Full pott for Ellingsrud-jentene

Full pott for Ellingsrud-jentene

 

Ellingsrud Jenter-18 hadde full kontroll på motstanderne i helgens kvalikrunde av Sparserien. Nå gleder se seg også til NM.

Sesongen begynner på alvor å komme i gang for Ellingsrud, og håndballjentene klinte til med to seire i helgas sparseriekvalikk.

Hauketo ble utklasset med hele 20 mål (34-14). Volda, som bød på litt bedre motstand, måtte gi tapt med 18-21.

Trener Thomas Sigolsen var storfornøyd med helgas utfall.

- Jentene spilte god håndball, og vi hadde egentlig relativt god kontroll i begge kampene, spesielt den første, sier han og legger til:

- Jeg tror spillerne er fornøyde med seg selv, og det er alltid herlig å vinne kamper.

Ellingsrud vant puljen sin med hele 55-32 i målforskjell, noe som likner utklassing. Neste Sparserie-kvalik spilles forøvrig den 4. og 5 oktober.

Liknende kalas-sifre som i Sparserie-kvalikken kan de neppe vente seg tirsdag kveld, da denne avis gikk i trykken. Da venter nemlig eliteserielaget Storhamar i Norgesmesterskapet.

Her har treneren mindre forventninger.

- Storhamar kan ses på som et av landets beste lag. De spiller i eliteserien, og har flere klassespillere, så der gjelder det å stå skikkelig på, sier han og legger til at han ikke har høye forventninger til oppgjøret:

- De sier at det skal være ti måls forskjell fra divisjon til divisjon, men vi må i hvert fall forsøke så godt vi kan å unngå så store sifre. Vi skal uansett gjøre vårt beste, så får vi se hvordan det går.

Seriestart er like rundt hjørnet, og Sigolsen har satt seg klare mål for sesongen:

- Vi håper å kunne kvalifisere J18-laget til a-sluttspillet gjennom kvalikken, og ikke minst satser vi på å rykke opp fra 4. til 3.divisjon med damelaget.

Jenter18-laget har nå bare en runde igjen i sparserien. En runde Sigolsen håper laget vil ta like godt hånd om som denne.

- Vi tar en kamp av gangen, så får vi se. Så lenge spillerne gir sitt på banen, må en si seg fornøyd, sier han.

 

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.