ANNONSE

Feilet, men berget bronsen

Feilet, men berget bronsen

 

Hasle/Løren hadde seieren i lomma, men på uforklarlig vis klarte de å rote den bort i sluttminuttene. Likevel holdt 4-4 mot Jutul til å sikre tredjeplassen i 1. divisjon.

Tekst:

Publisert:

-  Det er ikke stort å si, annet enn håpløst og tragisk. Vi faller litt igjennom og gjør mange personlige feil. Jeg mener vi burde vunnet komfortabelt, sier kaptein Elia Hoelstad.

Laget var i koma ut av startblokkene, og Jutul fikk æren av å lede både 2-0 og 3-1 før Peter Andersen scoret  to kjappe mål mot slutten av midtperioden. 

I tredje periode ga Elia Hoelstad Hasle/Løren ledelsen 4-3. I overtall, og med få minutter igjen på klokka gjorde laget en generaltabbe.

 I spill fem mot fire ble det slått en pasning opp mot løpere som hadde gått for bytte. Jutul tok over pucken og utlignet til 4-4.

Skuffet

-  Å slippe inn mål i overtall når vi bare kan drøye og ta seieren, er helt håpløst. Jeg tror vi slapp oss ned litt etter 4-3-målet, sier kapteinen.

Han skylder på noen «tullete valg» som førte til utlikningen på tampen.

-  Det skal ikke være mulig, men det var en serie av dårlige valg som til slutt førte til scoring, sier Hoelstad.

Kapteinen legger ikke skjul på at han var skuffet etter poengdeling.

-  Jeg synes det ble en stygg kamp med mange etterslengere og mange nesten-slåsskamper. De kjørte over keeperen vår tre ganger, for å nevne noe. Vi skulle gjerne knust dem, sier han.

Bronse

Hasle/Løren sliter voldsomt med skader på flere nøkkelspillere, noe som har tvunget trener Tommy Lund til å rokkere. Hoelstad har blant annet blitt skjøvet opp som løper.

-  Jeg trives godt som løper. I den rollen kan jeg takle og ha en enda mer oppofrende spillestil. Det er gøy å bidra to veier og jeg regner med å spille løper neste år også.

Poenget i Bærum ishall var nok til å sikre tredjeplassen for Hasle/Løren, men nå har de ingen teoretisk mulighet til å ta igjen Comet, som dermed er klare for kvalik.

-  Det er typisk om Jutul slår Comet på lørdag, og vi havner et poeng bak kvalik: Et poeng vi tapte i overtall, sukker Hoelstad.

På lørdag spiller Hasle/Løren sin siste kamp for sesongen når Sparta 2 gjester Lørenhallen.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Jutul - Hasle/Løren

Bærum ishall

Tilskuere: 75

Dommer: Morten Haglund

Mål for H/L: Ole Nikoma, Peter Andersen (2) og Elia Hoelstad.

Utvisninger:

JIL 9x2 min., + 2x5 min., + 1x20 min.,

H/L 8x2 min., + 2x5 min., 1x10 min., + 2x20 min.,

Skudd: 40-29

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE