Full kontroll

Full kontroll

 

Hasle/Løren knuste Frisk Askers andrelag 7-2 i en kamp der de var fullstendig overlegne. Jim Mart­hinsen gleder seg over at flere spillere sto fram og bidro.

Skrevet av:

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}@font-face {

font-family: "Cambria";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

 

Brødrene Christian og Fredrik Thinn har stjålet de fleste overskriftene etter å ha bøttet inn mål så langt denne sesongen. Jim Marthinsen har vært bekymret over at ikke flere rekker har markert seg. 

Mot Frisk Asker 2 viste rekka med Peter Andersen, Ronny Jansson og Stian Granli seg fram og sto for fire av målene.

- Det er veldig viktig at flere bidrar og spesielt i de store kampene må vi ha tre rekker som fungerer, sier Marthinsen.

Hasle/Løren hadde god kontroll fra start til mål. I første periode dominerte laget fullstendig, men kun Stian Granli evnet å sette pucken i mål. I andre periode scoret Hasle/Løren fire kjappe mål og avgjorde kampen som til slutt endte 7-2.

Litt irriterende

- Vi leverer en veldig bra match og har god kontroll, sier «Jimmer'n».

På stillingen 7-0 valgte  han å ta ut keeper Magnus Færøy for å la andrekeeper Dennis Haanshuus slippe til.

- Da er det veldig irriterende at vi slipper oss ned og at han får to baklengsmål i sekken. Det er veldig unødvendig. Vi er avhengige av å ha to keepere med selvtillit, sier han.

Status i troppen er at så og si alle er skadefri. Christian Sørensen blir borte til over jul, men utover det er hele mannskapet friskmeldt. 

- Vi har tre-fire veldig gode løperrekker på gang som alle kan gjøre en god jobb. Får vi i gang alle blir det vanskelig å stoppe oss, mener Marthinsen. 

Snart pause

Han synes det er spesielt gledelig å se at Peter Andersen begynner å finne seg til rette etter at han nylig kom fra Tønsberg.

- Han er stor og tung samtidig har han et godt blikk som hjelper medspillerne. Han kan bli viktig fremover, sier «Jimmer'n».

På lørdag tar Hasle/Løren i mot Lørenskog 2 hjemme.

- Det skal være to poeng, sier han.

Etter det venter et landslagsopphold på halvannen uke før Hasle/Løren setter kurs mot Tønsberg for å spille toppkamp mot laget som ligger foran dem på tabellen. 

- Det blir viktig å slå Lørenskog slik at vi får en god inngang mot treningsperioden som skal brukes godt. Vi skal være godt forberedt når vi reiser opp til Tønsberg. Det er kampen «alle» snakker om, sier Marthinsen.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Frisk Asker 2 - Hasle/Løren 2-7 (0-1, 0-4, 2-3)

Askerhallen

Tilskuere: ca. 150

Dommer: Lars Olav Gaden

Mål for HL: Stian Granli 2, Patrick Lund Nilsen, Peter Andersen, Fredrik Thinn, Christian Thinn og Glenn Stian Eliesen.

Utvisninger:

Frisk Asker 4x2 minutter, 

Hasle/Løren 4x2 min..

Skudd: 20-39

 

 

 

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!