Felt av keepertabber

Felt av keepertabber

 

Hasle/Løren hadde toppkampen mot Sprint-Jeløy i sin hule hånd, men tre keepertabber gjorde at Øyvind Albinussens gutter tapte 2-3.

Tekst:

Publisert:

-  Totalt sett er jeg fornøyd med kampen. Det var egentlig ingenting som skulle tilsi at vi skulle ta tre poeng her, sier Albinussen.

En ukjent 16-åring satt på benken, det samme gjorde en skadet Atanas Zehirov, mens treneren selv måtte skrive seg opp på dommerkortet i tilfelle laget skulle få skader.

-  I tillegg hadde vi med tre spillere som knapt har spilt fotball på flere måneder. De fikk starte kampen, og det sier det meste om den vanskelig situasjonen vi er i, sier Albinussen.

I tillegg til skader og ferieavvikling, klarte Hasle/Løren å dra på seg to svært unødvendige røde kort i forrige runde mot Follo 2.

-  Med det i tankene forsøkte vi å organisere oss defensivt og skape trygghet, og det klarer vi til en viss grad. Jeg synes vi spiller jevnt med Sprint-Jeløy, sier treneren.

Hasle/Løren kom under 0-1 etter en tabbe av keeper Khalid Hacham. Forsvaret stoppet opp da han skulle plukke ned et elendig overlegg, men keeperen dukket ikke opp. En Sprint-Jeløy-angriper løp gjennom og stanget østfoldingene i ledelsen.

Kom tilbake

Etter en halvtime slapp samme mann inn en avslutning fra 40 meter. Skuddet var hardt, men ikke spesielt velplassert.

-  Det som er med Khalid, er at han varierer veldig. Han kan plutselig varte opp med noen helt fantastiske redninger, sier Albinussen.

På stillingen 0-2 til pause var det få som trodde at gutta fra Groruddalen hadde noe å fare med.

-  Vi var fullt på høyde med dem og det fortalte jeg gutta i pausen. Vi har snudd flere kamper i år, og vi var mer enn gode nok til å ta poeng mot Sprint-Jeløy.

Anders Thorbjørnsen reduserte til 1-2, før Stig Magnus Grundesen utlignet til 2-2.

-  Etter scoringene styrte vi kampen fullstendig og vi kunne lett ha vunnet.

Tabbe avgjorde

Etter 72 minutter får hjemmelaget innkast. Ballen går inn i feltet og keeper Hacham roper at han skal plukke ned ballen - til tross for at Anders Thorbjørnsen har full kontroll. Situasjonen ender med at keeperen kolliderer med midtstopperen og mister ballen slik at en Sprint-Jeløy-spiss enkelt kunne trille ballen i åpent nett.

- Det er kjedelig, for man blir litt maktesløs. Vi kan ikke forsvare oss mot dette, sier Albinussen.

Alternativene til Hacham er få. Terje Svenkerud er fremdeles med, men han prioriterer ikke fotballen og har sagt at han ønsker å være en reserve enn så lenge.

-  Til tross for tapet, som føles veldig urettferdig, er jeg stolt over hvordan gutta presterer.

Drøbak-Frogn leder avdelingen, et poeng foran Sprint-Jeløy og fire poeng foran Hasle/Løren. Albinussen innrømmer at det er kjedelig å gi bort en luke.  

-  Men vi kommer sterkere tilbake med vårt beste mannskap.

  • Til helgen møter Hasle/Løren bunnlaget Trosvik borte. Det er siste kamp før ferien.

Fotball, 3 divisjon, avd., 1, herrer:

Sprint-Jeløy - Hasle/Løren 3-2 (2-0)

Bellevue

Tilskuere: ca. 100

Dommer: Jørgen Lindblad

Gule kort: Anders Thorbjørnsen og Anders Mårdalen.

Rødt kort: Anders Mårdalen (to gule)

Mål for Hasle/Løren: Anders Thorbjørnsen og Stig Magnus Grundesen.

Hasle/Lørens lag (4-4-2): Khalid Hacham, Bai Kanu, Anders Thorbjørnsen, Henrik Thorbjørnsen, Tom Erik Aker, Christopher Moen, Blerim Redzepi, Brede Styrvold, Ole Kristian Holvik (Mohamed Ali fra 80), Anders Mårdalen og Stig Magnus Grundesen.  

Stjernene:

  • ** Blerim Redzepi
  • * Bai Kanu
  • Stig Magnus Grundesen

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.