Fikk treningstips av Therese Johaug

Fikk treningstips av Therese Johaug

 

Cassandra Brown (12), Yai Seesay (12) og Malin Bakke Solheim (12) fikk treningstips og råd av selveste Therese Johaug da skieliten besøkte Tiurleiken skole.

Skieliten, med Johaug i spissen, tok turen til Romsås for å ha trening, gi råd og holde foredrag for elevene. Det synes Cassandra, Yai og Malin er veldig bra. De ønsker seg nemlig mer gym.

- Vi har hatt det veldig gøy og fått gode råd om trening. Vi har jo bare en time gym, og det hadde vært fint med to, forteller Cassandra.

- Ja, det er fint å trene slik at man få ut energien og kan sitte i ro i klasserommet etterpå, legger Yai til.

Tiurleiken skole har blitt trukket ut som en av de 18 stopp skieliten skal ha fra mai til juli. Turneen heter "Kunnskapsturneen" og er i regi av Norges Skiforbund. Målet er å formidle kunnskap om trening, motivasjon, og kosthold.

Les mer om skielitens besøk på Romsås i Akers Avis Groruddalens utgave onsdag 23. mai.

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde.

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.