Fem på rad!

Fem på rad!

SERIEMESTRE: Sveivas innebandydamer. FOTO: Ørjan Brage

Sveivas innebandydamer ble i helgen seriemestre for femte året på rappen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.03.2016 kl 12:56

Sveiva-damene måtte slå Tunet i siste hjemmekamp for å ta hjem seriemesterskapet. Tunet gikk rett i strupen på hjemmelaget, og tok en tidlig tomålsledelse, men sveiverne viste strålende lagmoral og hentet opp ledelsen.

Resten av kampen var en skikkelig neglebiter for de mange fremmøtte på tribunen, men Sveiva holdt stand, og kunne dermed heve pokalen for femte året på rad.

Les hele saken i Akers Avis Groruddalens papirutgave på onsdag eller i vår eAvis fra onsdag.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

 
45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.