Fantastisk av Lillomarka

Fantastisk av Lillomarka

 

Lillomarka Skiklubbs unge løpere imponerte stort under Ungdommens Holmenkollrenn 2009. Fasit etter helga ble to gull, ett sølv og to bronse.

Skrevet av:

Forrige helg samlet landets beste 13- og 14 åringer seg i Bærum for å gå Ungdommens Holmenkollrenn (Uoffisielt NM for 13-14-åringer), og her markerte Lillomarka Skliklubb seg kraftig bra i skiløpypene.

Allerede på lørdagens klassiske tre kilometersløp fikk groruddølene en god smak av medaljer i munnen.

Eirik Blomseth utkonkurrerte, på tross av en nylig antibiotikakur, 200 skiløpere og vant gullet i G14-klassen. Lillesøster Natalie Blomseth ville også sette ære på familiens navn, og fulgte opp med gullet i J13-klassen.

I tillegg til dette klinte Andrine Benjaminsen til og sikret sølvet i J14-klassen. Dermed var en stor jubeldag for Lillomarka Skiklubb i boks.

På søndag var det klart for tre kilometer skøyting, og heller ikke her lot Lillomarka seg pille på nesa.

Eirik Blomseth skøytet seg inn til fjerdeplass, mens lillesøster Natalie var sugen på flere medaljer og sikret seg bronsen. Bronse ble det også på Andrine Benjaminsen.

Med to gull, ett sølv og to bronsemedaljer som fasit etter helgen er den nystartede skiklubben den nest beste klubb i Norge i medaljestatistikken.

Nes Skilag fra Øvre Romerike var eneste klubb som med sine to gull og tre sølvmedaljer kunne utfordre Groruddalens skiløpere.

I tillegg til medaljevinnerene gikk også Lars Digerud (G13), Torbjørn Heimann (G13), Aasmund Lindtveit (G14) og Trym Nordmoen (G13) for Lillomarka i helgen.

Stor tro

Sammen med Vidar Benjaminsen er Svein Olav Lindtveit trener for 13- og 14-åringene i klubben. Han ser lyst på fremtiden.

- Det er virkelig en talentfull gjeng vi har. Vi hadde med syv løpere, og oppnår fem medaljer. Det er intet mindre enn fantastisk. I tillegg har vi folk som kommer opp bak disse som tok medalje. Resten av løperne gjorde også meget gode løp.

- Det blir spennende å følge disse løperne videre, sier han.

- Hvordan er det å være trener for så store talenter?

- Det er kjempegøy. Det er fulle av vilje og motivasjon, og står på. Da er det selvfølgelig moro at det blir resultater på dem også. De er helt fantastisk morsomme å jobbe med. Målbevisste og treningsvillige, sier han.

- Hvor gode kan de bli?

- Det tør jeg ikke spå, men vi kan jo tenke på at dette er det største rennet man har i Norge for denne aldersklassen. Med andre ord kan man si at det lover godt, sier han.

- Er de gode resultatene et bevis på at klubben jobber riktig?

- Ja, jeg mener vi gjør det. Vi har nok mye talent i klubben, men det er flere som presterer godt her, og det tyder på at vi gjør ting riktig. Det blir herlig å se utviklingen videre, sier han.

HSIL var også med

Høybråten og Stovner stilte også med utøvere i Ungdommens Holmenkollrenn. Mathias Blårud (G14), Oline Horten (J13), Fredrik Krogstad (G14), Noah Skåttun (G13), Vetle Skåttun (G14) og Erling Pettersen Vollan (G13) deltok alle.

 

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!