Forsvinner kapteinen?

Forsvinner kapteinen?

 

Sveivas Lars Harald Eide er nå i tenkeboksen om fremtiden sin i klubben. Fjerdingby har kommet på banen, og Sveiva kan komme til å miste kapteinen sin.

Skrevet av:

For øyeblikket sitter  Sveivas kaptein Lars Harald Eide på gjerdet og vuderer hvor innebandyfremtiden hans ligger til neste sesong. Han står uten kontrakt, men sitter med kontraktsforslag både fra Sveiva og Fjerdingby. Selv ville han ikke gi noen hint om hvor det bærer hen.

- Det vet jeg fortsatt ikke. Jeg har ingen kontrakt, så sånn sett er jeg en fri mann, men jeg har fått et spennende tilbud fra Fjerdingby, og jeg må vurdere hva det blir til, sier han til Akers Avis Groruddalen.

- Hva er så spennende med Fjerdingby sitt forslag?

- Det er det sportslige tilbudet de har gitt som er spennende, og for meg ser det veldig bra ut. I Sveiva vet jeg hva jeg har. Jeg vet at det er bra der, og det er et fantastisk miljø. Derfor må jeg tenke meg om litt før jeg bestemmer meg hvor jeg går. Neste sesong er VM-sesong også. Da kan det kan være fristende å prøve noe nytt, men foreløpig vet jeg ikke mer enn deg, sier han.

- Når bestemmer du deg?

- Det er heller ikke lett å svare på. I en sånn prosess må man ta seg god tid. Jeg har hatt fem gode år i Sveiva, og derfor må jeg tenke grundig igjennom dette, sier han.

- Hva tror du Sveiverne sier hvis du stikker?

- Hehe, det får du nesten spørre de om, men jeg kan jo si det slik at Andreas Sletten er en drøm å spille med, men et hat å spille imot, sier han.

Håper Eide blir

I Sveiva har de fått med seg ryktene, og håper selvfølgelig kapteinen velger å bli værende i Stovnerhallen.

- Joda, jeg har hørt ryktene og har selvfølgelig pratet med Lars Harald om dette. Sist gang jeg pratet med ham var det ikke gitt at han skulle dra. Fra vårt ståsted ønsker vi selvfølgelig en så god og viktig spiller på laget med videre. Vi håper at han velger å bli værende her i Sveiva, sier Morten Isnes som er leder for Sveiva innebandy.

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!