Fika opp unggutta fra Vestli

Fika opp unggutta fra Vestli

 

I kampen om hvem som var best i Stovner bydel stakk Rommen av med alle poengene på Jesperudjordet. Tilbake sto flaue Vestli-medlemmer som må innse at laget ikke leverte varene i det hele tatt, og at de fremsto som unggutter mot Rommens menn.

Før lokaloppgjøret mellom Vestli og Rommen var det mange meninger å høre blant det fotballinteresserte folket i dalen. Noen mente at Vestli ville ta Rommen, som har flere eldre spillere, på kondisen. Andre mente at de ville ta dem på farten. Vi trodde at det kom til å bli en jevn affære, men at Rommen ville ende opp med alle poengene på grunn av rutine fra flere Groruddals-oppgjør. Vi husker blant annet i fjor da Rommen vant begge sine kamper mot Grorud.

Det skulle vise seg at vårt tips holdt mål. Rommen startet kampen best og tok ledelsen tidlig i kampen. Etter 20 spilte minutter svarte likevel Vestli, og sørget både for utlikning og en ledelse til pause.

Etter pausen var det imidlertid Rommen som styrte igjen. Først utliknet de ved Abel Teckle etter at ballen spratt rundt inne i Vestli-feltet. Så gikk de i ledelsen på et frispark ved Ali Abounouar. Ballen gikk midt i keeperhøyde midt i mål, og Vestli-keeper Kenneth Løwe bør ikke å ta med dette baklengsmålet i sin skrytevideo.

Til tross for massivt Vestli-press de siste minuttene kunne likevel Rommen juble for årets første trepoenger.

- Vi forjente denne seieren. Vi vil mest, og vi nektet å gi oss. Det er utrolig deilig å vinne disse oppgjørene. Det er her du får påminnelse på hvor gøy det er med fotball. Det skal også sies at det var gøy å slå Vestli på Jesperud, humrer Rommens Espen Myrbakken. Han velger også å skryte litt av rivalene.

- Rammen rundt kampen var fantastisk fin. Der skal de ha honnør. Det var meget hyggelig, sier han.

Undervurderte Rommen?

Vestli-trener Knut Hebæk satt igjen med et resultat han ikke hadde trodd på forhånd.

- Jeg forventet at vi skulle være bedre, og jeg forventet at vi skulle ta Rommen relativt greit.

- Vi var for lite aggressive, og vi var feige. Vi skulle gått hardere til verks. Det er klart jeg er skuffet, men slik ble kampen, sier han.

- Fortjent?

- Vi burde ha avgjort dette selv med å score flere mål. Dessuten burde vi holdt nullen, svarer han kryptiskt.

Fotball, 3. divisjon, avd. 3:

Vestli - Rommen 2-3 (2-1)

Jesperudjordet

Tilskuere: ca. 80

Dommer: Pål Riiser Berg

Gule kort: Marius Andresen (Vestli).

Mål for Vestli: Marius Andresen, Rolf Syversen.

Mål for Rommen: Dennis Erdogan, Abel Teckle, Ali Abounouar.

Vestlis lag (4-3-3): Kenneth Løwe, Marius Kjølhamar, Hussein Bougato, Yilmaz Kececi (Yngve Sandøy fra 65.), Øyvind Berre, Ali Zahir, Hassan Bougato (Mats Nygaard fra 78.), Preben Kjølhamar, Robin Isaksen, Rolf Syversen, Marius Andresen.

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Ferhat Ermann, Tony Avolio, Rune Gulbrandsen (Håvard Nilsen fra 16.), Arne Jensen, Dennis Erdogan, Abel Teckle, Kenneth Arvlund, Ibrahim Mahnin, Ali Abounouar (Serdjan Dmitrasinovic fra 85.) , Idris Aydin (Emre Uymaz fra 78.).

Stjernene:

  • ** Robin Isaksen (Vestli),

 Kenneth Arvlund (Rommen)

  • * Marius Kjølhamar

 (Vestli), Ferhat Ermann

 (Rommen)

  • Ali Zahir (Vestli), Ali Abounouar (Rommen).

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.