis de ikke klarer å vinne i år kan de legge ned klubben. Nesten samtlige lag i serien er dårligere enn i fjor. Jeg vil også si at Bækkelaget ser ut som de vil være med i toppen. De har hentet mange bra spillere.

- Vi gleder oss uansett til å møte Målløs. Det blir morsomme kamper. I det store og hele gleder vi oss til å komme i gang med serien. Det er derfor vi trener, sier han.

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!