Feilet, men berget bronsen

Feilet, men berget bronsen

 

Hasle/Løren hadde seieren i lomma, men på uforklarlig vis klarte de å rote den bort i sluttminuttene. Likevel holdt 4-4 mot Jutul til å sikre tredjeplassen i 1. divisjon.

Skrevet av:

-  Det er ikke stort å si, annet enn håpløst og tragisk. Vi faller litt igjennom og gjør mange personlige feil. Jeg mener vi burde vunnet komfortabelt, sier kaptein Elia Hoelstad.

Laget var i koma ut av startblokkene, og Jutul fikk æren av å lede både 2-0 og 3-1 før Peter Andersen scoret  to kjappe mål mot slutten av midtperioden. 

I tredje periode ga Elia Hoelstad Hasle/Løren ledelsen 4-3. I overtall, og med få minutter igjen på klokka gjorde laget en generaltabbe.

 I spill fem mot fire ble det slått en pasning opp mot løpere som hadde gått for bytte. Jutul tok over pucken og utlignet til 4-4.

Skuffet

-  Å slippe inn mål i overtall når vi bare kan drøye og ta seieren, er helt håpløst. Jeg tror vi slapp oss ned litt etter 4-3-målet, sier kapteinen.

Han skylder på noen «tullete valg» som førte til utlikningen på tampen.

-  Det skal ikke være mulig, men det var en serie av dårlige valg som til slutt førte til scoring, sier Hoelstad.

Kapteinen legger ikke skjul på at han var skuffet etter poengdeling.

-  Jeg synes det ble en stygg kamp med mange etterslengere og mange nesten-slåsskamper. De kjørte over keeperen vår tre ganger, for å nevne noe. Vi skulle gjerne knust dem, sier han.

Bronse

Hasle/Løren sliter voldsomt med skader på flere nøkkelspillere, noe som har tvunget trener Tommy Lund til å rokkere. Hoelstad har blant annet blitt skjøvet opp som løper.

-  Jeg trives godt som løper. I den rollen kan jeg takle og ha en enda mer oppofrende spillestil. Det er gøy å bidra to veier og jeg regner med å spille løper neste år også.

Poenget i Bærum ishall var nok til å sikre tredjeplassen for Hasle/Løren, men nå har de ingen teoretisk mulighet til å ta igjen Comet, som dermed er klare for kvalik.

-  Det er typisk om Jutul slår Comet på lørdag, og vi havner et poeng bak kvalik: Et poeng vi tapte i overtall, sukker Hoelstad.

På lørdag spiller Hasle/Løren sin siste kamp for sesongen når Sparta 2 gjester Lørenhallen.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Jutul - Hasle/Løren

Bærum ishall

Tilskuere: 75

Dommer: Morten Haglund

Mål for H/L: Ole Nikoma, Peter Andersen (2) og Elia Hoelstad.

Utvisninger:

JIL 9x2 min., + 2x5 min., + 1x20 min.,

H/L 8x2 min., + 2x5 min., 1x10 min., + 2x20 min.,

Skudd: 40-29

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!