Ferdig for sesongen

Ferdig for sesongen

 

Anders Hatlén har pådratt seg en akillesskade og må følge resten av sesongen til Groruds fotballherrer fra sidelinjen.

Skrevet av:

- Det er selvfølgelig kjedelig å bli skadet, men jeg tror ikke det har nevneverdig betydning for laget. Gutta har blitt modne nok til å ta ansvar selv, og er mer enn klare nok til å ta over stafettpinnen. Grorud vil fortsette å plukke poeng uten meg, sier Anders Hatlén.

Den 32 år gamle midtbanespilleren har havnet på sidelinjen med en delvis avrevet akilles. Nå venter han på å bli operert.

- Jeg skal opereres 10. september. Deretter må jeg vente 6-8 uker før jeg kan starte opptrening igjen. Med andre ord er jeg ferdig for sesongen, sier Hatlén.

Selv om han tar skaden med ro, gruer han seg til å se lagkameratene kjempe om nok poeng til å berge plassen i 2. divisjon.

- Det er enda tøffere å stå på sidelinjen å se på, men likevel er jeg rolig i forhold til at gutta skal berge plassen. De har fått mer erfaring og vet hva som skal til for å ta poeng. Jeg tror vi er avhengig av ni poeng til for å sikre plassen, men jeg tror i hvert fall gutta spiller inn 15, sier Hatlén.

Tungt tap

Selv om Anders Hatlén denne sesongen egentlig skulle spille en mindre viktig rolle i Rolf Teigens mannskap, har han vært toneangivende. I Grorud legger de ikke skjul på at veteranens egenskaper vil bli savnet.

- Å miste Anders nå er helt klart et stort tap for oss. Det er ingen midtbanespillere i avdelingen som vinner så mange dueller og dekker så mye rom som han. Vi får bare prøve å dekke over det tapet best mulig, sier kaptein Jens Andersen Grønhaug.

Også trener Teigen skulle likt å hatt med Hatlén i sesonginnspurten.

- Anders er en en utrolig flink til å etablere referanser på ulike områder for de unge spillerne. Han er pålitelig, lojal og disiplinert. Både utenfor banen og i sitt spill. I tillegg har han den sterkeste duellkraften og motoren i 2. divisjon.

- Vi mister både en dyktig fotballspiller og et stort forbilde for de unge guttene våre. Samtidig åpner det muligheten for de unge, sier Rolf Teigen.

Satser igjen?

Foran årets sesong var det lenge uklart om Anders Hatlén ville være en del av Grorud på grunn av jobb og familiesituasjon. Selv om han nå ble skadet, utelukker han ikke å gå på en ny sesong til neste år igjen.

- Det er jo veldig morsomt med fotballen om dagen. Vi får se hvordan det ligger an til neste år. Mer vil jeg ikke si, ler Hatlén.

Rolf Teigen holder uansett døra åpen.

- Om Anders er motivert og finner plass til fotballen i sin hverdag er selvfølgelig vi veldig glade for det. Han er en fantastisk representant for klubben, sier Teigen.

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!