Full kontroll

Full kontroll

 

Hasle/Løren knuste Frisk Askers andrelag 7-2 i en kamp der de var fullstendig overlegne. Jim Mart­hinsen gleder seg over at flere spillere sto fram og bidro.

Skrevet av:

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}@font-face {

font-family: "Cambria";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

 

Brødrene Christian og Fredrik Thinn har stjålet de fleste overskriftene etter å ha bøttet inn mål så langt denne sesongen. Jim Marthinsen har vært bekymret over at ikke flere rekker har markert seg. 

Mot Frisk Asker 2 viste rekka med Peter Andersen, Ronny Jansson og Stian Granli seg fram og sto for fire av målene.

- Det er veldig viktig at flere bidrar og spesielt i de store kampene må vi ha tre rekker som fungerer, sier Marthinsen.

Hasle/Løren hadde god kontroll fra start til mål. I første periode dominerte laget fullstendig, men kun Stian Granli evnet å sette pucken i mål. I andre periode scoret Hasle/Løren fire kjappe mål og avgjorde kampen som til slutt endte 7-2.

Litt irriterende

- Vi leverer en veldig bra match og har god kontroll, sier «Jimmer'n».

På stillingen 7-0 valgte  han å ta ut keeper Magnus Færøy for å la andrekeeper Dennis Haanshuus slippe til.

- Da er det veldig irriterende at vi slipper oss ned og at han får to baklengsmål i sekken. Det er veldig unødvendig. Vi er avhengige av å ha to keepere med selvtillit, sier han.

Status i troppen er at så og si alle er skadefri. Christian Sørensen blir borte til over jul, men utover det er hele mannskapet friskmeldt. 

- Vi har tre-fire veldig gode løperrekker på gang som alle kan gjøre en god jobb. Får vi i gang alle blir det vanskelig å stoppe oss, mener Marthinsen. 

Snart pause

Han synes det er spesielt gledelig å se at Peter Andersen begynner å finne seg til rette etter at han nylig kom fra Tønsberg.

- Han er stor og tung samtidig har han et godt blikk som hjelper medspillerne. Han kan bli viktig fremover, sier «Jimmer'n».

På lørdag tar Hasle/Løren i mot Lørenskog 2 hjemme.

- Det skal være to poeng, sier han.

Etter det venter et landslagsopphold på halvannen uke før Hasle/Løren setter kurs mot Tønsberg for å spille toppkamp mot laget som ligger foran dem på tabellen. 

- Det blir viktig å slå Lørenskog slik at vi får en god inngang mot treningsperioden som skal brukes godt. Vi skal være godt forberedt når vi reiser opp til Tønsberg. Det er kampen «alle» snakker om, sier Marthinsen.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Frisk Asker 2 - Hasle/Løren 2-7 (0-1, 0-4, 2-3)

Askerhallen

Tilskuere: ca. 150

Dommer: Lars Olav Gaden

Mål for HL: Stian Granli 2, Patrick Lund Nilsen, Peter Andersen, Fredrik Thinn, Christian Thinn og Glenn Stian Eliesen.

Utvisninger:

Frisk Asker 4x2 minutter, 

Hasle/Løren 4x2 min..

Skudd: 20-39

 

 

 

 

Siste nytt i Sport

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

 
– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

 
Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

 
Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!