Få, men ambisiøse

Få, men ambisiøse

 

Etter mye om og men i sommer skal Grei-herrene stille lag til årets 1. divisjon, Østlandet. Selv om det har vært mye surr, forhindrer ikke det klubben fra å ta mål av seg å vinne divisjonen.

Skrevet av:

Da Akers Avis Groruddalen spurte Grei-herrene hvordan de lå an foran årets innebandysesong fikk vi et ærlig svar fra trener Mattias Ringwall.

- Vi får i hvert fall laget med. Det er en bra begynnelse. Det har vært mye surr i sommer, og vi har for liten spillertropp, men vi har i det minste et lag, sier han.

Såpass få spillere er det i Grei at de sliter med å ha 15 mann på treningene.

- Vi er altfor få. De foregående årene hadde vi én målvakt. Nå har vi tre målvakter og nesten ingen utespillere. Det drar ting nedover på treningene, sier han.

 

- Hvorfor er Grei i denne situasjonen?

- Til dels for at foreningen ikke har gjort jobben med å jakte på nye spillere, og til dels for at vi er inne i et mellomår. Når 4-5 spillere forsvinner etter en sesong kan det bli tøft. Slik har det vært de tre siste årene i Grei. Det har blitt litt for mye.

I år er fem av fjorårets spillere borte fra Grei.

- De kjipeste å miste var backene våre. Inn har vi kun fått tre nye utespillere og to målvakter, sier Ringwall.

- Hvem blir stjernene i årets Grei-stall?

- Det er spillere i stallen vår som har vært gode gjennom lengre tid. Noen av dem er pr. dags dato litt for dårlig trente, så jeg avventer det svaret til jeg ser hvor god form de kommer i. Kommer de i form blir de gode, sier Ringwall.

 

Satser høyt

Uansett om Grei har få menn til å gjøre jobben på parketten, skorter det ikke på ambisjonene i Apalløkka.

- Spillerne har satt et mål om at vi går for serieseier, så det er det vi går etter. Vi får se hvor langt det holder. Vi har et urutinert lag, men jeg synes målsettingen er offensiv og grei. Vi skal gjøre vårt beste, lover Mattias Ringwall.

- Er det realistisk å gå for serieseier denne sesongen?

- Det er ikke urealistisk, nei. Om vi starter serien som i fjor med tap på tap kommer vi til å slite. Om vi derimot begynner med å vinne, kan vi fort være med å kjempe i toppen, sier han.

 

Gleder seg til lokaloppgjørene

Selv om Ringwall har lyst til å gjøre det godt med Grei innrømmer han at lokalrivalene fra Målløs ser sterke ut.

- Javisst ser de gode ut. De er en av favorittene til å vinne serien. Hvis de ikke klarer å vinne i år kan de legge ned klubben. Nesten samtlige lag i serien er dårligere enn i fjor. Jeg vil også si at Bækkelaget ser ut som de vil være med i toppen. De har hentet mange bra spillere.

- Vi gleder oss uansett til å møte Målløs. Det blir morsomme kamper. I det store og hele gleder vi oss til å komme i gang med serien. Det er derfor vi trener, sier han.

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!