Ferdig for sesongen

Ferdig for sesongen

 

Anders Hatlén har pådratt seg en akillesskade og må følge resten av sesongen til Groruds fotballherrer fra sidelinjen.

Skrevet av:

- Det er selvfølgelig kjedelig å bli skadet, men jeg tror ikke det har nevneverdig betydning for laget. Gutta har blitt modne nok til å ta ansvar selv, og er mer enn klare nok til å ta over stafettpinnen. Grorud vil fortsette å plukke poeng uten meg, sier Anders Hatlén.

Den 32 år gamle midtbanespilleren har havnet på sidelinjen med en delvis avrevet akilles. Nå venter han på å bli operert.

- Jeg skal opereres 10. september. Deretter må jeg vente 6-8 uker før jeg kan starte opptrening igjen. Med andre ord er jeg ferdig for sesongen, sier Hatlén.

Selv om han tar skaden med ro, gruer han seg til å se lagkameratene kjempe om nok poeng til å berge plassen i 2. divisjon.

- Det er enda tøffere å stå på sidelinjen å se på, men likevel er jeg rolig i forhold til at gutta skal berge plassen. De har fått mer erfaring og vet hva som skal til for å ta poeng. Jeg tror vi er avhengig av ni poeng til for å sikre plassen, men jeg tror i hvert fall gutta spiller inn 15, sier Hatlén.

Tungt tap

Selv om Anders Hatlén denne sesongen egentlig skulle spille en mindre viktig rolle i Rolf Teigens mannskap, har han vært toneangivende. I Grorud legger de ikke skjul på at veteranens egenskaper vil bli savnet.

- Å miste Anders nå er helt klart et stort tap for oss. Det er ingen midtbanespillere i avdelingen som vinner så mange dueller og dekker så mye rom som han. Vi får bare prøve å dekke over det tapet best mulig, sier kaptein Jens Andersen Grønhaug.

Også trener Teigen skulle likt å hatt med Hatlén i sesonginnspurten.

- Anders er en en utrolig flink til å etablere referanser på ulike områder for de unge spillerne. Han er pålitelig, lojal og disiplinert. Både utenfor banen og i sitt spill. I tillegg har han den sterkeste duellkraften og motoren i 2. divisjon.

- Vi mister både en dyktig fotballspiller og et stort forbilde for de unge guttene våre. Samtidig åpner det muligheten for de unge, sier Rolf Teigen.

Satser igjen?

Foran årets sesong var det lenge uklart om Anders Hatlén ville være en del av Grorud på grunn av jobb og familiesituasjon. Selv om han nå ble skadet, utelukker han ikke å gå på en ny sesong til neste år igjen.

- Det er jo veldig morsomt med fotballen om dagen. Vi får se hvordan det ligger an til neste år. Mer vil jeg ikke si, ler Hatlén.

Rolf Teigen holder uansett døra åpen.

- Om Anders er motivert og finner plass til fotballen i sin hverdag er selvfølgelig vi veldig glade for det. Han er en fantastisk representant for klubben, sier Teigen.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!