Furuset til semi'n

Furuset til semi'n

 

Furusets 19 år gamle gutter skal ut i semifinale i dag. Det ble klart etter en fin 3-1-seier over Klemetsrud.

Furusets juniorgutter er klare for semifinale i klasse A etter at de beseiret Klemetsrud i løpet av fredagens morgentimer.

Klemetsrud startet kampen med et lite overtak, men etterhvert tok Furuset mer og mer over. Furuset gikk etterhvert opp i en 2-0-ledels, og etter dette døden kampen litt ut. Klemetsrud fikk så en redusering som satte i gang intensiteten igjen, men Furuset avgjorde det hele med å sette inn et frispark til 3-1.

- Det var deilig å se at den gikk inn. Dette er en utrolig opplevelse for oss. Halvparten er 17 år, mens den andre delen er 18 år. Nå lever vi virkelig drømmen vår, sier trener Trond Prestegården.

- Kan dere gå hele veien?

- Jeg håper vi klarer å senke skuldrene i semifinalen. Nå er det bare en kamp til så er vi der, i finalen alstå, sier han.

Furuset møter Vålerenga i semifinalen klokka 14.30 på bane 3. Møt opp og støtt Groruddalens gutter.

Siste nytt i Sport

Exit i cupen

Det ble bare nesten for Grorud hjemme mot Elverum.

Grei KE ble løpt i senk

Den tunge sesonginnledningen fortsetter for Grei Kvinner Elite. Håpet var å snu trenden hjemme mot Fløya, men et fotrapt bortelag skjøt tidlig hull i den planen.

 
- Historisk EM-gull

Nina Bansal fra Team Tveita traff perfekt med formen og hentet hjem Norges første individuelle gull fra taekwondo-EM som ble arrangert på Rhodos.

Klare for kamp

Groruds fotballherrer vil tilbake på vinnersporet når Raufoss gjester hovedstaden søndag.

Stolpejakten er i gang

I dagens avis får alle abonnenter årets kart for Stolpejakten.