Full kontroll

Full kontroll

 

Hasle/Løren knuste Frisk Askers andrelag 7-2 i en kamp der de var fullstendig overlegne. Jim Mart­hinsen gleder seg over at flere spillere sto fram og bidro.

Tekst:

Publisert:

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}@font-face {

font-family: "Cambria";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

 

Brødrene Christian og Fredrik Thinn har stjålet de fleste overskriftene etter å ha bøttet inn mål så langt denne sesongen. Jim Marthinsen har vært bekymret over at ikke flere rekker har markert seg. 

Mot Frisk Asker 2 viste rekka med Peter Andersen, Ronny Jansson og Stian Granli seg fram og sto for fire av målene.

- Det er veldig viktig at flere bidrar og spesielt i de store kampene må vi ha tre rekker som fungerer, sier Marthinsen.

Hasle/Løren hadde god kontroll fra start til mål. I første periode dominerte laget fullstendig, men kun Stian Granli evnet å sette pucken i mål. I andre periode scoret Hasle/Løren fire kjappe mål og avgjorde kampen som til slutt endte 7-2.

Litt irriterende

- Vi leverer en veldig bra match og har god kontroll, sier «Jimmer'n».

På stillingen 7-0 valgte  han å ta ut keeper Magnus Færøy for å la andrekeeper Dennis Haanshuus slippe til.

- Da er det veldig irriterende at vi slipper oss ned og at han får to baklengsmål i sekken. Det er veldig unødvendig. Vi er avhengige av å ha to keepere med selvtillit, sier han.

Status i troppen er at så og si alle er skadefri. Christian Sørensen blir borte til over jul, men utover det er hele mannskapet friskmeldt. 

- Vi har tre-fire veldig gode løperrekker på gang som alle kan gjøre en god jobb. Får vi i gang alle blir det vanskelig å stoppe oss, mener Marthinsen. 

Snart pause

Han synes det er spesielt gledelig å se at Peter Andersen begynner å finne seg til rette etter at han nylig kom fra Tønsberg.

- Han er stor og tung samtidig har han et godt blikk som hjelper medspillerne. Han kan bli viktig fremover, sier «Jimmer'n».

På lørdag tar Hasle/Løren i mot Lørenskog 2 hjemme.

- Det skal være to poeng, sier han.

Etter det venter et landslagsopphold på halvannen uke før Hasle/Løren setter kurs mot Tønsberg for å spille toppkamp mot laget som ligger foran dem på tabellen. 

- Det blir viktig å slå Lørenskog slik at vi får en god inngang mot treningsperioden som skal brukes godt. Vi skal være godt forberedt når vi reiser opp til Tønsberg. Det er kampen «alle» snakker om, sier Marthinsen.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Frisk Asker 2 - Hasle/Løren 2-7 (0-1, 0-4, 2-3)

Askerhallen

Tilskuere: ca. 150

Dommer: Lars Olav Gaden

Mål for HL: Stian Granli 2, Patrick Lund Nilsen, Peter Andersen, Fredrik Thinn, Christian Thinn og Glenn Stian Eliesen.

Utvisninger:

Frisk Asker 4x2 minutter, 

Hasle/Løren 4x2 min..

Skudd: 20-39

 

 

 

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.