Forza Sveiva

Forza Sveiva

 

Sveivas småjenter 93/94 tapte sluttspillkampen mot Bygdø Monolitten. Likevel er de blant de beste lagene i sin alder. Jentene kliner til og ser fram til en mulig revansje i regionsfinalen.

Skrevet av:

SVEIVA SMÅJENTER 93/94: Kaptein Ingrid Ghosh viser stolt fram laget sitt. B.f.v: Anniken Bye, Jenny Gulliksen, Helene Vike, Victoria Lim, Emilie Wangen, Sarah Ødegården, Sofie T. Skånsar, Stine Branting, Maiken Svendsrud og Henriette Langhaug.

Småjentene til Sveiva tok i mot Bygdøy Monolitten for sluttspillkamp i Stovnerhallen på tirsdag. Det gikk ikke helt etter planen, og jentene tapte 3-7.

- Det gikk ikke veldig bra nei. Vi var nervøse. Når det er noe som står litt på spill hender det at vi blir litt stive. Neste gang må vi være lure å legge en plan. Vi har jo slått de andre før i år, sier Erik Wangen som er med laget.

Sluttspillet var mellom de tre beste lagene i serien. I tillegg til Sveiva og Bygdøy Monolitten var også Tunet med. Sveiva har en kamp igjen mot Tunet i sluttspillet, men den er uten betydning.

- Vi kommer på andreplass uansett. Jentene datt litt i kjelleren etter tapet. Det er aldri gøy å tape for Monolitten fordi de er såpass jevngode med oss. Vi skal ha en trening igjen snart, og der får vi sørge for å få opp spiriten. Det var tungt der og da, men vi kommer sterkere tilbake, sier Wangen.

Revansje?

Sveiva skal også ut i regionsfinale den 26. april. Der skal de enten møte Tunet eller det Bygdøy Monolittenlaget som slo de på tirsdag.

- Bli det mot Monolitten skal jeg love revansje. Da skal vi virkelig gi de inn. Etter finalen bærer det også rett til TV-Boden cup i Fredrikstad, sier Wangen.

- Hva kan du si om styrkene til laget ditt?

- Det er mye bra spillere her. Vi har en jevn og fin stall med to lag i serien. Vi har også ferske spillere, men disse har allerede vist stor fremgang. Det er en positiv gjeng som trener hele tre ganger i uka. Er det noen flere jenter i Groruddalen som har lyst til å bli med, er det bare å ta kontakt, sier han.

- Er det noe materiale for damelaget her etter hvert?

- Det er absolutt gode talenter her. Vi har flere kandidater som hvis de fortsetter utviklingen er brukbare for damelaget når alderen tilsier det, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!