Felt av keepertabber

Felt av keepertabber

 

Hasle/Løren hadde toppkampen mot Sprint-Jeløy i sin hule hånd, men tre keepertabber gjorde at Øyvind Albinussens gutter tapte 2-3.

Skrevet av:

-  Totalt sett er jeg fornøyd med kampen. Det var egentlig ingenting som skulle tilsi at vi skulle ta tre poeng her, sier Albinussen.

En ukjent 16-åring satt på benken, det samme gjorde en skadet Atanas Zehirov, mens treneren selv måtte skrive seg opp på dommerkortet i tilfelle laget skulle få skader.

-  I tillegg hadde vi med tre spillere som knapt har spilt fotball på flere måneder. De fikk starte kampen, og det sier det meste om den vanskelig situasjonen vi er i, sier Albinussen.

I tillegg til skader og ferieavvikling, klarte Hasle/Løren å dra på seg to svært unødvendige røde kort i forrige runde mot Follo 2.

-  Med det i tankene forsøkte vi å organisere oss defensivt og skape trygghet, og det klarer vi til en viss grad. Jeg synes vi spiller jevnt med Sprint-Jeløy, sier treneren.

Hasle/Løren kom under 0-1 etter en tabbe av keeper Khalid Hacham. Forsvaret stoppet opp da han skulle plukke ned et elendig overlegg, men keeperen dukket ikke opp. En Sprint-Jeløy-angriper løp gjennom og stanget østfoldingene i ledelsen.

Kom tilbake

Etter en halvtime slapp samme mann inn en avslutning fra 40 meter. Skuddet var hardt, men ikke spesielt velplassert.

-  Det som er med Khalid, er at han varierer veldig. Han kan plutselig varte opp med noen helt fantastiske redninger, sier Albinussen.

På stillingen 0-2 til pause var det få som trodde at gutta fra Groruddalen hadde noe å fare med.

-  Vi var fullt på høyde med dem og det fortalte jeg gutta i pausen. Vi har snudd flere kamper i år, og vi var mer enn gode nok til å ta poeng mot Sprint-Jeløy.

Anders Thorbjørnsen reduserte til 1-2, før Stig Magnus Grundesen utlignet til 2-2.

-  Etter scoringene styrte vi kampen fullstendig og vi kunne lett ha vunnet.

Tabbe avgjorde

Etter 72 minutter får hjemmelaget innkast. Ballen går inn i feltet og keeper Hacham roper at han skal plukke ned ballen - til tross for at Anders Thorbjørnsen har full kontroll. Situasjonen ender med at keeperen kolliderer med midtstopperen og mister ballen slik at en Sprint-Jeløy-spiss enkelt kunne trille ballen i åpent nett.

- Det er kjedelig, for man blir litt maktesløs. Vi kan ikke forsvare oss mot dette, sier Albinussen.

Alternativene til Hacham er få. Terje Svenkerud er fremdeles med, men han prioriterer ikke fotballen og har sagt at han ønsker å være en reserve enn så lenge.

-  Til tross for tapet, som føles veldig urettferdig, er jeg stolt over hvordan gutta presterer.

Drøbak-Frogn leder avdelingen, et poeng foran Sprint-Jeløy og fire poeng foran Hasle/Løren. Albinussen innrømmer at det er kjedelig å gi bort en luke.  

-  Men vi kommer sterkere tilbake med vårt beste mannskap.

 • Til helgen møter Hasle/Løren bunnlaget Trosvik borte. Det er siste kamp før ferien.

Fotball, 3 divisjon, avd., 1, herrer:

Sprint-Jeløy - Hasle/Løren 3-2 (2-0)

Bellevue

Tilskuere: ca. 100

Dommer: Jørgen Lindblad

Gule kort: Anders Thorbjørnsen og Anders Mårdalen.

Rødt kort: Anders Mårdalen (to gule)

Mål for Hasle/Løren: Anders Thorbjørnsen og Stig Magnus Grundesen.

Hasle/Lørens lag (4-4-2): Khalid Hacham, Bai Kanu, Anders Thorbjørnsen, Henrik Thorbjørnsen, Tom Erik Aker, Christopher Moen, Blerim Redzepi, Brede Styrvold, Ole Kristian Holvik (Mohamed Ali fra 80), Anders Mårdalen og Stig Magnus Grundesen.  

Stjernene:

 • ** Blerim Redzepi
 • * Bai Kanu
 • Stig Magnus Grundesen

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

 • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

 • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

 • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

 • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!