Feilet, men berget bronsen

Feilet, men berget bronsen

 

Hasle/Løren hadde seieren i lomma, men på uforklarlig vis klarte de å rote den bort i sluttminuttene. Likevel holdt 4-4 mot Jutul til å sikre tredjeplassen i 1. divisjon.

Tekst:

Publisert:

-  Det er ikke stort å si, annet enn håpløst og tragisk. Vi faller litt igjennom og gjør mange personlige feil. Jeg mener vi burde vunnet komfortabelt, sier kaptein Elia Hoelstad.

Laget var i koma ut av startblokkene, og Jutul fikk æren av å lede både 2-0 og 3-1 før Peter Andersen scoret  to kjappe mål mot slutten av midtperioden. 

I tredje periode ga Elia Hoelstad Hasle/Løren ledelsen 4-3. I overtall, og med få minutter igjen på klokka gjorde laget en generaltabbe.

 I spill fem mot fire ble det slått en pasning opp mot løpere som hadde gått for bytte. Jutul tok over pucken og utlignet til 4-4.

Skuffet

-  Å slippe inn mål i overtall når vi bare kan drøye og ta seieren, er helt håpløst. Jeg tror vi slapp oss ned litt etter 4-3-målet, sier kapteinen.

Han skylder på noen «tullete valg» som førte til utlikningen på tampen.

-  Det skal ikke være mulig, men det var en serie av dårlige valg som til slutt førte til scoring, sier Hoelstad.

Kapteinen legger ikke skjul på at han var skuffet etter poengdeling.

-  Jeg synes det ble en stygg kamp med mange etterslengere og mange nesten-slåsskamper. De kjørte over keeperen vår tre ganger, for å nevne noe. Vi skulle gjerne knust dem, sier han.

Bronse

Hasle/Løren sliter voldsomt med skader på flere nøkkelspillere, noe som har tvunget trener Tommy Lund til å rokkere. Hoelstad har blant annet blitt skjøvet opp som løper.

-  Jeg trives godt som løper. I den rollen kan jeg takle og ha en enda mer oppofrende spillestil. Det er gøy å bidra to veier og jeg regner med å spille løper neste år også.

Poenget i Bærum ishall var nok til å sikre tredjeplassen for Hasle/Løren, men nå har de ingen teoretisk mulighet til å ta igjen Comet, som dermed er klare for kvalik.

-  Det er typisk om Jutul slår Comet på lørdag, og vi havner et poeng bak kvalik: Et poeng vi tapte i overtall, sukker Hoelstad.

På lørdag spiller Hasle/Løren sin siste kamp for sesongen når Sparta 2 gjester Lørenhallen.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Jutul - Hasle/Løren

Bærum ishall

Tilskuere: 75

Dommer: Morten Haglund

Mål for H/L: Ole Nikoma, Peter Andersen (2) og Elia Hoelstad.

Utvisninger:

JIL 9x2 min., + 2x5 min., + 1x20 min.,

H/L 8x2 min., + 2x5 min., 1x10 min., + 2x20 min.,

Skudd: 40-29

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.