Fire kamper, fire poeng

Fire kamper, fire poeng

 

GBK ledet mot KIL/Hemne, men det endte med uavgjort. Baklengsmålene kom som vanlig på dødball.

GBK og Lamin Bojang tok ledelsen borte mot KIL/Hemne på lørdag, og den til pause før hjemmelaget slo tilbake to ganger etter pause. Christopher Perez scoret så målet som sikret GBK-poeng. Det er mye positivt å ta med seg fra kampen i følge kaptein Kristian Høvring.

- Ettersom kampen utviklet seg er jeg fornøyd med et poeng, sier han.

GBKs to baklengsmål kom på sedvanlig vis på dødball.

- Vi er fremdeles litt urutinerte på det området. Vi slipper omtrent bare inn på dødballer, og sånn sett er det positivt å se at det er vanskelig å score spillermål på oss.

- Vi klarte ikke å videreføre spillet vårt i andreomgang. KIL/Hemne sto høyt og pressa oss bakover. Gutta skal likvel ha for innsatsen. Vi gir oss aldri, og det var flott vi kom tilbake, sier Høvring.

- Når slutter dere å slippe inn på dødballer?

- Vi må trene på det, så kommer det tilslutt, men jeg er positiv til det offensive nå. Etter seieren mot Strindheim ble vi tryggere på vårt eget spill.

- Det er ikke så mye som skiller oss fra de beste i avdelingen, men det er heller ikke så mye som skiller oss fra de dårligste når vi ikke får det til, sier han.

- Hvordan ser du på starten dere har fått?

- En godkjent start.Vi blir bedre og bedre for hver kamp, og det er positivt å se, sier han.

Fotball, 2. div., avd. 2:

KIL/Hemne - GBK 2-2 (0-1)

Ånesøyan kunstgress

Tilskuere:

Gule kort:Madjid Ghaderi Babei, Flamur Loku, Ivar André Anderssen, Rune Brekke.

Mål for GBK: Lamin Bojang, Christopher Perez.

GBKs lag (4-4-1-1):Mashod Fazal, Kristian Høvring, Rune Brekke, Ivar André Anderssen, Mohammed Saleban (Christopher Perez fra 64.), Madjid Ghaderi Babei, Jan Eric Gløpstad (Formose Pape Mendy fra 74), Abdi Abbdullhai, Flamur Loku (Farhad Abdulgani fra 74.), Faisal Ahmed, Lamin Bojang.

Stjernene:

  • ** Madjid Ghaderi Babei
  • *   Abdi Abdullhai
  •      Kristian Høvring

 

Siste nytt i Sport

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

 
Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Grorud går for gull!

Etter omleggingen av seriesystemet er konkurransen i PostNord-ligaen hardere enn noensinne. Det skremmer imidlertid ikke Groruds fotballherrer. De er klare i sin tale og går for gull og opprykk til OBOS-ligaen.