Felt av keepertabber

Felt av keepertabber

 

Hasle/Løren hadde toppkampen mot Sprint-Jeløy i sin hule hånd, men tre keepertabber gjorde at Øyvind Albinussens gutter tapte 2-3.

Skrevet av:

-  Totalt sett er jeg fornøyd med kampen. Det var egentlig ingenting som skulle tilsi at vi skulle ta tre poeng her, sier Albinussen.

En ukjent 16-åring satt på benken, det samme gjorde en skadet Atanas Zehirov, mens treneren selv måtte skrive seg opp på dommerkortet i tilfelle laget skulle få skader.

-  I tillegg hadde vi med tre spillere som knapt har spilt fotball på flere måneder. De fikk starte kampen, og det sier det meste om den vanskelig situasjonen vi er i, sier Albinussen.

I tillegg til skader og ferieavvikling, klarte Hasle/Løren å dra på seg to svært unødvendige røde kort i forrige runde mot Follo 2.

-  Med det i tankene forsøkte vi å organisere oss defensivt og skape trygghet, og det klarer vi til en viss grad. Jeg synes vi spiller jevnt med Sprint-Jeløy, sier treneren.

Hasle/Løren kom under 0-1 etter en tabbe av keeper Khalid Hacham. Forsvaret stoppet opp da han skulle plukke ned et elendig overlegg, men keeperen dukket ikke opp. En Sprint-Jeløy-angriper løp gjennom og stanget østfoldingene i ledelsen.

Kom tilbake

Etter en halvtime slapp samme mann inn en avslutning fra 40 meter. Skuddet var hardt, men ikke spesielt velplassert.

-  Det som er med Khalid, er at han varierer veldig. Han kan plutselig varte opp med noen helt fantastiske redninger, sier Albinussen.

På stillingen 0-2 til pause var det få som trodde at gutta fra Groruddalen hadde noe å fare med.

-  Vi var fullt på høyde med dem og det fortalte jeg gutta i pausen. Vi har snudd flere kamper i år, og vi var mer enn gode nok til å ta poeng mot Sprint-Jeløy.

Anders Thorbjørnsen reduserte til 1-2, før Stig Magnus Grundesen utlignet til 2-2.

-  Etter scoringene styrte vi kampen fullstendig og vi kunne lett ha vunnet.

Tabbe avgjorde

Etter 72 minutter får hjemmelaget innkast. Ballen går inn i feltet og keeper Hacham roper at han skal plukke ned ballen - til tross for at Anders Thorbjørnsen har full kontroll. Situasjonen ender med at keeperen kolliderer med midtstopperen og mister ballen slik at en Sprint-Jeløy-spiss enkelt kunne trille ballen i åpent nett.

- Det er kjedelig, for man blir litt maktesløs. Vi kan ikke forsvare oss mot dette, sier Albinussen.

Alternativene til Hacham er få. Terje Svenkerud er fremdeles med, men han prioriterer ikke fotballen og har sagt at han ønsker å være en reserve enn så lenge.

-  Til tross for tapet, som føles veldig urettferdig, er jeg stolt over hvordan gutta presterer.

Drøbak-Frogn leder avdelingen, et poeng foran Sprint-Jeløy og fire poeng foran Hasle/Løren. Albinussen innrømmer at det er kjedelig å gi bort en luke.  

-  Men vi kommer sterkere tilbake med vårt beste mannskap.

 • Til helgen møter Hasle/Løren bunnlaget Trosvik borte. Det er siste kamp før ferien.

Fotball, 3 divisjon, avd., 1, herrer:

Sprint-Jeløy - Hasle/Løren 3-2 (2-0)

Bellevue

Tilskuere: ca. 100

Dommer: Jørgen Lindblad

Gule kort: Anders Thorbjørnsen og Anders Mårdalen.

Rødt kort: Anders Mårdalen (to gule)

Mål for Hasle/Løren: Anders Thorbjørnsen og Stig Magnus Grundesen.

Hasle/Lørens lag (4-4-2): Khalid Hacham, Bai Kanu, Anders Thorbjørnsen, Henrik Thorbjørnsen, Tom Erik Aker, Christopher Moen, Blerim Redzepi, Brede Styrvold, Ole Kristian Holvik (Mohamed Ali fra 80), Anders Mårdalen og Stig Magnus Grundesen.  

Stjernene:

 • ** Blerim Redzepi
 • * Bai Kanu
 • Stig Magnus Grundesen

Siste nytt i Sport

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

 • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!