Forsvinner kapteinen?

Forsvinner kapteinen?

 

Sveivas Lars Harald Eide er nå i tenkeboksen om fremtiden sin i klubben. Fjerdingby har kommet på banen, og Sveiva kan komme til å miste kapteinen sin.

For øyeblikket sitter  Sveivas kaptein Lars Harald Eide på gjerdet og vuderer hvor innebandyfremtiden hans ligger til neste sesong. Han står uten kontrakt, men sitter med kontraktsforslag både fra Sveiva og Fjerdingby. Selv ville han ikke gi noen hint om hvor det bærer hen.

- Det vet jeg fortsatt ikke. Jeg har ingen kontrakt, så sånn sett er jeg en fri mann, men jeg har fått et spennende tilbud fra Fjerdingby, og jeg må vurdere hva det blir til, sier han til Akers Avis Groruddalen.

- Hva er så spennende med Fjerdingby sitt forslag?

- Det er det sportslige tilbudet de har gitt som er spennende, og for meg ser det veldig bra ut. I Sveiva vet jeg hva jeg har. Jeg vet at det er bra der, og det er et fantastisk miljø. Derfor må jeg tenke meg om litt før jeg bestemmer meg hvor jeg går. Neste sesong er VM-sesong også. Da kan det kan være fristende å prøve noe nytt, men foreløpig vet jeg ikke mer enn deg, sier han.

- Når bestemmer du deg?

- Det er heller ikke lett å svare på. I en sånn prosess må man ta seg god tid. Jeg har hatt fem gode år i Sveiva, og derfor må jeg tenke grundig igjennom dette, sier han.

- Hva tror du Sveiverne sier hvis du stikker?

- Hehe, det får du nesten spørre de om, men jeg kan jo si det slik at Andreas Sletten er en drøm å spille med, men et hat å spille imot, sier han.

Håper Eide blir

I Sveiva har de fått med seg ryktene, og håper selvfølgelig kapteinen velger å bli værende i Stovnerhallen.

- Joda, jeg har hørt ryktene og har selvfølgelig pratet med Lars Harald om dette. Sist gang jeg pratet med ham var det ikke gitt at han skulle dra. Fra vårt ståsted ønsker vi selvfølgelig en så god og viktig spiller på laget med videre. Vi håper at han velger å bli værende her i Sveiva, sier Morten Isnes som er leder for Sveiva innebandy.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!