Forsvinner kapteinen?

Forsvinner kapteinen?

 

Sveivas Lars Harald Eide er nå i tenkeboksen om fremtiden sin i klubben. Fjerdingby har kommet på banen, og Sveiva kan komme til å miste kapteinen sin.

Skrevet av:

For øyeblikket sitter  Sveivas kaptein Lars Harald Eide på gjerdet og vuderer hvor innebandyfremtiden hans ligger til neste sesong. Han står uten kontrakt, men sitter med kontraktsforslag både fra Sveiva og Fjerdingby. Selv ville han ikke gi noen hint om hvor det bærer hen.

- Det vet jeg fortsatt ikke. Jeg har ingen kontrakt, så sånn sett er jeg en fri mann, men jeg har fått et spennende tilbud fra Fjerdingby, og jeg må vurdere hva det blir til, sier han til Akers Avis Groruddalen.

- Hva er så spennende med Fjerdingby sitt forslag?

- Det er det sportslige tilbudet de har gitt som er spennende, og for meg ser det veldig bra ut. I Sveiva vet jeg hva jeg har. Jeg vet at det er bra der, og det er et fantastisk miljø. Derfor må jeg tenke meg om litt før jeg bestemmer meg hvor jeg går. Neste sesong er VM-sesong også. Da kan det kan være fristende å prøve noe nytt, men foreløpig vet jeg ikke mer enn deg, sier han.

- Når bestemmer du deg?

- Det er heller ikke lett å svare på. I en sånn prosess må man ta seg god tid. Jeg har hatt fem gode år i Sveiva, og derfor må jeg tenke grundig igjennom dette, sier han.

- Hva tror du Sveiverne sier hvis du stikker?

- Hehe, det får du nesten spørre de om, men jeg kan jo si det slik at Andreas Sletten er en drøm å spille med, men et hat å spille imot, sier han.

Håper Eide blir

I Sveiva har de fått med seg ryktene, og håper selvfølgelig kapteinen velger å bli værende i Stovnerhallen.

- Joda, jeg har hørt ryktene og har selvfølgelig pratet med Lars Harald om dette. Sist gang jeg pratet med ham var det ikke gitt at han skulle dra. Fra vårt ståsted ønsker vi selvfølgelig en så god og viktig spiller på laget med videre. Vi håper at han velger å bli værende her i Sveiva, sier Morten Isnes som er leder for Sveiva innebandy.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!