Falt mot Follo2

Falt mot Follo2

 

Grorud var fraværende og tamme i store deler av oppgjøret mot Follo 2. Dermed tapte de tre viktige poeng.

- Follo 2 var et bedre fotballag den dagen. Spesielt i første omgang. De var gode med ball, mens vi ble løpende i mellom uten å klare å bruke ballen selv. Det var en svak og tam omgang, sier Grorud-trener Rolf Teigen.

Follo 2 tok ledelsen relativt tidlig i kampen, og oppgaven ble ikke enklere for Grorud da Henning Bunæs fikk rødt kort etter to gule. Grorud gikk over til 3-4-1-1, men ble straffet med nok en scoring mot seg.

I andre omgang fikk de til mer. Shire Standnes fikk bokført én scoring, men skulle hatt to. Dessverre ble det andre målet avblåst for offside.

- Vi underpresterte i første omgang, men prøvde mer i andre. Dessverre klarte vi ikke å gripe nok moment til å avgjøre kampen, sier Rolf Teigen.

Han mener Grorud trenger mer tid.

- For øyeblikket er vi for ujevne. Vi er ikke solide nok til å ha det prestasjonsnivået man bør ha for å være en opprykkskandidat, sier Rolf Teigen.

Grorud tok også i bruk sine nyeste spillere i Kristian Fjeldstad og Halvard Sigmundstad. Rolf Teigen har tro på slike spillere i fremtiden.

- Flere av de som er inne i gruppa nå er folk som ikke har spilt på en stund. Dette er veldig bra gutter.

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Grorud - Follo 2 1-2 (0-2)

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Mohamed Hussein

Gule kort: Henning Bunæs 2

Røde kort: Henning Bunæs

Mål for Grorud: Shire Standnes

Groruds lag (4-3-1-2): Daniel Tomulevski, Morten Larrsen, Christer Pedersen, Jørand Skogseide, Mathias Haugaasen (Kristian Fjeldstad fra 60.), Anders Hatlén, Majid Garbadi (Halvard Sigmunstad fra 78.), Henning Bunæs, Faisel Sharif, Omar Fonstad (Shire Standnes fra 33.), Christian Thorbjørnsen.

Stjernene:

  • ** ingen
  • * ingen
  • ingen

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.