Fika opp unggutta fra Vestli

Fika opp unggutta fra Vestli

 

I kampen om hvem som var best i Stovner bydel stakk Rommen av med alle poengene på Jesperudjordet. Tilbake sto flaue Vestli-medlemmer som må innse at laget ikke leverte varene i det hele tatt, og at de fremsto som unggutter mot Rommens menn.

Skrevet av:

Før lokaloppgjøret mellom Vestli og Rommen var det mange meninger å høre blant det fotballinteresserte folket i dalen. Noen mente at Vestli ville ta Rommen, som har flere eldre spillere, på kondisen. Andre mente at de ville ta dem på farten. Vi trodde at det kom til å bli en jevn affære, men at Rommen ville ende opp med alle poengene på grunn av rutine fra flere Groruddals-oppgjør. Vi husker blant annet i fjor da Rommen vant begge sine kamper mot Grorud.

Det skulle vise seg at vårt tips holdt mål. Rommen startet kampen best og tok ledelsen tidlig i kampen. Etter 20 spilte minutter svarte likevel Vestli, og sørget både for utlikning og en ledelse til pause.

Etter pausen var det imidlertid Rommen som styrte igjen. Først utliknet de ved Abel Teckle etter at ballen spratt rundt inne i Vestli-feltet. Så gikk de i ledelsen på et frispark ved Ali Abounouar. Ballen gikk midt i keeperhøyde midt i mål, og Vestli-keeper Kenneth Løwe bør ikke å ta med dette baklengsmålet i sin skrytevideo.

Til tross for massivt Vestli-press de siste minuttene kunne likevel Rommen juble for årets første trepoenger.

- Vi forjente denne seieren. Vi vil mest, og vi nektet å gi oss. Det er utrolig deilig å vinne disse oppgjørene. Det er her du får påminnelse på hvor gøy det er med fotball. Det skal også sies at det var gøy å slå Vestli på Jesperud, humrer Rommens Espen Myrbakken. Han velger også å skryte litt av rivalene.

- Rammen rundt kampen var fantastisk fin. Der skal de ha honnør. Det var meget hyggelig, sier han.

Undervurderte Rommen?

Vestli-trener Knut Hebæk satt igjen med et resultat han ikke hadde trodd på forhånd.

- Jeg forventet at vi skulle være bedre, og jeg forventet at vi skulle ta Rommen relativt greit.

- Vi var for lite aggressive, og vi var feige. Vi skulle gått hardere til verks. Det er klart jeg er skuffet, men slik ble kampen, sier han.

- Fortjent?

- Vi burde ha avgjort dette selv med å score flere mål. Dessuten burde vi holdt nullen, svarer han kryptiskt.

Fotball, 3. divisjon, avd. 3:

Vestli - Rommen 2-3 (2-1)

Jesperudjordet

Tilskuere: ca. 80

Dommer: Pål Riiser Berg

Gule kort: Marius Andresen (Vestli).

Mål for Vestli: Marius Andresen, Rolf Syversen.

Mål for Rommen: Dennis Erdogan, Abel Teckle, Ali Abounouar.

Vestlis lag (4-3-3): Kenneth Løwe, Marius Kjølhamar, Hussein Bougato, Yilmaz Kececi (Yngve Sandøy fra 65.), Øyvind Berre, Ali Zahir, Hassan Bougato (Mats Nygaard fra 78.), Preben Kjølhamar, Robin Isaksen, Rolf Syversen, Marius Andresen.

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Ferhat Ermann, Tony Avolio, Rune Gulbrandsen (Håvard Nilsen fra 16.), Arne Jensen, Dennis Erdogan, Abel Teckle, Kenneth Arvlund, Ibrahim Mahnin, Ali Abounouar (Serdjan Dmitrasinovic fra 85.) , Idris Aydin (Emre Uymaz fra 78.).

Stjernene:

  • ** Robin Isaksen (Vestli),

 Kenneth Arvlund (Rommen)

  • * Marius Kjølhamar

 (Vestli), Ferhat Ermann

 (Rommen)

  • Ali Zahir (Vestli), Ali Abounouar (Rommen).

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!