Fire kamper, fire poeng

Fire kamper, fire poeng

 

GBK ledet mot KIL/Hemne, men det endte med uavgjort. Baklengsmålene kom som vanlig på dødball.

Skrevet av:

GBK og Lamin Bojang tok ledelsen borte mot KIL/Hemne på lørdag, og den til pause før hjemmelaget slo tilbake to ganger etter pause. Christopher Perez scoret så målet som sikret GBK-poeng. Det er mye positivt å ta med seg fra kampen i følge kaptein Kristian Høvring.

- Ettersom kampen utviklet seg er jeg fornøyd med et poeng, sier han.

GBKs to baklengsmål kom på sedvanlig vis på dødball.

- Vi er fremdeles litt urutinerte på det området. Vi slipper omtrent bare inn på dødballer, og sånn sett er det positivt å se at det er vanskelig å score spillermål på oss.

- Vi klarte ikke å videreføre spillet vårt i andreomgang. KIL/Hemne sto høyt og pressa oss bakover. Gutta skal likvel ha for innsatsen. Vi gir oss aldri, og det var flott vi kom tilbake, sier Høvring.

- Når slutter dere å slippe inn på dødballer?

- Vi må trene på det, så kommer det tilslutt, men jeg er positiv til det offensive nå. Etter seieren mot Strindheim ble vi tryggere på vårt eget spill.

- Det er ikke så mye som skiller oss fra de beste i avdelingen, men det er heller ikke så mye som skiller oss fra de dårligste når vi ikke får det til, sier han.

- Hvordan ser du på starten dere har fått?

- En godkjent start.Vi blir bedre og bedre for hver kamp, og det er positivt å se, sier han.

Fotball, 2. div., avd. 2:

KIL/Hemne - GBK 2-2 (0-1)

Ånesøyan kunstgress

Tilskuere:

Gule kort:Madjid Ghaderi Babei, Flamur Loku, Ivar André Anderssen, Rune Brekke.

Mål for GBK: Lamin Bojang, Christopher Perez.

GBKs lag (4-4-1-1):Mashod Fazal, Kristian Høvring, Rune Brekke, Ivar André Anderssen, Mohammed Saleban (Christopher Perez fra 64.), Madjid Ghaderi Babei, Jan Eric Gløpstad (Formose Pape Mendy fra 74), Abdi Abbdullhai, Flamur Loku (Farhad Abdulgani fra 74.), Faisal Ahmed, Lamin Bojang.

Stjernene:

  • ** Madjid Ghaderi Babei
  • *   Abdi Abdullhai
  •      Kristian Høvring

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!