Få, men ambisiøse

Få, men ambisiøse

 

Etter mye om og men i sommer skal Grei-herrene stille lag til årets 1. divisjon, Østlandet. Selv om det har vært mye surr, forhindrer ikke det klubben fra å ta mål av seg å vinne divisjonen.

Da Akers Avis Groruddalen spurte Grei-herrene hvordan de lå an foran årets innebandysesong fikk vi et ærlig svar fra trener Mattias Ringwall.
- Vi får i hvert fall laget med. Det er en bra begynnelse. Det har vært mye surr i sommer, og vi har for liten spillertropp, men vi har i det minste et lag, sier han.

Såpass få spillere er det i Grei at de sliter med å ha 15 mann på treningene.

- Vi er altfor få. De foregående årene hadde vi én målvakt. Nå har vi tre målvakter og nesten ingen utespillere. Det drar ting nedover på treningene, sier han.

 

- Hvorfor er Grei i denne situasjonen?

- Til dels for at foreningen ikke har gjort jobben med å jakte på nye spillere, og til dels for at vi er inne i et mellomår. Når 4-5 spillere forsvinner etter en sesong kan det bli tøft. Slik har det vært de tre siste årene i Grei. Det har blitt litt for mye.

I år er fem av fjorårets spillere borte fra Grei.

- De kjipeste å miste var backene våre. Inn har vi kun fått tre nye utespillere og to målvakter, sier Ringwall.

- Hvem blir stjernene i årets Grei-stall?

- Det er spillere i stallen vår som har vært gode gjennom lengre tid. Noen av dem er pr. dags dato litt for dårlig trente, så jeg avventer det svaret til jeg ser hvor god form de kommer i. Kommer de i form blir de gode, sier Ringwall.

 

Satser høyt

Uansett om Grei har få menn til å gjøre jobben på parketten, skorter det ikke på ambisjonene i Apalløkka.

- Spillerne har satt et mål om at vi går for serieseier, så det er det vi går etter. Vi får se hvor langt det holder. Vi har et urutinert lag, men jeg synes målsettingen er offensiv og grei. Vi skal gjøre vårt beste, lover Mattias Ringwall.

- Er det realistisk å gå for serieseier denne sesongen?

- Det er ikke urealistisk, nei. Om vi starter serien som i fjor med tap på tap kommer vi til å slite. Om vi derimot begynner med å vinne, kan vi fort være med å kjempe i toppen, sier han.

 

Gleder seg til lokaloppgjørene

Selv om Ringwall har lyst til å gjøre det godt med Grei innrømmer han at lokalrivalene fra Målløs ser sterke ut.

- Javisst ser de gode ut. De er en av favorittene til å vinne serien. Hvis de ikke klarer å vinne i år kan de legge ned klubben. Nesten samtlige lag i serien er dårligere enn i fjor. Jeg vil også si at Bækkelaget ser ut som de vil være med i toppen. De har hentet mange bra spillere.

- Vi gleder oss uansett til å møte Målløs. Det blir morsomme kamper. I det store og hele gleder vi oss til å komme i gang med serien. Det er derfor vi trener, sier han.

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!