Fortjent GBK-tap

For puslete borte mot Kjelsås.

Skrevet av:

GBK startet bortekampen mot Kjelsås på dumt vis. Banen var glatt og sleip, og GBK valgte å spille ball i bakrom som gled unna hver gang. Kjelsås på sin side scoret etter åtte minutter, og doblet ledelsen etter et kvarter. Etter 38 minutter blir Kristian Høvring spilt fri på høyreside og legger inn til Farhad Abdulgani som scorer. I andreomgang var GBK litt bedre. De skjønte at de måtte spille ball på fot. Selv om Kjelsås først gikk opp til 3-1, gikk Abdurashid Ibrahim på et smart løp og fikk chippet ballen over keeperen til en 2-3 redusering. Det hjalp likevel lite da GBK slapp inn et mål til mot slutten. Dermed ble det et tap mot et lag GBK muligens burde tatt poeng mot.

Les mer om alle kampene fra Groruddalen i onsdagsutgaven av Akers Avis Groruddalen.

Kampfakta:

Kjelsås - GBK 4-2 (2-1)

Grefsen kunstgress

Tilskuere: ca 150.

Gule kort: Farhad Abdulgani, Faisal Ahmed, Masood Fazal

Mål for GBK: Farhad Abdulgani, Abdurashid Ibrahim.

GBKs lag (4-4-1-1):Mashood Fazal, Mohammed Saliban (Christopher Perez fra 79.), Lamin Bojang, Rune Brekke, Abdi Abdullhai, Kristian Høvring, Majid Ghaderi Babei (Abdurashid Ibrahim fra 58.), Peter Hovelsrud, Farhad Abdulgani (Jan Erik Gløpstad fra 79.), Pape Mendy Farmose, Faisal Ahmed.

Stjernene:

  • ** Ingen
  • *   Lamin Bojang 
  •      Farhad Abdulgani

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!