Forza Sveiva

Forza Sveiva

 

Sveivas småjenter 93/94 tapte sluttspillkampen mot Bygdø Monolitten. Likevel er de blant de beste lagene i sin alder. Jentene kliner til og ser fram til en mulig revansje i regionsfinalen.

Skrevet av:

SVEIVA SMÅJENTER 93/94: Kaptein Ingrid Ghosh viser stolt fram laget sitt. B.f.v: Anniken Bye, Jenny Gulliksen, Helene Vike, Victoria Lim, Emilie Wangen, Sarah Ødegården, Sofie T. Skånsar, Stine Branting, Maiken Svendsrud og Henriette Langhaug.

Småjentene til Sveiva tok i mot Bygdøy Monolitten for sluttspillkamp i Stovnerhallen på tirsdag. Det gikk ikke helt etter planen, og jentene tapte 3-7.

- Det gikk ikke veldig bra nei. Vi var nervøse. Når det er noe som står litt på spill hender det at vi blir litt stive. Neste gang må vi være lure å legge en plan. Vi har jo slått de andre før i år, sier Erik Wangen som er med laget.

Sluttspillet var mellom de tre beste lagene i serien. I tillegg til Sveiva og Bygdøy Monolitten var også Tunet med. Sveiva har en kamp igjen mot Tunet i sluttspillet, men den er uten betydning.

- Vi kommer på andreplass uansett. Jentene datt litt i kjelleren etter tapet. Det er aldri gøy å tape for Monolitten fordi de er såpass jevngode med oss. Vi skal ha en trening igjen snart, og der får vi sørge for å få opp spiriten. Det var tungt der og da, men vi kommer sterkere tilbake, sier Wangen.

Revansje?

Sveiva skal også ut i regionsfinale den 26. april. Der skal de enten møte Tunet eller det Bygdøy Monolittenlaget som slo de på tirsdag.

- Bli det mot Monolitten skal jeg love revansje. Da skal vi virkelig gi de inn. Etter finalen bærer det også rett til TV-Boden cup i Fredrikstad, sier Wangen.

- Hva kan du si om styrkene til laget ditt?

- Det er mye bra spillere her. Vi har en jevn og fin stall med to lag i serien. Vi har også ferske spillere, men disse har allerede vist stor fremgang. Det er en positiv gjeng som trener hele tre ganger i uka. Er det noen flere jenter i Groruddalen som har lyst til å bli med, er det bare å ta kontakt, sier han.

- Er det noe materiale for damelaget her etter hvert?

- Det er absolutt gode talenter her. Vi har flere kandidater som hvis de fortsetter utviklingen er brukbare for damelaget når alderen tilsier det, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!