Fotballbanen under lupen

Fotballbanen under lupen

 

Arkeologer foretar utgravinger langs «Gullets» langside. Utgravingene har sammenheng med fremtidige planer for Grorud-området og hele idrettsanlegget skal under lupen.

Tekst:

Publisert:

De arkeologiske utgravingene har sammenheng med planene for både utviklingen av Grorud sentrumsområde, Grorudveien 3 og 5 og Grorudparken.

I fjor stoppet arbeidet med en kunstisbane opp på bakgrunn av at det var gjort funn om en bosetting fra 1200-tallet.

Nå skal hele idrettsanlegget på Grorud graves opp bit for bit.

Richard Pedersen i Grorud Idrettslag forteller at idrettslaget har en fin dialog med byantikvaren og forsikrer om at det ikke vil få innvirkning på idrettsaktiviteten og Grorud Cup.

- Vi har lagt opp en plan sammen med byantikvaren. De skal vente til etter 18. oktober med å grave opp idrettsbanene.

- Vet du om det er gjort noen nye funn foreløpig?

- Jeg vet de har fått noen indikasjoner, men det er ikke noe det er gått videre med.

Det kommer en nærmere redegjørelse om utgravingene på Grorud i fredagens avis.

 

Siste nytt i Sport

Vant i Camp Grasrot

Da Norsk Tipping så etter lag og foreninger som ville være med i konkurransen Camp Grasrot, var ikke Taufique Rana fra Grorud Taekwondo klubb sen med å melde seg.

45 år med basketmoro

Ammerud basket inviterer også denne våren til Ammerud Open. Fra 11.-14. mai er det basketglede som står i fokus på Apalløkka, og i år er det faktisk 45 år siden første gang de mørkegrønne inviterte til sin første turnering.

 
Vil fortsette framgangen

Etter flere sesonger i nedrykksumpa fikk endelig Grei Kvinner Elite en opptur med en trygg sjetteplass i fjor. Med samme spillerstamme og gode forsterkninger er planen å fortsette fremgangen i 2017.

Lærer bort selvforsvar - der folk er

Etter 24 år innen økonomi og regnskap, kaster Thomas W. Myhre (45) inn håndkleet. Nå har han startet for seg selv - og da med noe han brenner for - nemlig realistisk selvforsvar.

Grorud går for gull!

Etter omleggingen av seriesystemet er konkurransen i PostNord-ligaen hardere enn noensinne. Det skremmer imidlertid ikke Groruds fotballherrer. De er klare i sin tale og går for gull og opprykk til OBOS-ligaen.