Femte beste i verden

Femte beste i verden

 

Tvillingene Suleman og Bilal Malik fikk 5. plass i VM i hip-hop Duo 2009. Dansemesterskapet foregår i disse dager i Polen.

Tekst:

Publisert:

Duoen, fra Elite hip-hop klubb i Oslo, kom til sin tredje internasjonale finale, og ble nummer 5. Guttene som i fjor vant konkurransen, var ikke like fornøyde med plasseringen.

- Det var ikke helt rettferdig. Vi skulle i hvert fall vært blant topp tre, sier Bilal Malik, som mener tvillingene gjorde det beste de kunne.

- På grunn av alle «showene» vi gjør ved siden av skolen har vi fått veldig liten tid til å øve. Vi har kun brukt en uke til å lage koreografien, sier Bilal.

Guttene konkurrerte mot 150 andre par, og Norges Danseforbund proklamerer at plasseringen var sterk.

I 2008 tok duoen en sensasjonell 1. plass i VM i Bremen i Tyskland. Guttenes gull var Norges 2. gull gjennom tidene i et hip-hop-mesterskap. I mellomtiden har de vunnet Norske talenter på TV 2 med dansegruppa Quick, og tatt en bronsemedalje i EM i hip-hop Duo som gikk i Slovenia i juli. Årets VM avsluttes lørdag 27. september.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.