ANNONSE
Klar for svensk fotball

Publisert: - Oppdatert: 21.02.2018 kl 12:37

Fitim Kastrati har signert med Gefle IF i Superettan. Dermed forlater 23-åringen Grorud etter kun én sesong i klubben.

 
Maktdemonstrasjon!

Publisert:

Vestli holdt lekestue i Stovnerhallen da fortapte Skarphedin kom på besøk. Aller mest moro hadde Tormod Skogvoll, som banket inn ubeskjedne 22 mål!

 
Speed leverte på hjemmebane

Publisert:

Sportsklubben Speed vartet opp med svømmefest i Nordtvet bad da de arrangerte årsklassemønstring for landsdel øst denne helgen.

 
Knall og fall for Allan

Publisert:

Allan Dahl Johansson fikk ikke den OL-debuten man kunne drømme om. Allerede i andre sving var Pyeongchang-eventyret over for Tveita-gutten.

 
Ellingsruds første landslagsspiller

Publisert:

I 2010 scoret Veronika Kastrati det aller første målet i den nye Ellingsrudhallen. Nå blir hun historisk igjen. Som første håndballspiller fra Ellingsrud tar Kastrati steget opp til landslagsspill. Hun er nemlig tatt med i troppen til Kosovo U20 som skal møte Serbia, Slovakia og Norge i VM-kvalifise...

 
Kan Allan sjokkere igjen?

Publisert: - Oppdatert: 09.02.2018 kl 10:19

Tveita-løperen Allan Dahl Johansson er Groruddalens eneste individuelle utøver i Sør-Korea. Med vinterens resultater i mente, skal man ikke se bort fra at Allan kan sjokkere verdenseliten nok en gang.

 
Ida går til LSK

Publisert:

Etter at Lene Lauve valgte å gå til FL Fart etter forrige sesong, trengte LSK Kvinner en ny spiller i keeperteamet. Valget falt på Grei KEs Ida Norstrøm.

 
Frivillighet sørget for folkefest i Kollen

Publisert: - Oppdatert: 25.01.2018 kl 20:10

I 33 år har Høybråten og Stovners langrennsgruppe lagd skifest på nyåret. Årets utgave av Oslo skifestival var intet uttak.

 
 
Nedtur i Russland

Publisert:

Stig-André «Stigga» Berge fikk det tøft i Poddubney-turneringen.

 
- Viktig å være best i byen

Publisert:

Hasle/Løren rundet av byderbyene i hockeyens 1. divisjon med en tredjeperiode for evigheten. Og den var viktig, for det ligger mye prestisje i å være divisjonens beste Oslo-lag.

 
«Stigga» til topps i Finland

Publisert:

I fjor valgte Stig-André «Stigga» Berge å prioritere trening fremfor konkurransen. I helgen var han tilbake igjen under den finske Herman Kare-turneringen i Kouvalo, og der viste Norges beste bryter at han har lært en ting eller to gjennom fjorårets trening...

 
BYM slukket lyset

Publisert: - Oppdatert: 16.01.2018 kl 20:30

Det er fremdeles full krig mellom Grorud IL og Bymiljøetaten etter at Grorud IL nektet å følge vedtaket om stopp i vinterdrift av fotballbanen og anmeldte kommunen. Nå har etaten svart med å slukke lyset på idrettsfeltet.

 
Status quo

Publisert:

Vestli-herrene fortsatte der de slapp før juleferien. Borte mot LFH09 scoret de ett mål i løpet av kampens siste 18 minutter. Da blir det vanskelig å vinne håndballkamper...

 
Svarer med sivil ulydighet og politianmeldelse

Publisert: - Oppdatert: 11.01.2018 kl 20:32

Bymiljøetaten nekter Grorud IL å drive vinterdrift på fotballbanen. Det får klubben og hovedleder Richard Pedersen til å frese. Han nekter å imøtegå kravet, og svarer med å anmelde hele etaten.

 
Vakkert og stemningsfullt i Rødtvet kirke

Publisert:

Rune Vidar Lauritzen hadde med seg sterke musikalske krefter da han nok en gang leverte en fremragende adventkonsert i Rødtvet kirke.

 
Bjartes supersesong

Publisert:

2017 har vært et drømmeår for Vestli-mannen Bjarte Myrhol, med VM-sølv, cupgull og kåring som verdens beste linjespiller. I dette intervjuet setter håndballstjernen ord på alle oppturene og litt til.

 
Jakter på nye rekorder

Publisert:

Å sette to verdensrekorder på under en uke burde være nok til å slå seg på brystet og være litt fornøyd med seg selv. Det gjelder imidlertid ikke for skøytetalentet Allan Dahl Johansson fra Tveita. Han er allerede i gang med jakta på flere...

 
Vestli tar ferie under streken

Publisert:

Det vil seg ikke for Vestlis skadeplagede håndballherrer. Søndag gikk de på et nytt tap da de reiste til Hedmarks dype skoger og møtte Elverum 2. Nå tar de juleferie under nedrykksstreken.

 
«Opptur» for Grei

Publisert:

Nei det ble ingen seier over Tunet denne gangen heller, men søndag ble det «bare» 6-16 tap i Apalløkkahallen.

 
Førjulstradisjon i Haugerudhallen

Publisert: - Oppdatert: 18.12.2017 kl 21:16

Det var mange gode prestasjoner da Haugerud badminton arrangerte sin tradisjonsrike desemberturnering på hjemmebane.

 
Tar ferie med god samvittighet

Publisert:

Høybråtens basketdamer imponerer videre. Da Gimle gjestet Furuset idrettshall i helgen ble groruddølene flere hakk for store. Nå kan Høybråten-damene ta juleferie med god samvittighet - som et topplag i Kvinneligaen.

 
Felles kamp for nye skoler og idrettsanlegg

Publisert: - Oppdatert: 12.12.2017 kl 21:19

Nærmiljøet på Haugerud og Trosterud er lei av å vente. Nå drar de i gang en politisk kampanje for å få fortgang i planene om nye skoler og idrettsanlegg.

 
Storløpsdag på Bjerke

Publisert:

Lørdag blir det storløpsdag med førjuls V75 på Bjerkebanen.

 
Høybråtens basketdamer er tilbake!

Publisert:

Etter flere år i sumpa er Høybråten basket tilbake i toppsjiktet av norsk kvinnebasket. Det fikk regjerende serie- og norgesmester Ullern kjenne på søndag kveld.

 
Medaljedryss til dalen i NM

Publisert:

Klubbene fra Groruddalen gjorde det godt i taekwondo-NM på Jessheim forrige uke med flere utøvere på medaljelisten.

 
ANNONSE