ANNONSE

Femte beste i verden

Femte beste i verden

 

Tvillingene Suleman og Bilal Malik fikk 5. plass i VM i hip-hop Duo 2009. Dansemesterskapet foregår i disse dager i Polen.

Tekst:

Publisert:

Duoen, fra Elite hip-hop klubb i Oslo, kom til sin tredje internasjonale finale, og ble nummer 5. Guttene som i fjor vant konkurransen, var ikke like fornøyde med plasseringen.

- Det var ikke helt rettferdig. Vi skulle i hvert fall vært blant topp tre, sier Bilal Malik, som mener tvillingene gjorde det beste de kunne.

- På grunn av alle «showene» vi gjør ved siden av skolen har vi fått veldig liten tid til å øve. Vi har kun brukt en uke til å lage koreografien, sier Bilal.

Guttene konkurrerte mot 150 andre par, og Norges Danseforbund proklamerer at plasseringen var sterk.

I 2008 tok duoen en sensasjonell 1. plass i VM i Bremen i Tyskland. Guttenes gull var Norges 2. gull gjennom tidene i et hip-hop-mesterskap. I mellomtiden har de vunnet Norske talenter på TV 2 med dansegruppa Quick, og tatt en bronsemedalje i EM i hip-hop Duo som gikk i Slovenia i juli. Årets VM avsluttes lørdag 27. september.

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE