Falt mot Follo2

Falt mot Follo2

 

Grorud var fraværende og tamme i store deler av oppgjøret mot Follo 2. Dermed tapte de tre viktige poeng.

- Follo 2 var et bedre fotballag den dagen. Spesielt i første omgang. De var gode med ball, mens vi ble løpende i mellom uten å klare å bruke ballen selv. Det var en svak og tam omgang, sier Grorud-trener Rolf Teigen.

Follo 2 tok ledelsen relativt tidlig i kampen, og oppgaven ble ikke enklere for Grorud da Henning Bunæs fikk rødt kort etter to gule. Grorud gikk over til 3-4-1-1, men ble straffet med nok en scoring mot seg.

I andre omgang fikk de til mer. Shire Standnes fikk bokført én scoring, men skulle hatt to. Dessverre ble det andre målet avblåst for offside.

- Vi underpresterte i første omgang, men prøvde mer i andre. Dessverre klarte vi ikke å gripe nok moment til å avgjøre kampen, sier Rolf Teigen.

Han mener Grorud trenger mer tid.

- For øyeblikket er vi for ujevne. Vi er ikke solide nok til å ha det prestasjonsnivået man bør ha for å være en opprykkskandidat, sier Rolf Teigen.

Grorud tok også i bruk sine nyeste spillere i Kristian Fjeldstad og Halvard Sigmundstad. Rolf Teigen har tro på slike spillere i fremtiden.

- Flere av de som er inne i gruppa nå er folk som ikke har spilt på en stund. Dette er veldig bra gutter.

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Grorud - Follo 2 1-2 (0-2)

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Mohamed Hussein

Gule kort: Henning Bunæs 2

Røde kort: Henning Bunæs

Mål for Grorud: Shire Standnes

Groruds lag (4-3-1-2): Daniel Tomulevski, Morten Larrsen, Christer Pedersen, Jørand Skogseide, Mathias Haugaasen (Kristian Fjeldstad fra 60.), Anders Hatlén, Majid Garbadi (Halvard Sigmunstad fra 78.), Henning Bunæs, Faisel Sharif, Omar Fonstad (Shire Standnes fra 33.), Christian Thorbjørnsen.

Stjernene:

  • ** ingen
  • * ingen
  • ingen

 

Siste nytt i Sport

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

 
45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.