Full pott for Ellingsrud-jentene

Full pott for Ellingsrud-jentene

 

Ellingsrud Jenter-18 hadde full kontroll på motstanderne i helgens kvalikrunde av Sparserien. Nå gleder se seg også til NM.

Skrevet av:

Sesongen begynner på alvor å komme i gang for Ellingsrud, og håndballjentene klinte til med to seire i helgas sparseriekvalikk.

Hauketo ble utklasset med hele 20 mål (34-14). Volda, som bød på litt bedre motstand, måtte gi tapt med 18-21.

Trener Thomas Sigolsen var storfornøyd med helgas utfall.

- Jentene spilte god håndball, og vi hadde egentlig relativt god kontroll i begge kampene, spesielt den første, sier han og legger til:

- Jeg tror spillerne er fornøyde med seg selv, og det er alltid herlig å vinne kamper.

Ellingsrud vant puljen sin med hele 55-32 i målforskjell, noe som likner utklassing. Neste Sparserie-kvalik spilles forøvrig den 4. og 5 oktober.

Liknende kalas-sifre som i Sparserie-kvalikken kan de neppe vente seg tirsdag kveld, da denne avis gikk i trykken. Da venter nemlig eliteserielaget Storhamar i Norgesmesterskapet.

Her har treneren mindre forventninger.

- Storhamar kan ses på som et av landets beste lag. De spiller i eliteserien, og har flere klassespillere, så der gjelder det å stå skikkelig på, sier han og legger til at han ikke har høye forventninger til oppgjøret:

- De sier at det skal være ti måls forskjell fra divisjon til divisjon, men vi må i hvert fall forsøke så godt vi kan å unngå så store sifre. Vi skal uansett gjøre vårt beste, så får vi se hvordan det går.

Seriestart er like rundt hjørnet, og Sigolsen har satt seg klare mål for sesongen:

- Vi håper å kunne kvalifisere J18-laget til a-sluttspillet gjennom kvalikken, og ikke minst satser vi på å rykke opp fra 4. til 3.divisjon med damelaget.

Jenter18-laget har nå bare en runde igjen i sparserien. En runde Sigolsen håper laget vil ta like godt hånd om som denne.

- Vi tar en kamp av gangen, så får vi se. Så lenge spillerne gir sitt på banen, må en si seg fornøyd, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

 
Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

Hasle/Løren vil etablere seg i toppen

  • ishockey

Hasle/Løren hadde en sterk fjorårssesong, hvor de lenge kjempet om kvalik, før en liten formdupp gjorde at laget til slutt havnet på fjerdeplass. En aktiv sommer på overgangsmarkedet gjør at klubben igjen setter siktet høyt foran årets sesong.

Skal bite fra seg

Skal bite fra seg

  • ishockey

Etter noen mørke år tror Furuset Hockey at pila endelig peker oppover igjen. Tomme garderober og dårlig stemning er byttet ut med fulle rekker og spilleglede. Nå er det optimismen som rår i Forum.

 
Vestli satser høyt

Vestli satser høyt

  • Håndball

Søndag spiller Vestlis håndballherrer sin første kamp i 2. divisjon når Alta kommer på besøk til Stovnerhallen. Groruddølene, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, frykter imidlertid ingenting når de går løs på den nye sesongen. De mener selv de bør blande seg inn i toppstriden allerede nå...

Pøser inn penger til hall

Har du tips til saken?   Send e-post

Pøser inn penger
til hall på Grorud

  • Barn

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) har funnet fram 1,5 millioner kroner til prosjektering av flerbrukshallen på Grorud, som også har skiftet navn. Men det tar tid.

For full musikk på Grønland

For full musikk

  • Ungdom

I Sterling-huset på Grønland har sportsklubben endelig fått sitt eget musikkstudio. Det gleder ungdommen i nabolaget og klubben.

 
- Bli med og svøm

Svømmedagen: Badedammen lørdag fra 11.30

- Bli med og svøm

  • badedammen

I morgen, lørdag 20. august, har alle dalens barn mulighet til å lære om svømming og ta svømmeknappen. Da arrangeres nemlig den tradisjonsrike svømmedagen ved badedammen på Grorud.

Tøff start for Vestli

Tøff start for Vestli

Vestlis håndballherrer møtte veggen mot Herulf i første kamp av Vestli Cup 2016.

Rocky skifter beite

Skyter han sin nye klubb til Tippeligaen?

Rocky skifter beite

Kalbakken-mannen Rocky Lekaj er klar for opprykksjagende Kristiansund ballklubb. Målet er å sikre dem opprykk til Tippeligaen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!