ANNONSE

Fika opp unggutta fra Vestli

Fika opp unggutta fra Vestli

 

I kampen om hvem som var best i Stovner bydel stakk Rommen av med alle poengene på Jesperudjordet. Tilbake sto flaue Vestli-medlemmer som må innse at laget ikke leverte varene i det hele tatt, og at de fremsto som unggutter mot Rommens menn.

Før lokaloppgjøret mellom Vestli og Rommen var det mange meninger å høre blant det fotballinteresserte folket i dalen. Noen mente at Vestli ville ta Rommen, som har flere eldre spillere, på kondisen. Andre mente at de ville ta dem på farten. Vi trodde at det kom til å bli en jevn affære, men at Rommen ville ende opp med alle poengene på grunn av rutine fra flere Groruddals-oppgjør. Vi husker blant annet i fjor da Rommen vant begge sine kamper mot Grorud.

Det skulle vise seg at vårt tips holdt mål. Rommen startet kampen best og tok ledelsen tidlig i kampen. Etter 20 spilte minutter svarte likevel Vestli, og sørget både for utlikning og en ledelse til pause.

Etter pausen var det imidlertid Rommen som styrte igjen. Først utliknet de ved Abel Teckle etter at ballen spratt rundt inne i Vestli-feltet. Så gikk de i ledelsen på et frispark ved Ali Abounouar. Ballen gikk midt i keeperhøyde midt i mål, og Vestli-keeper Kenneth Løwe bør ikke å ta med dette baklengsmålet i sin skrytevideo.

Til tross for massivt Vestli-press de siste minuttene kunne likevel Rommen juble for årets første trepoenger.

- Vi forjente denne seieren. Vi vil mest, og vi nektet å gi oss. Det er utrolig deilig å vinne disse oppgjørene. Det er her du får påminnelse på hvor gøy det er med fotball. Det skal også sies at det var gøy å slå Vestli på Jesperud, humrer Rommens Espen Myrbakken. Han velger også å skryte litt av rivalene.

- Rammen rundt kampen var fantastisk fin. Der skal de ha honnør. Det var meget hyggelig, sier han.

Undervurderte Rommen?

Vestli-trener Knut Hebæk satt igjen med et resultat han ikke hadde trodd på forhånd.

- Jeg forventet at vi skulle være bedre, og jeg forventet at vi skulle ta Rommen relativt greit.

- Vi var for lite aggressive, og vi var feige. Vi skulle gått hardere til verks. Det er klart jeg er skuffet, men slik ble kampen, sier han.

- Fortjent?

- Vi burde ha avgjort dette selv med å score flere mål. Dessuten burde vi holdt nullen, svarer han kryptiskt.

Fotball, 3. divisjon, avd. 3:

Vestli - Rommen 2-3 (2-1)

Jesperudjordet

Tilskuere: ca. 80

Dommer: Pål Riiser Berg

Gule kort: Marius Andresen (Vestli).

Mål for Vestli: Marius Andresen, Rolf Syversen.

Mål for Rommen: Dennis Erdogan, Abel Teckle, Ali Abounouar.

Vestlis lag (4-3-3): Kenneth Løwe, Marius Kjølhamar, Hussein Bougato, Yilmaz Kececi (Yngve Sandøy fra 65.), Øyvind Berre, Ali Zahir, Hassan Bougato (Mats Nygaard fra 78.), Preben Kjølhamar, Robin Isaksen, Rolf Syversen, Marius Andresen.

Rommens lag (4-4-2): Espen Myrbakken, Ferhat Ermann, Tony Avolio, Rune Gulbrandsen (Håvard Nilsen fra 16.), Arne Jensen, Dennis Erdogan, Abel Teckle, Kenneth Arvlund, Ibrahim Mahnin, Ali Abounouar (Serdjan Dmitrasinovic fra 85.) , Idris Aydin (Emre Uymaz fra 78.).

Stjernene:

  • ** Robin Isaksen (Vestli),

 Kenneth Arvlund (Rommen)

  • * Marius Kjølhamar

 (Vestli), Ferhat Ermann

 (Rommen)

  • Ali Zahir (Vestli), Ali Abounouar (Rommen).

 

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE