Full pott for Ellingsrud-jentene

Full pott for Ellingsrud-jentene

 

Ellingsrud Jenter-18 hadde full kontroll på motstanderne i helgens kvalikrunde av Sparserien. Nå gleder se seg også til NM.

Sesongen begynner på alvor å komme i gang for Ellingsrud, og håndballjentene klinte til med to seire i helgas sparseriekvalikk.

Hauketo ble utklasset med hele 20 mål (34-14). Volda, som bød på litt bedre motstand, måtte gi tapt med 18-21.

Trener Thomas Sigolsen var storfornøyd med helgas utfall.

- Jentene spilte god håndball, og vi hadde egentlig relativt god kontroll i begge kampene, spesielt den første, sier han og legger til:

- Jeg tror spillerne er fornøyde med seg selv, og det er alltid herlig å vinne kamper.

Ellingsrud vant puljen sin med hele 55-32 i målforskjell, noe som likner utklassing. Neste Sparserie-kvalik spilles forøvrig den 4. og 5 oktober.

Liknende kalas-sifre som i Sparserie-kvalikken kan de neppe vente seg tirsdag kveld, da denne avis gikk i trykken. Da venter nemlig eliteserielaget Storhamar i Norgesmesterskapet.

Her har treneren mindre forventninger.

- Storhamar kan ses på som et av landets beste lag. De spiller i eliteserien, og har flere klassespillere, så der gjelder det å stå skikkelig på, sier han og legger til at han ikke har høye forventninger til oppgjøret:

- De sier at det skal være ti måls forskjell fra divisjon til divisjon, men vi må i hvert fall forsøke så godt vi kan å unngå så store sifre. Vi skal uansett gjøre vårt beste, så får vi se hvordan det går.

Seriestart er like rundt hjørnet, og Sigolsen har satt seg klare mål for sesongen:

- Vi håper å kunne kvalifisere J18-laget til a-sluttspillet gjennom kvalikken, og ikke minst satser vi på å rykke opp fra 4. til 3.divisjon med damelaget.

Jenter18-laget har nå bare en runde igjen i sparserien. En runde Sigolsen håper laget vil ta like godt hånd om som denne.

- Vi tar en kamp av gangen, så får vi se. Så lenge spillerne gir sitt på banen, må en si seg fornøyd, sier han.

 

Siste nytt i Sport

– Årets morsomste <BR>seier i Holmenkollen

– Årets morsomste
seier i Holmenkollen

  • Skiskyting

Ane Uglem Mobakken toppet en knallsterk vintersesong med seier i Holmenkollen, der hele skiskyttersirkuset var samlet.

Lærerikt taekwondobesøk

Lærerikt taekwondobesøk

  • Taekwondo

Med budskapet «vi skaper vinnere for livet, ikke bare på idrettsbanen» har Grorud Taekwondo klubb de siste årene imponert mange.

Opprykk for Ellingsrud

Opprykk for Ellingsrud

  • Innebandy

Ut fra bildet skulle man tro at dette er en artikkel om et utdrikningslag. Det er imidlertid «fake news». Dette er Ellingsruds innebandyherrer som startet sesongen med to strake tap, men ikke har sett seg tilbake siden da. Etter helgens seier over Ull/Kisa kunne kompisgjengen feire opprykk til 2. di...

 
Ungdommens «Idrettens Hus»

Bjerke videregående skole og HSIL samarbeider:

Ungdommens «Idrettens Hus»

  • Idrettens Hus

En jury bestående av blant andre idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og Stig André «Stigga» Berge fikk høre om tanker og ideer fra elever på Bjerke videregående skole til nye «Idrettens Hus – Nordbyen» på Rommen. Innspillene tas med videre i utviklingsprosessen.

Drømmen brast i siste runde

Drømmen brast i siste runde

  • ishockey

Hasle/Lørens hockeyherrer la igjen alt på isen mot Nidaros i siste serierunde, men heller ikke i år ble det Get-kvalik for de rødblå fra Lørenhallen.

Med NBA i blikket

Med NBA i blikket

  • Ammerud

Da Ammerud arrangerte basketcamp i høstferien var det grunnferdighetene som sto i sentrum. Men langt der fremme var det samtidig et klart mål som lokket hos deltakerne: Å bli proff basketspiller.

 
Brødre på vei mot verdenstoppen

Brødre på vei mot verdenstoppen

  • Taekwondo

Taekwondo er en verdensidrett med over 100 millioner utøvere. Nå herjer to brødre fra Groruddalen blant verdenseliten.

Trikse-Tobias vil<BR>ta tilbake tronen

Trikse-Tobias vil
ta tilbake tronen

  • Fotball

Tobias «Becs» Brandal Busæt går for en gangs skyld inn i et nytt år i utfordrerposisjon. Nå vil Refstad-utøveren trikse seg til topps på verdensrankingen igjen.

Roi de Groruddalen!

Roi de Groruddalen!

  • Håndball

Da Bjarte Myrhol var en liten pjokk som løp rundt på Vestli, slo han fast at han skulle bli verdensmester i keeper. Søndag var han nærmere enn noen gang da han ledet de norske håndballherrene til en sensasjonell og historisk sølvmedalje i håndball-VM. Gjennom sin innsats, væremåte og lederskap vant ...

 
Derbyet utsettes

Derbyet utsettes

Lokaloppgjøret mellom Grei og Sveivas innebandyherrer er utsatt inntil videre.

Satser mot EM i England

Satser mot EM i England

  • Alna ridesenter

Vestli-jenta Ine Nyhuus er en av landets fremste utøvere i den særdeles actionfylte hestesporten Mounted Games. Nå satser hun alt på å komme til europamesterskapet.

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!