Forsvinner kapteinen?

Forsvinner kapteinen?

 

Sveivas Lars Harald Eide er nå i tenkeboksen om fremtiden sin i klubben. Fjerdingby har kommet på banen, og Sveiva kan komme til å miste kapteinen sin.

Skrevet av:

For øyeblikket sitter  Sveivas kaptein Lars Harald Eide på gjerdet og vuderer hvor innebandyfremtiden hans ligger til neste sesong. Han står uten kontrakt, men sitter med kontraktsforslag både fra Sveiva og Fjerdingby. Selv ville han ikke gi noen hint om hvor det bærer hen.

- Det vet jeg fortsatt ikke. Jeg har ingen kontrakt, så sånn sett er jeg en fri mann, men jeg har fått et spennende tilbud fra Fjerdingby, og jeg må vurdere hva det blir til, sier han til Akers Avis Groruddalen.

- Hva er så spennende med Fjerdingby sitt forslag?

- Det er det sportslige tilbudet de har gitt som er spennende, og for meg ser det veldig bra ut. I Sveiva vet jeg hva jeg har. Jeg vet at det er bra der, og det er et fantastisk miljø. Derfor må jeg tenke meg om litt før jeg bestemmer meg hvor jeg går. Neste sesong er VM-sesong også. Da kan det kan være fristende å prøve noe nytt, men foreløpig vet jeg ikke mer enn deg, sier han.

- Når bestemmer du deg?

- Det er heller ikke lett å svare på. I en sånn prosess må man ta seg god tid. Jeg har hatt fem gode år i Sveiva, og derfor må jeg tenke grundig igjennom dette, sier han.

- Hva tror du Sveiverne sier hvis du stikker?

- Hehe, det får du nesten spørre de om, men jeg kan jo si det slik at Andreas Sletten er en drøm å spille med, men et hat å spille imot, sier han.

Håper Eide blir

I Sveiva har de fått med seg ryktene, og håper selvfølgelig kapteinen velger å bli værende i Stovnerhallen.

- Joda, jeg har hørt ryktene og har selvfølgelig pratet med Lars Harald om dette. Sist gang jeg pratet med ham var det ikke gitt at han skulle dra. Fra vårt ståsted ønsker vi selvfølgelig en så god og viktig spiller på laget med videre. Vi håper at han velger å bli værende her i Sveiva, sier Morten Isnes som er leder for Sveiva innebandy.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!