Fire kamper, fire poeng

Fire kamper, fire poeng

 

GBK ledet mot KIL/Hemne, men det endte med uavgjort. Baklengsmålene kom som vanlig på dødball.

Skrevet av:

GBK og Lamin Bojang tok ledelsen borte mot KIL/Hemne på lørdag, og den til pause før hjemmelaget slo tilbake to ganger etter pause. Christopher Perez scoret så målet som sikret GBK-poeng. Det er mye positivt å ta med seg fra kampen i følge kaptein Kristian Høvring.

- Ettersom kampen utviklet seg er jeg fornøyd med et poeng, sier han.

GBKs to baklengsmål kom på sedvanlig vis på dødball.

- Vi er fremdeles litt urutinerte på det området. Vi slipper omtrent bare inn på dødballer, og sånn sett er det positivt å se at det er vanskelig å score spillermål på oss.

- Vi klarte ikke å videreføre spillet vårt i andreomgang. KIL/Hemne sto høyt og pressa oss bakover. Gutta skal likvel ha for innsatsen. Vi gir oss aldri, og det var flott vi kom tilbake, sier Høvring.

- Når slutter dere å slippe inn på dødballer?

- Vi må trene på det, så kommer det tilslutt, men jeg er positiv til det offensive nå. Etter seieren mot Strindheim ble vi tryggere på vårt eget spill.

- Det er ikke så mye som skiller oss fra de beste i avdelingen, men det er heller ikke så mye som skiller oss fra de dårligste når vi ikke får det til, sier han.

- Hvordan ser du på starten dere har fått?

- En godkjent start.Vi blir bedre og bedre for hver kamp, og det er positivt å se, sier han.

Fotball, 2. div., avd. 2:

KIL/Hemne - GBK 2-2 (0-1)

Ånesøyan kunstgress

Tilskuere:

Gule kort:Madjid Ghaderi Babei, Flamur Loku, Ivar André Anderssen, Rune Brekke.

Mål for GBK: Lamin Bojang, Christopher Perez.

GBKs lag (4-4-1-1):Mashod Fazal, Kristian Høvring, Rune Brekke, Ivar André Anderssen, Mohammed Saleban (Christopher Perez fra 64.), Madjid Ghaderi Babei, Jan Eric Gløpstad (Formose Pape Mendy fra 74), Abdi Abbdullhai, Flamur Loku (Farhad Abdulgani fra 74.), Faisal Ahmed, Lamin Bojang.

Stjernene:

 • ** Madjid Ghaderi Babei
 • *   Abdi Abdullhai
 •      Kristian Høvring

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

 • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

 • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

 • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

 • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

 • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

 • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

 • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

 • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!