Felt av keepertabber

Felt av keepertabber

 

Hasle/Løren hadde toppkampen mot Sprint-Jeløy i sin hule hånd, men tre keepertabber gjorde at Øyvind Albinussens gutter tapte 2-3.

Skrevet av:

-  Totalt sett er jeg fornøyd med kampen. Det var egentlig ingenting som skulle tilsi at vi skulle ta tre poeng her, sier Albinussen.

En ukjent 16-åring satt på benken, det samme gjorde en skadet Atanas Zehirov, mens treneren selv måtte skrive seg opp på dommerkortet i tilfelle laget skulle få skader.

-  I tillegg hadde vi med tre spillere som knapt har spilt fotball på flere måneder. De fikk starte kampen, og det sier det meste om den vanskelig situasjonen vi er i, sier Albinussen.

I tillegg til skader og ferieavvikling, klarte Hasle/Løren å dra på seg to svært unødvendige røde kort i forrige runde mot Follo 2.

-  Med det i tankene forsøkte vi å organisere oss defensivt og skape trygghet, og det klarer vi til en viss grad. Jeg synes vi spiller jevnt med Sprint-Jeløy, sier treneren.

Hasle/Løren kom under 0-1 etter en tabbe av keeper Khalid Hacham. Forsvaret stoppet opp da han skulle plukke ned et elendig overlegg, men keeperen dukket ikke opp. En Sprint-Jeløy-angriper løp gjennom og stanget østfoldingene i ledelsen.

Kom tilbake

Etter en halvtime slapp samme mann inn en avslutning fra 40 meter. Skuddet var hardt, men ikke spesielt velplassert.

-  Det som er med Khalid, er at han varierer veldig. Han kan plutselig varte opp med noen helt fantastiske redninger, sier Albinussen.

På stillingen 0-2 til pause var det få som trodde at gutta fra Groruddalen hadde noe å fare med.

-  Vi var fullt på høyde med dem og det fortalte jeg gutta i pausen. Vi har snudd flere kamper i år, og vi var mer enn gode nok til å ta poeng mot Sprint-Jeløy.

Anders Thorbjørnsen reduserte til 1-2, før Stig Magnus Grundesen utlignet til 2-2.

-  Etter scoringene styrte vi kampen fullstendig og vi kunne lett ha vunnet.

Tabbe avgjorde

Etter 72 minutter får hjemmelaget innkast. Ballen går inn i feltet og keeper Hacham roper at han skal plukke ned ballen - til tross for at Anders Thorbjørnsen har full kontroll. Situasjonen ender med at keeperen kolliderer med midtstopperen og mister ballen slik at en Sprint-Jeløy-spiss enkelt kunne trille ballen i åpent nett.

- Det er kjedelig, for man blir litt maktesløs. Vi kan ikke forsvare oss mot dette, sier Albinussen.

Alternativene til Hacham er få. Terje Svenkerud er fremdeles med, men han prioriterer ikke fotballen og har sagt at han ønsker å være en reserve enn så lenge.

-  Til tross for tapet, som føles veldig urettferdig, er jeg stolt over hvordan gutta presterer.

Drøbak-Frogn leder avdelingen, et poeng foran Sprint-Jeløy og fire poeng foran Hasle/Løren. Albinussen innrømmer at det er kjedelig å gi bort en luke.  

-  Men vi kommer sterkere tilbake med vårt beste mannskap.

 • Til helgen møter Hasle/Løren bunnlaget Trosvik borte. Det er siste kamp før ferien.

Fotball, 3 divisjon, avd., 1, herrer:

Sprint-Jeløy - Hasle/Løren 3-2 (2-0)

Bellevue

Tilskuere: ca. 100

Dommer: Jørgen Lindblad

Gule kort: Anders Thorbjørnsen og Anders Mårdalen.

Rødt kort: Anders Mårdalen (to gule)

Mål for Hasle/Løren: Anders Thorbjørnsen og Stig Magnus Grundesen.

Hasle/Lørens lag (4-4-2): Khalid Hacham, Bai Kanu, Anders Thorbjørnsen, Henrik Thorbjørnsen, Tom Erik Aker, Christopher Moen, Blerim Redzepi, Brede Styrvold, Ole Kristian Holvik (Mohamed Ali fra 80), Anders Mårdalen og Stig Magnus Grundesen.  

Stjernene:

 • ** Blerim Redzepi
 • * Bai Kanu
 • Stig Magnus Grundesen

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!