Full pott for Ellingsrud-jentene

Full pott for Ellingsrud-jentene

 

Ellingsrud Jenter-18 hadde full kontroll på motstanderne i helgens kvalikrunde av Sparserien. Nå gleder se seg også til NM.

Skrevet av:

Sesongen begynner på alvor å komme i gang for Ellingsrud, og håndballjentene klinte til med to seire i helgas sparseriekvalikk.

Hauketo ble utklasset med hele 20 mål (34-14). Volda, som bød på litt bedre motstand, måtte gi tapt med 18-21.

Trener Thomas Sigolsen var storfornøyd med helgas utfall.

- Jentene spilte god håndball, og vi hadde egentlig relativt god kontroll i begge kampene, spesielt den første, sier han og legger til:

- Jeg tror spillerne er fornøyde med seg selv, og det er alltid herlig å vinne kamper.

Ellingsrud vant puljen sin med hele 55-32 i målforskjell, noe som likner utklassing. Neste Sparserie-kvalik spilles forøvrig den 4. og 5 oktober.

Liknende kalas-sifre som i Sparserie-kvalikken kan de neppe vente seg tirsdag kveld, da denne avis gikk i trykken. Da venter nemlig eliteserielaget Storhamar i Norgesmesterskapet.

Her har treneren mindre forventninger.

- Storhamar kan ses på som et av landets beste lag. De spiller i eliteserien, og har flere klassespillere, så der gjelder det å stå skikkelig på, sier han og legger til at han ikke har høye forventninger til oppgjøret:

- De sier at det skal være ti måls forskjell fra divisjon til divisjon, men vi må i hvert fall forsøke så godt vi kan å unngå så store sifre. Vi skal uansett gjøre vårt beste, så får vi se hvordan det går.

Seriestart er like rundt hjørnet, og Sigolsen har satt seg klare mål for sesongen:

- Vi håper å kunne kvalifisere J18-laget til a-sluttspillet gjennom kvalikken, og ikke minst satser vi på å rykke opp fra 4. til 3.divisjon med damelaget.

Jenter18-laget har nå bare en runde igjen i sparserien. En runde Sigolsen håper laget vil ta like godt hånd om som denne.

- Vi tar en kamp av gangen, så får vi se. Så lenge spillerne gir sitt på banen, må en si seg fornøyd, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

 
Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

 
Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!