Falt mot Follo2

Falt mot Follo2

 

Grorud var fraværende og tamme i store deler av oppgjøret mot Follo 2. Dermed tapte de tre viktige poeng.

Skrevet av:

- Follo 2 var et bedre fotballag den dagen. Spesielt i første omgang. De var gode med ball, mens vi ble løpende i mellom uten å klare å bruke ballen selv. Det var en svak og tam omgang, sier Grorud-trener Rolf Teigen.

Follo 2 tok ledelsen relativt tidlig i kampen, og oppgaven ble ikke enklere for Grorud da Henning Bunæs fikk rødt kort etter to gule. Grorud gikk over til 3-4-1-1, men ble straffet med nok en scoring mot seg.

I andre omgang fikk de til mer. Shire Standnes fikk bokført én scoring, men skulle hatt to. Dessverre ble det andre målet avblåst for offside.

- Vi underpresterte i første omgang, men prøvde mer i andre. Dessverre klarte vi ikke å gripe nok moment til å avgjøre kampen, sier Rolf Teigen.

Han mener Grorud trenger mer tid.

- For øyeblikket er vi for ujevne. Vi er ikke solide nok til å ha det prestasjonsnivået man bør ha for å være en opprykkskandidat, sier Rolf Teigen.

Grorud tok også i bruk sine nyeste spillere i Kristian Fjeldstad og Halvard Sigmundstad. Rolf Teigen har tro på slike spillere i fremtiden.

- Flere av de som er inne i gruppa nå er folk som ikke har spilt på en stund. Dette er veldig bra gutter.

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Grorud - Follo 2 1-2 (0-2)

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Mohamed Hussein

Gule kort: Henning Bunæs 2

Røde kort: Henning Bunæs

Mål for Grorud: Shire Standnes

Groruds lag (4-3-1-2): Daniel Tomulevski, Morten Larrsen, Christer Pedersen, Jørand Skogseide, Mathias Haugaasen (Kristian Fjeldstad fra 60.), Anders Hatlén, Majid Garbadi (Halvard Sigmunstad fra 78.), Henning Bunæs, Faisel Sharif, Omar Fonstad (Shire Standnes fra 33.), Christian Thorbjørnsen.

Stjernene:

  • ** ingen
  • * ingen
  • ingen

 

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!