Full pott for Ellingsrud-jentene

Full pott for Ellingsrud-jentene

 

Ellingsrud Jenter-18 hadde full kontroll på motstanderne i helgens kvalikrunde av Sparserien. Nå gleder se seg også til NM.

Skrevet av:

Sesongen begynner på alvor å komme i gang for Ellingsrud, og håndballjentene klinte til med to seire i helgas sparseriekvalikk.

Hauketo ble utklasset med hele 20 mål (34-14). Volda, som bød på litt bedre motstand, måtte gi tapt med 18-21.

Trener Thomas Sigolsen var storfornøyd med helgas utfall.

- Jentene spilte god håndball, og vi hadde egentlig relativt god kontroll i begge kampene, spesielt den første, sier han og legger til:

- Jeg tror spillerne er fornøyde med seg selv, og det er alltid herlig å vinne kamper.

Ellingsrud vant puljen sin med hele 55-32 i målforskjell, noe som likner utklassing. Neste Sparserie-kvalik spilles forøvrig den 4. og 5 oktober.

Liknende kalas-sifre som i Sparserie-kvalikken kan de neppe vente seg tirsdag kveld, da denne avis gikk i trykken. Da venter nemlig eliteserielaget Storhamar i Norgesmesterskapet.

Her har treneren mindre forventninger.

- Storhamar kan ses på som et av landets beste lag. De spiller i eliteserien, og har flere klassespillere, så der gjelder det å stå skikkelig på, sier han og legger til at han ikke har høye forventninger til oppgjøret:

- De sier at det skal være ti måls forskjell fra divisjon til divisjon, men vi må i hvert fall forsøke så godt vi kan å unngå så store sifre. Vi skal uansett gjøre vårt beste, så får vi se hvordan det går.

Seriestart er like rundt hjørnet, og Sigolsen har satt seg klare mål for sesongen:

- Vi håper å kunne kvalifisere J18-laget til a-sluttspillet gjennom kvalikken, og ikke minst satser vi på å rykke opp fra 4. til 3.divisjon med damelaget.

Jenter18-laget har nå bare en runde igjen i sparserien. En runde Sigolsen håper laget vil ta like godt hånd om som denne.

- Vi tar en kamp av gangen, så får vi se. Så lenge spillerne gir sitt på banen, må en si seg fornøyd, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren vant krigen på Løkka

Hasle/Løren dro til Grünerhallen med ett mål for øyet: Bevise hvem som er best i byen. 60 minutter med iskrig senere lå sentrumsrivalene fra Grüner slagne igjen på isen.

VIF skal spille i Furuset Forum

VIF skal spille i Furuset Forum

Hockeyfans på både Furuset og Vålerenga kan endelig puste lettet ut. Vålerenga skal spille i Furuset Forum, og samtidig skal Oslos eneste private hockeyarena få en ordentlig ansiktsløftning.

– Takk, Groruddalen!

– Takk, Groruddalen!

Stig-André «Stigga» Berge ble den store vinneren med sine tre priser under Idrettsgallaen på lørdag. Nå takker han alle groruddøler for god støtte og mange stemmer.

 
Høye ambisjoner og lave skuldre

Høye ambisjoner og lave skuldre

Chris Inglingstad følger håndballdrømmen, og drar nå til Lillestrøm for å kjenne på nivået i eliteserien.

Botta blir bok!

Botta blir bok!

  • Furuset

Tidenes kanskje aller største norske hockeyspiller, Bjørn «Botta» Skaare, vil aldri bli glemt av de som så ham spille. Nå har en ivrig forfattertrio bestemt seg for å endelig skrive den etterlengtede biografien om den mytiske Furuset-legenden.

Satser i Rommen

Satser i Rommen

  • Rommen

Med ansettelsen av trenerduoen Kjell Sverre Hansen Wold og Petter Halvorsen ønsker Rommen Sportsklubb å utvikle både spillere, A-lag og forening på Stovner. Målet er å få et unikt fotballtilbud i Groruddalen og på sikt ta opp konkurransen med dalens beste fotballag.

 
Sveiva fikk sin revansj

Sveiva fikk sin revansj

  • Sveiva

Det var mer enn bare poengene som sto på spill da Grei tok i mot Sveiva til hatoppgjør i kvinnenes eliteserie.

Sekunddrama i Stovnerhallen

Sekunddrama i Stovnerhallen

  • Håndball

Etter det sure tapet mot Sarpsborg, skulle Vestlis håndballhelter slå tilbake mot topplaget Nøtterøy på egen parkett. Det endte med en ordentlig neglebiter, der hjemmelaget viste at man må spille til siste sekund!

Ammerud møtte veggen

Ammerud møtte veggen

  • sport

Ammerud tok imot storfavoritt Kongsberg Miners til tirsdagkamp på Apalløkka. Mye har forandret seg siden fjoråret, og en svekket utgave av Ammerud klarte rett og slett ikke å henge med serielederen.

 
Herjet med GIF

Sveiva lekte seg til timålsseier i derbyet:

Herjet med GIF

  • Sveiva

Sveiva-lokomotivet ruller videre. Tirsdag ettermiddag fikk 300 tilskuere i Rommenhallen servert en oppvisning i innebandy da Gjelleråsen Fighters ble feid av parketten i det klassiske hatoppgjøret.

Maktdemonstrasjon

Maktdemonstrasjon

Hasle/Løren og Furuset barket onsdag kveld sammen til sesongens første lokalderby i Lørenhallen. Der viste hjemmelaget ordentlig muskler, og sendte «Ulva» hjem i skam med 0-8 i sekken.

Klassereisen

Seks år med blodslit har endelig betalt seg:

Klassereisen

  • Fotball

I helgen slo Kristiansund Ballklubb Sandefjord 3-2 og sikret seg seriegullet i OBOS-ligaen. Samtidig betyr det at Kalbakken-mannen Rocky Lekajs store drøm om spill i Tippeligaen endelig blir en realitet. Det var det ikke mange som hadde sett for seg da den unge driblefanten fra Greibanen snørte på s...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!