ANNONSE

Fikk treningstips av Therese Johaug

Fikk treningstips av Therese Johaug

 

Cassandra Brown (12), Yai Seesay (12) og Malin Bakke Solheim (12) fikk treningstips og råd av selveste Therese Johaug da skieliten besøkte Tiurleiken skole.

Skieliten, med Johaug i spissen, tok turen til Romsås for å ha trening, gi råd og holde foredrag for elevene. Det synes Cassandra, Yai og Malin er veldig bra. De ønsker seg nemlig mer gym.

- Vi har hatt det veldig gøy og fått gode råd om trening. Vi har jo bare en time gym, og det hadde vært fint med to, forteller Cassandra.

- Ja, det er fint å trene slik at man få ut energien og kan sitte i ro i klasserommet etterpå, legger Yai til.

Tiurleiken skole har blitt trukket ut som en av de 18 stopp skieliten skal ha fra mai til juli. Turneen heter "Kunnskapsturneen" og er i regi av Norges Skiforbund. Målet er å formidle kunnskap om trening, motivasjon, og kosthold.

Les mer om skielitens besøk på Romsås i Akers Avis Groruddalens utgave onsdag 23. mai.

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
ANNONSE