Falt mot Follo2

Falt mot Follo2

 

Grorud var fraværende og tamme i store deler av oppgjøret mot Follo 2. Dermed tapte de tre viktige poeng.

Skrevet av:

- Follo 2 var et bedre fotballag den dagen. Spesielt i første omgang. De var gode med ball, mens vi ble løpende i mellom uten å klare å bruke ballen selv. Det var en svak og tam omgang, sier Grorud-trener Rolf Teigen.

Follo 2 tok ledelsen relativt tidlig i kampen, og oppgaven ble ikke enklere for Grorud da Henning Bunæs fikk rødt kort etter to gule. Grorud gikk over til 3-4-1-1, men ble straffet med nok en scoring mot seg.

I andre omgang fikk de til mer. Shire Standnes fikk bokført én scoring, men skulle hatt to. Dessverre ble det andre målet avblåst for offside.

- Vi underpresterte i første omgang, men prøvde mer i andre. Dessverre klarte vi ikke å gripe nok moment til å avgjøre kampen, sier Rolf Teigen.

Han mener Grorud trenger mer tid.

- For øyeblikket er vi for ujevne. Vi er ikke solide nok til å ha det prestasjonsnivået man bør ha for å være en opprykkskandidat, sier Rolf Teigen.

Grorud tok også i bruk sine nyeste spillere i Kristian Fjeldstad og Halvard Sigmundstad. Rolf Teigen har tro på slike spillere i fremtiden.

- Flere av de som er inne i gruppa nå er folk som ikke har spilt på en stund. Dette er veldig bra gutter.

 

Fotball, 3. divisjon, avd. 5:

Grorud - Follo 2 1-2 (0-2)

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Mohamed Hussein

Gule kort: Henning Bunæs 2

Røde kort: Henning Bunæs

Mål for Grorud: Shire Standnes

Groruds lag (4-3-1-2): Daniel Tomulevski, Morten Larrsen, Christer Pedersen, Jørand Skogseide, Mathias Haugaasen (Kristian Fjeldstad fra 60.), Anders Hatlén, Majid Garbadi (Halvard Sigmunstad fra 78.), Henning Bunæs, Faisel Sharif, Omar Fonstad (Shire Standnes fra 33.), Christian Thorbjørnsen.

Stjernene:

 • ** ingen
 • * ingen
 • ingen

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!