Full kontroll

Full kontroll

 

Hasle/Løren knuste Frisk Askers andrelag 7-2 i en kamp der de var fullstendig overlegne. Jim Mart­hinsen gleder seg over at flere spillere sto fram og bidro.

Skrevet av:

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}@font-face {

font-family: "Cambria";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }


 

Brødrene Christian og Fredrik Thinn har stjålet de fleste overskriftene etter å ha bøttet inn mål så langt denne sesongen. Jim Marthinsen har vært bekymret over at ikke flere rekker har markert seg. 

Mot Frisk Asker 2 viste rekka med Peter Andersen, Ronny Jansson og Stian Granli seg fram og sto for fire av målene.

- Det er veldig viktig at flere bidrar og spesielt i de store kampene må vi ha tre rekker som fungerer, sier Marthinsen.

Hasle/Løren hadde god kontroll fra start til mål. I første periode dominerte laget fullstendig, men kun Stian Granli evnet å sette pucken i mål. I andre periode scoret Hasle/Løren fire kjappe mål og avgjorde kampen som til slutt endte 7-2.

Litt irriterende

- Vi leverer en veldig bra match og har god kontroll, sier «Jimmer'n».

På stillingen 7-0 valgte  han å ta ut keeper Magnus Færøy for å la andrekeeper Dennis Haanshuus slippe til.

- Da er det veldig irriterende at vi slipper oss ned og at han får to baklengsmål i sekken. Det er veldig unødvendig. Vi er avhengige av å ha to keepere med selvtillit, sier han.

Status i troppen er at så og si alle er skadefri. Christian Sørensen blir borte til over jul, men utover det er hele mannskapet friskmeldt. 

- Vi har tre-fire veldig gode løperrekker på gang som alle kan gjøre en god jobb. Får vi i gang alle blir det vanskelig å stoppe oss, mener Marthinsen. 

Snart pause

Han synes det er spesielt gledelig å se at Peter Andersen begynner å finne seg til rette etter at han nylig kom fra Tønsberg.

- Han er stor og tung samtidig har han et godt blikk som hjelper medspillerne. Han kan bli viktig fremover, sier «Jimmer'n».

På lørdag tar Hasle/Løren i mot Lørenskog 2 hjemme.

- Det skal være to poeng, sier han.

Etter det venter et landslagsopphold på halvannen uke før Hasle/Løren setter kurs mot Tønsberg for å spille toppkamp mot laget som ligger foran dem på tabellen. 

- Det blir viktig å slå Lørenskog slik at vi får en god inngang mot treningsperioden som skal brukes godt. Vi skal være godt forberedt når vi reiser opp til Tønsberg. Det er kampen «alle» snakker om, sier Marthinsen.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Frisk Asker 2 - Hasle/Løren 2-7 (0-1, 0-4, 2-3)

Askerhallen

Tilskuere: ca. 150

Dommer: Lars Olav Gaden

Mål for HL: Stian Granli 2, Patrick Lund Nilsen, Peter Andersen, Fredrik Thinn, Christian Thinn og Glenn Stian Eliesen.

Utvisninger:

Frisk Asker 4x2 minutter, 

Hasle/Løren 4x2 min..

Skudd: 20-39

 

 

 

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!