Feilet, men berget bronsen

Feilet, men berget bronsen

 

Hasle/Løren hadde seieren i lomma, men på uforklarlig vis klarte de å rote den bort i sluttminuttene. Likevel holdt 4-4 mot Jutul til å sikre tredjeplassen i 1. divisjon.

Skrevet av:

-  Det er ikke stort å si, annet enn håpløst og tragisk. Vi faller litt igjennom og gjør mange personlige feil. Jeg mener vi burde vunnet komfortabelt, sier kaptein Elia Hoelstad.

Laget var i koma ut av startblokkene, og Jutul fikk æren av å lede både 2-0 og 3-1 før Peter Andersen scoret  to kjappe mål mot slutten av midtperioden. 

I tredje periode ga Elia Hoelstad Hasle/Løren ledelsen 4-3. I overtall, og med få minutter igjen på klokka gjorde laget en generaltabbe.

 I spill fem mot fire ble det slått en pasning opp mot løpere som hadde gått for bytte. Jutul tok over pucken og utlignet til 4-4.

Skuffet

-  Å slippe inn mål i overtall når vi bare kan drøye og ta seieren, er helt håpløst. Jeg tror vi slapp oss ned litt etter 4-3-målet, sier kapteinen.

Han skylder på noen «tullete valg» som førte til utlikningen på tampen.

-  Det skal ikke være mulig, men det var en serie av dårlige valg som til slutt førte til scoring, sier Hoelstad.

Kapteinen legger ikke skjul på at han var skuffet etter poengdeling.

-  Jeg synes det ble en stygg kamp med mange etterslengere og mange nesten-slåsskamper. De kjørte over keeperen vår tre ganger, for å nevne noe. Vi skulle gjerne knust dem, sier han.

Bronse

Hasle/Løren sliter voldsomt med skader på flere nøkkelspillere, noe som har tvunget trener Tommy Lund til å rokkere. Hoelstad har blant annet blitt skjøvet opp som løper.

-  Jeg trives godt som løper. I den rollen kan jeg takle og ha en enda mer oppofrende spillestil. Det er gøy å bidra to veier og jeg regner med å spille løper neste år også.

Poenget i Bærum ishall var nok til å sikre tredjeplassen for Hasle/Løren, men nå har de ingen teoretisk mulighet til å ta igjen Comet, som dermed er klare for kvalik.

-  Det er typisk om Jutul slår Comet på lørdag, og vi havner et poeng bak kvalik: Et poeng vi tapte i overtall, sukker Hoelstad.

På lørdag spiller Hasle/Løren sin siste kamp for sesongen når Sparta 2 gjester Lørenhallen.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Jutul - Hasle/Løren

Bærum ishall

Tilskuere: 75

Dommer: Morten Haglund

Mål for H/L: Ole Nikoma, Peter Andersen (2) og Elia Hoelstad.

Utvisninger:

JIL 9x2 min., + 2x5 min., + 1x20 min.,

H/L 8x2 min., + 2x5 min., 1x10 min., + 2x20 min.,

Skudd: 40-29

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!