Fortsetter de i vinnersporet?

Fortsetter de i vinnersporet?

 

Torsdag kveld sikret Furuset seg en ny seier i GET-ligaen. Fortsetter fremgangen i søndagens oppgjør mot Lørenskog?

Furusets ishockeyherrer sikret seg torsdag kveld en finfin 5-2 seier over Stjernen hjemme i Furuset Forum. Formen til spillerne ser endelig ut til å  ha kommet på plass. Ikke minst gjelder dette for lagets keeper, Mikael Vuorio, som sto en kjempekamp med 45 redninger på 47 skudd mot Stjernen. Søndag er det ny kamp igjen, og da håper Furuset supportere at Vuorio igjen vil stenge buret, mens resten av laget scorer fler enn Lørenskog.

Kampen starter klokka 17.00. Les mer om begge kampene i Akers Avis Groruddalen neste uke.

Ishockey, GET-ligaen:

Furuset - Stjernen 5-2 (2-0, 1-2, 1-0):

Furuset Forum. 377 tilskuere

Mål for FIF:Bjørn Gustafsen, Christian Thygesen 2, Marius Mathisrud, Martin W. Ytterstad.

Hoveddommer:Petter Hegle.

Utvisninger:Furuset 8 x 2 min., Stjernen 8 x 2 min.

 

Siste nytt i Sport

Feide over Follo!

Grorud hadde invitert til cupfest hjemme mot Follo, og innfridde til de grader. Med tremålsseier og til tider festfotball overbeviste groruddølene på vei til andre NM-runde. Grorud tok imot Follo til første NM-runde onsdag kveld. Rammen var perfekt, med strålende vårsol og rundt 200 fotballsultne...

– Slapp av, det blir kamp!

Et lite døgn før Grorud IL tar imot Follo til cupkamp, er Grorud kunstgress dekket av sju centimeter klissvåt snø. Grorud-boss Richard Pedersen tar det hele med knusende ro.

 
Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.