Ferdig for sesongen

Ferdig for sesongen

 

Anders Hatlén har pådratt seg en akillesskade og må følge resten av sesongen til Groruds fotballherrer fra sidelinjen.

- Det er selvfølgelig kjedelig å bli skadet, men jeg tror ikke det har nevneverdig betydning for laget. Gutta har blitt modne nok til å ta ansvar selv, og er mer enn klare nok til å ta over stafettpinnen. Grorud vil fortsette å plukke poeng uten meg, sier Anders Hatlén.

Den 32 år gamle midtbanespilleren har havnet på sidelinjen med en delvis avrevet akilles. Nå venter han på å bli operert.

- Jeg skal opereres 10. september. Deretter må jeg vente 6-8 uker før jeg kan starte opptrening igjen. Med andre ord er jeg ferdig for sesongen, sier Hatlén.

Selv om han tar skaden med ro, gruer han seg til å se lagkameratene kjempe om nok poeng til å berge plassen i 2. divisjon.

- Det er enda tøffere å stå på sidelinjen å se på, men likevel er jeg rolig i forhold til at gutta skal berge plassen. De har fått mer erfaring og vet hva som skal til for å ta poeng. Jeg tror vi er avhengig av ni poeng til for å sikre plassen, men jeg tror i hvert fall gutta spiller inn 15, sier Hatlén.

Tungt tap

Selv om Anders Hatlén denne sesongen egentlig skulle spille en mindre viktig rolle i Rolf Teigens mannskap, har han vært toneangivende. I Grorud legger de ikke skjul på at veteranens egenskaper vil bli savnet.

- Å miste Anders nå er helt klart et stort tap for oss. Det er ingen midtbanespillere i avdelingen som vinner så mange dueller og dekker så mye rom som han. Vi får bare prøve å dekke over det tapet best mulig, sier kaptein Jens Andersen Grønhaug.

Også trener Teigen skulle likt å hatt med Hatlén i sesonginnspurten.

- Anders er en en utrolig flink til å etablere referanser på ulike områder for de unge spillerne. Han er pålitelig, lojal og disiplinert. Både utenfor banen og i sitt spill. I tillegg har han den sterkeste duellkraften og motoren i 2. divisjon.

- Vi mister både en dyktig fotballspiller og et stort forbilde for de unge guttene våre. Samtidig åpner det muligheten for de unge, sier Rolf Teigen.

Satser igjen?

Foran årets sesong var det lenge uklart om Anders Hatlén ville være en del av Grorud på grunn av jobb og familiesituasjon. Selv om han nå ble skadet, utelukker han ikke å gå på en ny sesong til neste år igjen.

- Det er jo veldig morsomt med fotballen om dagen. Vi får se hvordan det ligger an til neste år. Mer vil jeg ikke si, ler Hatlén.

Rolf Teigen holder uansett døra åpen.

- Om Anders er motivert og finner plass til fotballen i sin hverdag er selvfølgelig vi veldig glade for det. Han er en fantastisk representant for klubben, sier Teigen.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!