Forza Sveiva

Forza Sveiva

 

Sveivas småjenter 93/94 tapte sluttspillkampen mot Bygdø Monolitten. Likevel er de blant de beste lagene i sin alder. Jentene kliner til og ser fram til en mulig revansje i regionsfinalen.

SVEIVA SMÅJENTER 93/94: Kaptein Ingrid Ghosh viser stolt fram laget sitt. B.f.v: Anniken Bye, Jenny Gulliksen, Helene Vike, Victoria Lim, Emilie Wangen, Sarah Ødegården, Sofie T. Skånsar, Stine Branting, Maiken Svendsrud og Henriette Langhaug.

Småjentene til Sveiva tok i mot Bygdøy Monolitten for sluttspillkamp i Stovnerhallen på tirsdag. Det gikk ikke helt etter planen, og jentene tapte 3-7.

- Det gikk ikke veldig bra nei. Vi var nervøse. Når det er noe som står litt på spill hender det at vi blir litt stive. Neste gang må vi være lure å legge en plan. Vi har jo slått de andre før i år, sier Erik Wangen som er med laget.

Sluttspillet var mellom de tre beste lagene i serien. I tillegg til Sveiva og Bygdøy Monolitten var også Tunet med. Sveiva har en kamp igjen mot Tunet i sluttspillet, men den er uten betydning.

- Vi kommer på andreplass uansett. Jentene datt litt i kjelleren etter tapet. Det er aldri gøy å tape for Monolitten fordi de er såpass jevngode med oss. Vi skal ha en trening igjen snart, og der får vi sørge for å få opp spiriten. Det var tungt der og da, men vi kommer sterkere tilbake, sier Wangen.

Revansje?

Sveiva skal også ut i regionsfinale den 26. april. Der skal de enten møte Tunet eller det Bygdøy Monolittenlaget som slo de på tirsdag.

- Bli det mot Monolitten skal jeg love revansje. Da skal vi virkelig gi de inn. Etter finalen bærer det også rett til TV-Boden cup i Fredrikstad, sier Wangen.

- Hva kan du si om styrkene til laget ditt?

- Det er mye bra spillere her. Vi har en jevn og fin stall med to lag i serien. Vi har også ferske spillere, men disse har allerede vist stor fremgang. Det er en positiv gjeng som trener hele tre ganger i uka. Er det noen flere jenter i Groruddalen som har lyst til å bli med, er det bare å ta kontakt, sier han.

- Er det noe materiale for damelaget her etter hvert?

- Det er absolutt gode talenter her. Vi har flere kandidater som hvis de fortsetter utviklingen er brukbare for damelaget når alderen tilsier det, sier han.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!