Falt mot Follo2

Falt mot Follo2

 

Grorud var fraværende og tamme i store deler av oppgjøret mot Follo 2. Dermed tapte de tre viktige poeng.

- Follo 2 var et bedre fotballag den dagen. Spesielt i første omgang. De var gode med ball, mens vi ble løpende i mellom uten å klare å bruke ballen selv. Det var en svak og tam omgang, sier Grorud-trener Rolf Teigen.

Follo 2 tok ledelsen relativt tidlig i kampen, og oppgaven ble ikke enklere for Grorud da Henning Bunæs fikk rødt kort etter to gule. Grorud gikk over til 3-4-1-1, men ble straffet med nok en scoring mot seg.

I andre omgang fikk de til mer. Shire Standnes fikk bokført én scoring, men skulle hatt to. Dessverre ble det andre målet avblåst for offside.

- Vi underpresterte i første omgang, men prøvde mer i andre. Dessverre klarte vi ikke å gripe nok moment til å avgjøre kampen, sier Rolf Teigen.

Han mener Grorud trenger mer tid.

- For øyeblikket er vi for ujevne. Vi er ikke solide nok til å ha det prestasjonsnivået man bør ha for å være en opprykkskandidat, sier Rolf Teigen.

Grorud tok også i bruk sine nyeste spillere i Kristian Fjeldstad og Halvard Sigmundstad. Rolf Teigen har tro på slike spillere i fremtiden.

- Flere av de som er inne i gruppa nå er folk som ikke har spilt på en stund. Dette er veldig bra gutter.

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Grorud - Follo 2 1-2 (0-2)

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Mohamed Hussein

Gule kort: Henning Bunæs 2

Røde kort: Henning Bunæs

Mål for Grorud: Shire Standnes

Groruds lag (4-3-1-2): Daniel Tomulevski, Morten Larrsen, Christer Pedersen, Jørand Skogseide, Mathias Haugaasen (Kristian Fjeldstad fra 60.), Anders Hatlén, Majid Garbadi (Halvard Sigmunstad fra 78.), Henning Bunæs, Faisel Sharif, Omar Fonstad (Shire Standnes fra 33.), Christian Thorbjørnsen.

Stjernene:

 • ** ingen
 • * ingen
 • ingen

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!