ANNONSE

Lekte seg i Grorud idrettspark:

Full kontroll mot Follo

Full kontroll mot Follo

GOD DAG PÅ JOBBEN: Moa Mahnin og Grorud hadde en solid oppvisning mot Follo på lørdag. FOTO: Ørjan Brage

Follo har vært i siget de siste kampene, men i Grorud idrettspark ble de for smågutter å regne. De gulkledde fra Groruddalen gjorde stort sett som de ville og tok hjem en enkel seier.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.05.2017 kl 15:22

– Jeg vet ikke helt om vi kan kalle det lekestue, men vi vant i hvert fall veldig komfortabelt. Det er alltid deilig, sier Grorud-kaptein Morten-André Slorby.

Grorud roet det litt ned fra starten av oppgjøret og lot Follo få leke litt med ballen. Det var helt i orden i og med at gjestene ikke klarte å skape noe nevneverdig med den. Fisnik Kastratis scoring etter 15 minutter ga groruddølene akkurat det de trengte inn til pausen, og da Kevin Mankowitz la på til 2-0 rett etter hvilen var det meste egentlig avgjort. Innbytter Zirak Ahmed fikk likevel æren av å fastsette sluttresultatet til 3-0 etter 78 minutter.

Foran Skeid

Med seieren spratt også Grorud forbi Skeid på tabellen. Nå ligger de på tredjeplass i PostNord-ligaen, avd. 1 med 15 poeng på sine første syv kamper. Alta har andreplassen på bedre målforskjell, mens HamKam troner øverst med 19 poeng på sine syv kamper.

– Det gjorde absolutt ingenting at vi spratt forbi Skeid på tabellen. Vi er i god form om dagen, og det håper vi fortsetter, sier Morten-André Slorby.

Mer om lørdagens oppgjør og veien videre for Groruds fotballherrer leser du i avisens papirutgave på onsdag. Du kan også lese saken i vår E-avis fra samme dag.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Pur fotballglede!

Forrige uke var Grorud kunstgress åsted for årets mest konsentrerte samling fotballglede, da over 300 barnehagebarn fra bydelen fylte banen til randen. Klissvåte og superblide, fotball er moro!

ANNONSE
Reddet uavgjort mot Alta

Grorud så lenge ut til å styre mot tap hjemme mot Alta, men da er det godt å ha flere blad Kastrati i stallen!

 
Skremte vettet av Urædd

Grei Kvinner Elite har slitt så langt i sesongen, men da Urædd kom på cup-besøk fremsto Groruddalens beste fotballdamer plutselig som et helt nytt lag.

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
ANNONSE