Fika opp unggutta fra Vestli

Fika opp unggutta fra Vestli

 

I kampen om hvem som var best i Stovner bydel stakk Rommen av med alle poengene på Jesperudjordet. Tilbake sto flaue Vestli-medlemmer som må innse at laget ikke leverte varene i det hele tatt, og at de fremsto som unggutter mot Rommens menn.

Før lokaloppgjøret mellom Vestli og Rommen var det mange meninger å høre blant det fotballinteresserte folket i dalen. Noen mente at Vestli ville ta Rommen, som har flere eldre spillere, på kondisen. Andre mente at de ville ta dem på farten. Vi trodde at det kom til å bli en jevn affære, men at Rommen ville ende opp med alle poengene på grunn av rutine fra flere Groruddals-oppgjør. Vi husker blant annet i fjor da Rommen vant begge sine kamper mot Grorud.

Det skulle vise seg at vårt tips holdt mål. Rommen startet kampen best og tok ledelsen tidlig i kampen. Etter 20 spilte minutter svarte likevel Vestli, og sørget både for utlikning og en ledelse til pause.

Etter pausen var det imidlertid Rommen som styrte igjen. Først utliknet de ved Abel Teckle etter at ballen spratt rundt inne i Vestli-feltet. Så gikk de i ledelsen på et frispark ved Ali Abounouar. Ballen gikk midt i keeperhøyde midt i mål, og Vestli-keeper Kenneth Løwe bør ikke å ta med dette baklengsmålet i sin skrytevideo.

Til tross for massivt Vestli-press de siste minuttene kunne likevel Rommen juble for årets første trepoenger.

- Vi forjente denne seieren. Vi vil mest, og vi nektet å gi oss. Det er utrolig deilig å vinne disse oppgjørene. Det er her du får påminnelse på hvor gøy det er med fotball. Det skal også sies at det var gøy å slå Vestli på Jesperud, humrer Rommens Espen Myrbakken. Han velger også å skryte litt av rivalene.

- Rammen rundt kampen var fantastisk fin. Der skal de ha honnør. Det var meget hyggelig, sier han.

Undervurderte Rommen?

Vestli-trener Knut Hebæk satt igjen med et resultat han ikke hadde trodd på forhånd.

- Jeg forventet at vi skulle være bedre, og jeg forventet at vi skulle ta Rommen relativt greit.

- Vi var for lite aggressive, og vi var feige. Vi skulle gått hardere til verks. Det er klart jeg er skuffet, men slik ble kampen, sier han.

- Fortjent?

- Vi burde ha avgjort dette selv med å score flere mål. Dessuten burde vi holdt nullen, svarer han kryptiskt.

Fotball, 3. divisjon, avd. 3:

Vestli - Rommen 2-3 (2-1)

Jesperudjordet

Tilskuere: ca. 80

Dommer: Pål Riiser Berg

Gule kort: Marius Andresen (Vestli).

Mål for Vestli: Marius Andresen, Rolf Syversen.

Mål for Rommen: Dennis Erdogan, Abel Teckle, Ali Abounouar.

Vestlis lag (4-3-3): Kenneth Løwe, Marius Kjølhamar, Hussein Bougato, Yilmaz Kececi (Yngve Sandøy fra 65.), Øyvind Berre, Ali Zahir, Hassan Bougato (Mats Nygaard fra 78.), Preben Kjølhamar, Robin Isaksen, Rolf Syversen, Marius Andresen.

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Ferhat Ermann, Tony Avolio, Rune Gulbrandsen (Håvard Nilsen fra 16.), Arne Jensen, Dennis Erdogan, Abel Teckle, Kenneth Arvlund, Ibrahim Mahnin, Ali Abounouar (Serdjan Dmitrasinovic fra 85.) , Idris Aydin (Emre Uymaz fra 78.).

Stjernene:

 • ** Robin Isaksen (Vestli),

 Kenneth Arvlund (Rommen)

 • * Marius Kjølhamar

 (Vestli), Ferhat Ermann

 (Rommen)

 • Ali Zahir (Vestli), Ali Abounouar (Rommen).

 

Siste nytt i Sport

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

 • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

 • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

 • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

 
Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

 • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

 • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

 • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

 • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

 • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

 • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!