Fortjent GBK-tap

For puslete borte mot Kjelsås.

Skrevet av:

GBK startet bortekampen mot Kjelsås på dumt vis. Banen var glatt og sleip, og GBK valgte å spille ball i bakrom som gled unna hver gang. Kjelsås på sin side scoret etter åtte minutter, og doblet ledelsen etter et kvarter. Etter 38 minutter blir Kristian Høvring spilt fri på høyreside og legger inn til Farhad Abdulgani som scorer. I andreomgang var GBK litt bedre. De skjønte at de måtte spille ball på fot. Selv om Kjelsås først gikk opp til 3-1, gikk Abdurashid Ibrahim på et smart løp og fikk chippet ballen over keeperen til en 2-3 redusering. Det hjalp likevel lite da GBK slapp inn et mål til mot slutten. Dermed ble det et tap mot et lag GBK muligens burde tatt poeng mot.

Les mer om alle kampene fra Groruddalen i onsdagsutgaven av Akers Avis Groruddalen.

Kampfakta:

Kjelsås - GBK 4-2 (2-1)

Grefsen kunstgress

Tilskuere: ca 150.

Gule kort: Farhad Abdulgani, Faisal Ahmed, Masood Fazal

Mål for GBK: Farhad Abdulgani, Abdurashid Ibrahim.

GBKs lag (4-4-1-1):Mashood Fazal, Mohammed Saliban (Christopher Perez fra 79.), Lamin Bojang, Rune Brekke, Abdi Abdullhai, Kristian Høvring, Majid Ghaderi Babei (Abdurashid Ibrahim fra 58.), Peter Hovelsrud, Farhad Abdulgani (Jan Erik Gløpstad fra 79.), Pape Mendy Farmose, Faisal Ahmed.

Stjernene:

  • ** Ingen
  • *   Lamin Bojang 
  •      Farhad Abdulgani

 

Siste nytt i Sport

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

 
Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

 
Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!