Fika opp unggutta fra Vestli

Fika opp unggutta fra Vestli

 

I kampen om hvem som var best i Stovner bydel stakk Rommen av med alle poengene på Jesperudjordet. Tilbake sto flaue Vestli-medlemmer som må innse at laget ikke leverte varene i det hele tatt, og at de fremsto som unggutter mot Rommens menn.

Skrevet av:

Før lokaloppgjøret mellom Vestli og Rommen var det mange meninger å høre blant det fotballinteresserte folket i dalen. Noen mente at Vestli ville ta Rommen, som har flere eldre spillere, på kondisen. Andre mente at de ville ta dem på farten. Vi trodde at det kom til å bli en jevn affære, men at Rommen ville ende opp med alle poengene på grunn av rutine fra flere Groruddals-oppgjør. Vi husker blant annet i fjor da Rommen vant begge sine kamper mot Grorud.

Det skulle vise seg at vårt tips holdt mål. Rommen startet kampen best og tok ledelsen tidlig i kampen. Etter 20 spilte minutter svarte likevel Vestli, og sørget både for utlikning og en ledelse til pause.

Etter pausen var det imidlertid Rommen som styrte igjen. Først utliknet de ved Abel Teckle etter at ballen spratt rundt inne i Vestli-feltet. Så gikk de i ledelsen på et frispark ved Ali Abounouar. Ballen gikk midt i keeperhøyde midt i mål, og Vestli-keeper Kenneth Løwe bør ikke å ta med dette baklengsmålet i sin skrytevideo.

Til tross for massivt Vestli-press de siste minuttene kunne likevel Rommen juble for årets første trepoenger.

- Vi forjente denne seieren. Vi vil mest, og vi nektet å gi oss. Det er utrolig deilig å vinne disse oppgjørene. Det er her du får påminnelse på hvor gøy det er med fotball. Det skal også sies at det var gøy å slå Vestli på Jesperud, humrer Rommens Espen Myrbakken. Han velger også å skryte litt av rivalene.

- Rammen rundt kampen var fantastisk fin. Der skal de ha honnør. Det var meget hyggelig, sier han.

Undervurderte Rommen?

Vestli-trener Knut Hebæk satt igjen med et resultat han ikke hadde trodd på forhånd.

- Jeg forventet at vi skulle være bedre, og jeg forventet at vi skulle ta Rommen relativt greit.

- Vi var for lite aggressive, og vi var feige. Vi skulle gått hardere til verks. Det er klart jeg er skuffet, men slik ble kampen, sier han.

- Fortjent?

- Vi burde ha avgjort dette selv med å score flere mål. Dessuten burde vi holdt nullen, svarer han kryptiskt.

Fotball, 3. divisjon, avd. 3:

Vestli - Rommen 2-3 (2-1)

Jesperudjordet

Tilskuere: ca. 80

Dommer: Pål Riiser Berg

Gule kort: Marius Andresen (Vestli).

Mål for Vestli: Marius Andresen, Rolf Syversen.

Mål for Rommen: Dennis Erdogan, Abel Teckle, Ali Abounouar.

Vestlis lag (4-3-3): Kenneth Løwe, Marius Kjølhamar, Hussein Bougato, Yilmaz Kececi (Yngve Sandøy fra 65.), Øyvind Berre, Ali Zahir, Hassan Bougato (Mats Nygaard fra 78.), Preben Kjølhamar, Robin Isaksen, Rolf Syversen, Marius Andresen.

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Ferhat Ermann, Tony Avolio, Rune Gulbrandsen (Håvard Nilsen fra 16.), Arne Jensen, Dennis Erdogan, Abel Teckle, Kenneth Arvlund, Ibrahim Mahnin, Ali Abounouar (Serdjan Dmitrasinovic fra 85.) , Idris Aydin (Emre Uymaz fra 78.).

Stjernene:

 • ** Robin Isaksen (Vestli),

 Kenneth Arvlund (Rommen)

 • * Marius Kjølhamar

 (Vestli), Ferhat Ermann

 (Rommen)

 • Ali Zahir (Vestli), Ali Abounouar (Rommen).

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

 • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!