Forza Sveiva

Forza Sveiva

 

Sveivas småjenter 93/94 tapte sluttspillkampen mot Bygdø Monolitten. Likevel er de blant de beste lagene i sin alder. Jentene kliner til og ser fram til en mulig revansje i regionsfinalen.

SVEIVA SMÅJENTER 93/94: Kaptein Ingrid Ghosh viser stolt fram laget sitt. B.f.v: Anniken Bye, Jenny Gulliksen, Helene Vike, Victoria Lim, Emilie Wangen, Sarah Ødegården, Sofie T. Skånsar, Stine Branting, Maiken Svendsrud og Henriette Langhaug.

Småjentene til Sveiva tok i mot Bygdøy Monolitten for sluttspillkamp i Stovnerhallen på tirsdag. Det gikk ikke helt etter planen, og jentene tapte 3-7.

- Det gikk ikke veldig bra nei. Vi var nervøse. Når det er noe som står litt på spill hender det at vi blir litt stive. Neste gang må vi være lure å legge en plan. Vi har jo slått de andre før i år, sier Erik Wangen som er med laget.

Sluttspillet var mellom de tre beste lagene i serien. I tillegg til Sveiva og Bygdøy Monolitten var også Tunet med. Sveiva har en kamp igjen mot Tunet i sluttspillet, men den er uten betydning.

- Vi kommer på andreplass uansett. Jentene datt litt i kjelleren etter tapet. Det er aldri gøy å tape for Monolitten fordi de er såpass jevngode med oss. Vi skal ha en trening igjen snart, og der får vi sørge for å få opp spiriten. Det var tungt der og da, men vi kommer sterkere tilbake, sier Wangen.

Revansje?

Sveiva skal også ut i regionsfinale den 26. april. Der skal de enten møte Tunet eller det Bygdøy Monolittenlaget som slo de på tirsdag.

- Bli det mot Monolitten skal jeg love revansje. Da skal vi virkelig gi de inn. Etter finalen bærer det også rett til TV-Boden cup i Fredrikstad, sier Wangen.

- Hva kan du si om styrkene til laget ditt?

- Det er mye bra spillere her. Vi har en jevn og fin stall med to lag i serien. Vi har også ferske spillere, men disse har allerede vist stor fremgang. Det er en positiv gjeng som trener hele tre ganger i uka. Er det noen flere jenter i Groruddalen som har lyst til å bli med, er det bare å ta kontakt, sier han.

- Er det noe materiale for damelaget her etter hvert?

- Det er absolutt gode talenter her. Vi har flere kandidater som hvis de fortsetter utviklingen er brukbare for damelaget når alderen tilsier det, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Full kontroll mot Follo

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

 
Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.