Fire kamper, fire poeng

Fire kamper, fire poeng

 

GBK ledet mot KIL/Hemne, men det endte med uavgjort. Baklengsmålene kom som vanlig på dødball.

Skrevet av:

GBK og Lamin Bojang tok ledelsen borte mot KIL/Hemne på lørdag, og den til pause før hjemmelaget slo tilbake to ganger etter pause. Christopher Perez scoret så målet som sikret GBK-poeng. Det er mye positivt å ta med seg fra kampen i følge kaptein Kristian Høvring.

- Ettersom kampen utviklet seg er jeg fornøyd med et poeng, sier han.

GBKs to baklengsmål kom på sedvanlig vis på dødball.

- Vi er fremdeles litt urutinerte på det området. Vi slipper omtrent bare inn på dødballer, og sånn sett er det positivt å se at det er vanskelig å score spillermål på oss.

- Vi klarte ikke å videreføre spillet vårt i andreomgang. KIL/Hemne sto høyt og pressa oss bakover. Gutta skal likvel ha for innsatsen. Vi gir oss aldri, og det var flott vi kom tilbake, sier Høvring.

- Når slutter dere å slippe inn på dødballer?

- Vi må trene på det, så kommer det tilslutt, men jeg er positiv til det offensive nå. Etter seieren mot Strindheim ble vi tryggere på vårt eget spill.

- Det er ikke så mye som skiller oss fra de beste i avdelingen, men det er heller ikke så mye som skiller oss fra de dårligste når vi ikke får det til, sier han.

- Hvordan ser du på starten dere har fått?

- En godkjent start.Vi blir bedre og bedre for hver kamp, og det er positivt å se, sier han.

Fotball, 2. div., avd. 2:

KIL/Hemne - GBK 2-2 (0-1)

Ånesøyan kunstgress

Tilskuere:

Gule kort:Madjid Ghaderi Babei, Flamur Loku, Ivar André Anderssen, Rune Brekke.

Mål for GBK: Lamin Bojang, Christopher Perez.

GBKs lag (4-4-1-1):Mashod Fazal, Kristian Høvring, Rune Brekke, Ivar André Anderssen, Mohammed Saleban (Christopher Perez fra 64.), Madjid Ghaderi Babei, Jan Eric Gløpstad (Formose Pape Mendy fra 74), Abdi Abbdullhai, Flamur Loku (Farhad Abdulgani fra 74.), Faisal Ahmed, Lamin Bojang.

Stjernene:

  • ** Madjid Ghaderi Babei
  • *   Abdi Abdullhai
  •      Kristian Høvring

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!