Forsvinner kapteinen?

Forsvinner kapteinen?

 

Sveivas Lars Harald Eide er nå i tenkeboksen om fremtiden sin i klubben. Fjerdingby har kommet på banen, og Sveiva kan komme til å miste kapteinen sin.

For øyeblikket sitter  Sveivas kaptein Lars Harald Eide på gjerdet og vuderer hvor innebandyfremtiden hans ligger til neste sesong. Han står uten kontrakt, men sitter med kontraktsforslag både fra Sveiva og Fjerdingby. Selv ville han ikke gi noen hint om hvor det bærer hen.

- Det vet jeg fortsatt ikke. Jeg har ingen kontrakt, så sånn sett er jeg en fri mann, men jeg har fått et spennende tilbud fra Fjerdingby, og jeg må vurdere hva det blir til, sier han til Akers Avis Groruddalen.

- Hva er så spennende med Fjerdingby sitt forslag?

- Det er det sportslige tilbudet de har gitt som er spennende, og for meg ser det veldig bra ut. I Sveiva vet jeg hva jeg har. Jeg vet at det er bra der, og det er et fantastisk miljø. Derfor må jeg tenke meg om litt før jeg bestemmer meg hvor jeg går. Neste sesong er VM-sesong også. Da kan det kan være fristende å prøve noe nytt, men foreløpig vet jeg ikke mer enn deg, sier han.

- Når bestemmer du deg?

- Det er heller ikke lett å svare på. I en sånn prosess må man ta seg god tid. Jeg har hatt fem gode år i Sveiva, og derfor må jeg tenke grundig igjennom dette, sier han.

- Hva tror du Sveiverne sier hvis du stikker?

- Hehe, det får du nesten spørre de om, men jeg kan jo si det slik at Andreas Sletten er en drøm å spille med, men et hat å spille imot, sier han.

Håper Eide blir

I Sveiva har de fått med seg ryktene, og håper selvfølgelig kapteinen velger å bli værende i Stovnerhallen.

- Joda, jeg har hørt ryktene og har selvfølgelig pratet med Lars Harald om dette. Sist gang jeg pratet med ham var det ikke gitt at han skulle dra. Fra vårt ståsted ønsker vi selvfølgelig en så god og viktig spiller på laget med videre. Vi håper at han velger å bli værende her i Sveiva, sier Morten Isnes som er leder for Sveiva innebandy.

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.